Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 627
  • 603
  •   1
Отговори
# 195
Просторна, с душ кабина, функционална и много светла -това за мен е мечтаната баня.

# 196
  • София
Мечтаната баня за мен е на първо място просторна, топла и функционална. С добра вентилация, в светли цветове и с качествено и стилно обзавеждане.

# 197
Вече имам мечтаната баня, но настана време да подновя някои неща. Понеже много си харесвам старите търся новите да са същите - хидромасажен душпанел, параван и шкафче, върху което стои мивката.
За сега имам успех и си намерих точно същите, каквито търсех душпанел и параван. Все още издирвам ПВЦ шкаф с моите размери и разпределение. Накрая ще стигна до поръчка по размери на клиента, което оскъпява, ама кефа няма цена, нали?

# 198
  • Пловдив
Голяма, светла, чиста! Мечтата ми е вана!

# 199
Представям си моята мечтана баня да е комфортна и уютна,повече  просторна,топла и с отлична вентилация.С душ кабина,защо не и широка вана за приятен релакс.За по-голямо удобство е от съществено значение и многофункционална Душ-слушалка,която допълнително ще допринесе за повече удобство и настроение.Банята е едно от най-важните помещения в нашия дом. Това е ‍мястото,⁣ където се релаксираме след напрегнатия работен‌ ден и​ където се грижим за нашата хигиена.​ Затова е‌ важно ​да я поддържаме⁤ в безупречен⁤ вид и перфектна чистота,свежа и приятно ухаеща,чистата баня е здравословна, не само за тялото, но и за ума. ⁢Тя зарежда⁤ с положителна нагласа началото на‌ деня и ни носи добро настроение и спокойствие.

# 200
  • София
Просторна, лесна за чистене, свежа и удобна

# 201
Мечтаната баня за мен е просторна, с изискани, красиви мебели и задължително в нея присъства зелен цвят. Зеленият цвят ми е любим!

# 202
Просторна, с отделна зона за вана и зона за сауна.

# 203
  • София
Мечтаната баня за мен е в светли цветове, просторна и уютна. И лесна за чистене.

# 204
Просторна, с ароматизатори на море, в бяло и синьо.

# 205
В момента съм в процес на проектиране и изграждане на перфектната баня - функционална, , красива, наслада за всички сетива в различните части на денонощието. Тенденциите са камък, дърво и метал, близо до природата🍀 Банята  като място за релакс и наслада❤️🍀❤️

# 206
Огромна вана .Ваната е задължителна за мечтаната баня Simple Smile
Много чиста -Ами че коя жена няма да си представя мечтаната баня перфектно чиста.
Много шкафчета, приятни рафчета...
Нестандартен цвят -черна, червена, цялата в злато, а дори и свръх нестандартна – тоест зелена или даже оранжева !

# 207
Мечтаната баня е просторна, с хидромасажна вана, душ, голям шкаф с огледало.

# 208
Мечтаната баня е светла, бяла, с дървесни акценти. Има двойна мивка, много място за козметика. Няма душ кабина или вана, просто един хубав душ с параван.

# 209
Просторна, уютна, с душ кабина, с функционални шкафчета и с голямо огледало.

Общи условия

Активация на акаунт