Отговори
# 585
  • Другата България
Ясно.
Ама, аз пак да питам - като трудно се издържа нещо, защо си го причиняваш?
Аз съм така с ХК, не мога, не трудно, невъзможно ми е да ги издържам два часа.
И просто не гледам.

# 586
  • София
Дали заради лошото време или просто тази година предаванията са по-добри от миналата, но за втора поредна седмица имаме много по-добри рейтинги в сравнение с миналата година за този конкретен период.

Капките още малко и ще минат 18%
Хелса ясен, Бригадата също. Тези две шоута + Капките са с най-постоянните резултати. Лидерите този сезон.
Ергенът за тази седмица с много добър рейтинг.
Майките изригват силно и вече са над 9% което е много за сериал, браво!
Йелоустоун вече достигна 8% което е направо шокиращо и за мен това е голямата новина тази пролет. Гледаемостта на Йелоустоун. Много се радвам за което, защото страшно много мои приятели и роднини чак сега откриват този велик сериал и аз естествено веднага им набутвам да гледат 1883 и 1923. 😎
Турнири на волята за съжаление не хваща тази силна вълна и все повече затъва, но там така или иначе му се вижда края. Беше набързо и за малко. И пак е по-добре от Един за друг, които потънаха здраво тази година и не съм сигурен, че догодина ще има нов сезон.
А дали не гледаме и последния сезон на Стани богат? Направо срамен резултат. Рекордно нисък рейтинг. А предаването си е скъпо.

# 587
NOVA обявиха старта на реалитито с Николета Лозанова

# 588
Адска досадница е Малкоданска. Не знам как ще изтърпя това плещене нонстоп. В Черешката не се търпеше.

Значи това ще е на мястото на Един за друг в петък, хмммм. Като помня Лозанова как стоеше с ръцете на кръста в "Папараци" и как се фръцкаше... плашим се отсега.

# 589
Този "шедьовър" с Ники и Нико ще го издумкат набързо от Нова. Ще го пускат от 20 всяка делнична вечер и към края на Май ще е готово. След това ще го замести някакво ново предаване Rat in The Kitchen (предполагам ще го кръстят "Плъх в кухнята" Laughing )

От 21 ще почват да дават NCIS: Хавай, новините си минават от 22, а Магнум се завръща от 22:30. Събота и неделя ще са си филми (след края на Капките).

# 590
  • гр.София
Йелоустоун и аз започнах да го гледам след препоръката тук от Дяволо и много, много ми харесва. Кевън Костнър ми е любим актьор и е страхотен в този сериал Heart

# 591
Иван и Андрей ще правят филм за Лили Иванова. Кой им даде това право? Тя е все още жива и здрава. Не всичко е комерсия в този свят. Не може всяко нещо да превръщат в бизнес.  Безумно е всеки да се упражнява на гърба на Лили Иванова.

https://bntnews.bg/news/film-za-lili-ivanova-pravyat-ivan-i-andr … -1336252news.html

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 13:01 от Не се сърди, човече

# 592
  • София
Иван и Андрей ще правят филм за Лили Иванова. Кой им даде това право? Тя е все още жива и здрава. Не всичко е комерсия в този свят. Не може всяко нещо да превръщат в бизнес.  Безумно е всеки да се упражнява на гърба на Лили Иванова.

https://bntnews.bg/news/film-za-lili-ivanova-pravyat-ivan-i-andr … -1336252news.html
Ако прочетеш малко, ще видиш, че е с одобрението на самата Лили и собствената и фондация.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 13:02 от Не се сърди, човече

# 593
  • София
Мен режисьорът ме притеснява. Определено лош избор.

# 594
  • София
Мен ме притеснява и нейното участие, защото достоверността ще е... не много голяма.

# 595
  • Разпиляна във въображението
Добър ход от страна на Лили Иванова - хем ще вземе едни добри пари, хем ще има възможност да направлява как ще бъде представена.

# 596
  • София
Да, но за мен ще е като художествена измислица, а не биография. Което мисля, че те не твърдят и за Гунди и за Емил де.

# 597
Абсолютно. Ще са нещата каквито не са или поне в  по-голямата част. Но дано да го направям хубаво, пък вече ще гадаем кое е истина и кое не.

# 598
За мен всичко, което правят Иван и Андрей, е абсолютен комерс. Филмът за Гунди го доказва. Не е моето нещо. Но не мога да им отрека търговския нюх и очевидно доброто познаване на таргета.

# 599
За мен всичко, което правят Иван и Андрей, е абсолютен комерс. Филмът за Гунди го доказва. Не е моето нещо. Но не мога да им отрека търговския нюх и очевидно доброто познаване на таргета.
Точно това исках да кажа и аз. Знам, @Reunion, с нейно одобрение е.  Ама хора като Георги Тошев или опосумите, по мое скромно мнение, нямат моралното право да правят филми за нея. Оставям настрана, че тези хора са си упражнявали неведнъж хумора на нейн гръб, още от времето на Сблъсък. Е да, не както Слави Трифонов го правеше, но все пак....
Лили Иванова е жива и не е нужно да се изсилват още с филмите, камо ли пък тези двамата. Мое мнение!

Общи условия

Активация на акаунт