Отговори
# 330
Ергенът стартира в неделя (9.2), обявиха официално.

# 331
Е остава конкуренцията да реагира на 8.02 Grinning

Аз ви казах, ча до няколко години пролетният сезон ще започва още през януари Grinning

# 332

Аз ви казах, ча до няколко години пролетният сезон ще започва още през януари Grinning
Конкуренцията не и се рисува да премести старта на Хелса срещу Ергена. Така Хелс китчън остава за понеделник от 20:00 часа. Определено тъп ход от страна на Нова,тъй като бТВ ще дръпнат доста с Ергена.

# 333
Мисля, че това решение е "премерен" риск за Нова. Много е вероятно "Ергенът" да "дръпне" повече с 1-вия епизод - може би заради изменения формат, заради Мартин, той все още е популярен от ИВ. Аз не мога да бъда мерило за интерес и към 2-та формата, но почти не съм гледала Ергенът, докато Хелса съм следила повече. Сега, ако 2-те бяха в един ден, бих се поколебала /не казвам, че ще продължа след това с Ергенът/ - от любопитство бих загледала Ергенът и ако има повече такива като мен - рейтинга и на 2-те за първи епизод може да не покажат действителното състояние. Разбира се, за този/тези, които имат отношение към това.

# 334
Предполага се, че в първите епизоди няма да има никакви реклами от 20 до 22 ч. Сакън да не превключим на конкурентната тв Grinning

# 335

Конкуренцията не и се рисува да премести старта на Хелса срещу Ергена. Така Хелс китчън остава за понеделник от 20:00 часа. Определено тъп ход от страна на Нова,тъй като бТВ ще дръпнат доста с Ергена.

Глупости, миналата година Хелса имаше всяка седмица по-голям рейтинг от Ергеня като бяха един срещу друг и то обикновено с 3-4 пункта.  Затова и от Бтв го местят в последният момент с надеждата да хванат някой сърфиращ зрител, че ако тръгнат по едно време хептен няма да е в тяхна полза.

# 336
  • София / Пловдив
Абсолютно! Така ще тръбят, че са били телевизионни властелини в неделя вечер. Иначе нямаха шанс бтв

# 337
Дяволо, благодаря ти много, че ми го препоръча. Изгледахме и втория сезон с голямо удоволствие, даже по-голямо  отколкото първия. Победителят определено ми харесваше повече отколкото победителя в първия сезон.
Всъщност на финала виках и за двамата финалисти, колкото и да е невъзможно това и който и да беше спечелил щях да съм със същите смесени чувства - радост за победителя и съчувсвие за втория.
Впрочем шоуто е споменавано и по-рано в няколко други теми.
Аз писах впречатления след първия сезон, сега имам да добавя само следното:
-- Перфектно завършват всяка серия, така че да те изкушава да продължиш със следващата. Буквално както във  филмовите сериали.
-- Имат маниера да показват ключовите моменти от 2 или дори 3 камери, като при всяка следваща камера връщат примерно 3 секунди назад за да видим въпросния елемент отново. По принцип не е лоша идея но отначало малко обърква защото състезателя хуква да бяга, изведнъж бам друг ъгъл и ... пак хуква да бяга.
-- Перфектни спортсменски отношения между състезателите.  Дяволо виж в спойлера:
Скрит текст:
Амоти е дал част от наградата си на пожарникаря, а също и на бореца дето го избра и спаси от изпадане на по-ранните етапи. Бореца отворил зала за тренировки и Амоти му помогнал за оборудването.

-- Английския дублаж е изпълнен абсолютно перфектно.   
Скрит текст:
(За сравнение - като пусна дублиран на български филм се заливам от смях на нескопосния маниер на българската "дублажна школа". Смея се с глас без значение какъв е филма и какво говорят - такива филми за мен са негледаеми. )

Изгледах двата сезона на станалото хитово корейско екстремно спортно риалити, Physical: 100
https://www.imdb.com/title/tt25274446/

Гледах си го директно в Нетфликс. Сезон 1 го има и по нашите торенти, докато сезон 2 ако искате да си го свалите ще трябва да го потърсите по чуждите торенти, като пиратския залив и др.
Всеки един сезон е по 9 епизода. Шоуто е потвърдено за сезон 3.

# 338
  • София
За 11-а поредна година класацията Топ 70 на българските знаменитости подрежда най-изявените лица от шоубизнеса в България, пише Forbes България.
(В случай, че не можете да се досетите за обичайни заподозрени, или да ги отсеете, тук е Топ Тенът:)
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/forbes-predstavia-top-70- … menitosti-2409402

# 339
За Ергена.. Всички са влезли за безплатната почивка в Шри Ланка. 😃

# 340
Най-вече Наум и жена му.  Сигурно пак са намазали и майката, и сестрата на Теа (както в Турция и Гърция).

# 341
  • София
Риалити и шоу предаванията в ефира на двете големи телевизии (добавям и в основното мнение на 1 стр.)

От седмица 17.02 - 23.02

bTV
Ергенът (сезон 4) - понеделник и вторник от 20:00 до 22:00
Колко ми даваш? (сезон 2) - понеделник и вторник от 22:00 до 23:00
Аз обичам България (сезон 7) - сряда от 20:00 до 22:00
Помниш ли текста? (сезон 2) - сряда от 22:00 до 23:00
Живот на кантар (премиера) - четвъртък и петък от 20:00 до 22:00
Бригада нов дом (сезон 7) - събота от 20:00 до 22:00
Кой да знае? (сезон 4) - неделя от 20:00 до 22:00

НОВА
Хелс Кичън (сезон 7) - понеделник (20:00 - 23:00), вторник и сряда от 20:00 до 22:00
Един за друг (сезон 6) - четвъртък и петък от 20:00 до 23:00
Като две капки вода (сезон 13) - неделя от 20:00 до 23:00

# 342
"Един за друг" е само 2 дни? Няма в събота? Интересно... А какво има в събота?

(Ще пропускам Помниш ли текста, Колко ми даваш и Като 2 капки вода, но другите ще ги гледам, плюс Островът на любовта по БТВ+, 90 дни и Платвил по ТЛС и то стана... последният да затвори вратата) Grinning Grinning Grinning

# 343
  • София
Ето и рейтинга за седмица 27.01 - 02.02

Нищо кой знае какво за отбелязване, а тенденцията bTV да е на върха се запазва.
Всичко за сина ми отново се появява в топ 25.
Интересното ще е от следващата седмица, защото тогава ще видим рейтингите на неделната премиера на Ергенът и разбира от по-следващата седмица, когато ще видим и старта на всички нови сезони.

# 344
Четох някаква статия, че неделният епизод на Ергенът е с двойно по-голяма гледаемост от повторението на финала на Капките. Което е разбираемо. От своя страна Хелсът изпреварва Ергенът, но с минимална разлика.

Общи условия

Активация на акаунт