Отговори
# 30
И на мен ми е странно, че Островът е на 15-о място, но щом са рекли... Това просто не е вярно.

# 31
  • София
Странно ми е, че 'Пееш или лъжеш' е пред Гласът, но щом са рекли...
Има един тънък момент, който си заслужава да се отбележи. Аз поне го следя от известно време.
Когато две конкуретни едно на друго предавания се излъчват по едно и също време, това на Нова започва винаги няколко минути по-рано (19:55 вместо 20:00), докато БТВ почти винаги закъсняват (забелязвал съм случаи началото там да е в 20:08). И немалко зрители решават вместо да гледат безумията в новините да превключат на друг(ия) канал, и след това не всички се връщат. И това може би е достатъчно да обърне посоката в случая на две близки по рейтинг предавания като тези две

И на мен ми е странно, че Островът е на 15-о място, но щом са рекли... Това просто не е вярно.
Това дали е на 15-о или на 8-мо място няма никакво значение, важно е дали бройката гледащи като абсолютна стойност е достатъчна за телевизията и рекламодателите. Щом са обявили втори сезон, значи са доволни. Аз там (в този втори сезон) по-скоро се притеснявам, да не решат и да залитнат да таргетират и Big-Brother аудиторията със повишаване на скандалите и сеира, защото тогава съвсем ще олекнат и ще паднат от пиедестала на който са в момента

# 32
Дано понамалят малко времетраенето на епизодите за Сезон 2 - лично на мен ми идва твърде много плява и повторение на едни и същи сюжетни линии и синхрони.
Сигурно 6-7 пъти гледахме едно и също развитие при Биляна и Берке - малко беше излишно да го разтеглят толкова много. Подорзирам, че там потенциално могат да изгубят зрители

Не знам дали това е похват на Ники Николов и екипа или по-скоро на телевизията. Предполагам покрай Ергенът ще разберем като видим разликата с предишните сезони

# 33
  • София
Подорзирам, че там потенциално могат да изгубят зрители

Не знам дали това е похват на Ники Николов и екипа или по-скоро на телевизията. Предполагам покрай Ергенът ще разберем като видим разликата с предишните сезони
Ще ти кажа каква им беше целта по план: да свършват винаги след игрите, само че Нова ги контрираха като първо изместиха да почват по-рано, винаги слагаха нещо скандално в края на всеки епизод и даже си жертваха една от рекламните паузи, скачайки направо на ББ.
Разбира се тук имаше и много лош монтаж в Острова: накрая на епизодите почти нищо не се случваше: последните 20-30 минути на всеки епизод бяха безсмислени и агонизиращо бавни от към действие (почти като края на филма Армагедон) Joy
И определено изгубиха немалко зрители точно заради това: и си останаха само с ядрото hardcore Survivor фенове

# 34
  • София

И двете. + Лоша стратегия.
Иначе не помниш ли как в Ергенът шляпаха по 3 часа епизоди идиотите. Никога не са свършвали според планираното в 22:00 ч. Или изключително рядко. Даже редовно имаше епизоди по 160/170 минути.
Фермата въпреки, че излъчваха 6 дни в седмицата също са прехвърляли времето ама в сравнение с Ергенът и Островът много по-малко. Ако е имало закъснение е било по-често в събота ако има по-дълъг дуел, а делничните дни почти никога.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 18:50 от Diavolo

# 35
  • Stockholm
Островът сгреши с това, че тръгна паралелно с ИВ. Например  от 10 януари до 10 април щеше да им е супер. Пак е зима, нямат особена конкуренция, не всеки иска да гледа манджи, а пък с Ергенът може да ги съчетаем.

# 36
Даже още от 10 декември,  да изкарат до края на февруари и на негово място вече да започват Ергени и разни други. За лятото казват "хората са във ваканцията, хората са на море, всичко живо е по почивки, всички са в отпуск", а за декември, януари и февруари  какво ще кажат?

Или веднага след нова година да почват "зимен тв сезон", да карат до края на март. И после следващият да е април, май, юни. И  мъртвите месеци да са само юли и август. Но...

# 37
Аз пък си мисля, че Биг Брадър цялостно се гледа повече и от Игрите. Сходна ситуация като с "Ергенът" виждам, социалните мрежи гърмят от мемета и подигравки на гърба на участниците, последните 2 подкаста с Беба и Виктор имат единият близо 300 000 гледания, другият над 200 000 също. Вече до каква степен на запис, заради късното излъчване не знам, но в началото на сезона не очаквах, че ще нашуми толкова, предвид лошия старт. Даже би било учудващо за мен, ако Нова не дадат отново формата на Радо Тушев.

# 38
Кой е големия фаворит?
Май Марио или се бъркам?
Не се бъркаш:

# 39
  • София
Аз пък си мисля, че Биг Брадър цялостно се гледа повече и от Игрите. Сходна ситуация като с "Ергенът" виждам, социалните мрежи гърмят от мемета и подигравки на гърба на участниците, последните 2 подкаста с Беба и Виктор имат единият близо 300 000 гледания, другият над 200 000 също. Вече до каква степен на запис, заради късното излъчване не знам, но в началото на сезона не очаквах, че ще нашуми толкова, предвид лошия старт. Даже би било учудващо за мен, ако Нова не дадат отново формата на Радо Тушев.

Аз доколкото знам нов сезон няма да има и това е просто един 'Уан слем глори' сезон, за да си промотират Нова Плей, че не беше добре развита и популярна.
Иначе да, гръмнаха яко, ама ако не се лъжа това им бяха централните герои и всичко се въртеше около тях. Съмнявам се останалите гости да имат такива бройки гледания. Виж предните подкасти правеха по 30, 40 хилки.

Но никой никога няма да стигне гледанията на Елена в Надкаст. 😎💔

# 40
Веселушка напусна

# 41
  • София
Хохохо, супер Simple Smile))
Брей кой е толкова близо до Марио? :О
Гого или Ивонне?

# 42
Нито единият, нито другият.  Георги (циганина),  целият ромски вот отива за него,  целият ФБ агитира за него. Разни фолк певици, Роксана, не знам си какви... с призив да подкрепим Георги, хаха. Той беше на второ място в събота, мисля, че и сега е на второ място.  Българският вот се разпилява при останалите хора. И така ще е до финала, и то в последната му част, когато останат 1 българин и 1 ром  сами в Къщата.
И вече познах, че тази вечер ще напусне Веселка. Днес сутринта си дадох прогнозата в темата на Брадъра.  Този с 0.6% е почти сигурно Пацо (бащата на Александра Гърдева), та утре вечер си мисля, че ще изхвърчи той.

На финала: Марио, Георги, Радо и Гого. Като ще спечели първият.

# 43
  • София
Хахахаха с тази агитация още повече карат останалите да се активизират около Марио.
Ама това е доста тъпо като цяло, защото всичко се знае и някак си няма интрига.
Бащата на Гърдева предполагам е доста скучен. Палма/пейзаж. Ще лети явно.

Съгласен съм с твоята четворка от малкото което подочувам, ама все пак бих сложил и Ивонне.

# 44
Аз доколкото знам нов сезон няма да има и това е просто един 'Уан слем глори' сезон, за да си промотират Нова Плей, че не беше добре развита и популярна.

Пуснаха кастинг, но да видим, може да вземат и да направят наистина нов сезон, а да се е говорило първоначално, че няма да има, защото не са възлагали толкова надежди за успеха на този.

Общи условия

Активация на акаунт