Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 626
  • 603
  •   1
Отговори
# 180
Мечтаната баня е голяма и просторна, с душ с пита и шкафчета за всички глезотийки, които жените ползваме.

# 181
Собственик съм на мечтаната баня само искам вана ,но нямам място за нея.Функционална,красива и стилна.

# 182
Голяма, просторна и със тъмни цветове.

# 183
Мечтаната за мен баня е луксозна, а душът и смесителите с елегантно матово черно покритие, което се чисти лесно. Искам да има бели плочки, редуващи се с дъб, а стъкленият параван да е черен. Душът искам да има поне 2 струи, една от които Jet, за да ми е помощник в чистенето, както да става и за масаж на гърба.

# 184
  • Благоевград
Опишете ни как си представяте мечтаната баня и трима от вас ще спечелят един от представените в темата ръчни душове GROHE.

Моята мечтана баня е просторна, функционална и семпла. Задължително трябва да е сива, и с черен душ и смесители. И най-важното трябва да е лесна за почистване. 🙂

# 185
Светла, просторна и удобна

# 186
Мечтаната баня е голяма, светла и просторна. Светли плочки, вана с душ и елегантни мебели в светли тонове. Най-важното да е практична и да внася спокойствие и релакс.

# 187
  • There I was on a July morning
Мечтаната баня е голяма и функционална, в светли тонове, с прозорец и има обособени мокра и суха част.

# 188
Голяма, просторна, с луксозни плочки и мебели, Светла.

# 189
Просторна и с мечтаната вана.
С голям душ с много функции. Ако може и със самопочистване 😀😃🙂🙃😊

# 190
Голяма и светла. С Ваня и душ кабина, с две мивки и място за съхранение на всичката козметика и препарати!

# 191
  • Лясковец
Просторна,с душ кабина,с вана,и с душ който да пръска вода като пролетен дъждец.

# 192
Мечтаната баня си я представям в топли цветове ,функционална ,душ кабина ,просторна.

# 193
Тъй като на пролет ни предстои ремонт точно на банята и тоалетната, имам абсолютно ясна представа как искам да изглеждат. Първо мислех да имат почти еднакъв дизайн, но впоследствие реших, че ще е по-интересно да са коренно различни. Ето и моите виждания Blush:
Банята:
- за нея съм заложила на визия, която да действа по-успокояващо и релаксиращо. Плочките на стените ще бъдат в бежавата гама и с текстура наподобяваща естествен камък. Подовите плочки ще са в дървесен нюанс, т.е. ще наподобяват  паркет. Ще има акцентна стена, т.е. стената на която ще бъде мивката ще е в плочки, които да се различават коренно от останалите и да хващат окото още с влизане в банята. Ще има душ зона, отделена с изчистен параван в черна рамка. Огледалото при мивката ще е огромен полукръг със скрито осветление. Заложили сме на аксесоари и душ система Grohe Smartcontrol с голяма душ пита от серията Grohe Rainshower SmartActive в цвят Hard Graphite, който е уникален и придава изключителен луксозен вид на банята. Ще има таванен вентилатор, електрическа лира, голяма мивка с шкаф и колона, вграден шкаф над тоалетната.
Малка баня (тоалетна)
- смятам да заложа на нестандартна визия. Плочки комбинация от Terazzo и синьо. Подовите ще бъдат отново тип паркет. Малка мивка с огледало и отново ще заложим на аксесоари и батерия за мивката на Grohe, но в друг интересен цвят Warm Sunset.
Нямам търпение вече. Blush

# 194
  • София/Севлиево
Светла,топла,просторна и функционална-това е идеалната за мен баня.

Общи условия

Активация на акаунт