Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 628
  • 603
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мечтаната за мен баня е просторна и светла, с голямо огледало и достатъчно място за съхранение на тоалетни принадлежности.

# 211
Просторна, в пастелни цветове, всичко чисто и подредено и с вана.

# 212
Бяла, мраморен ефект, чиста, нова, удобна.

# 213
Стилна, светла, просторна, чиста и подредена...

# 214
Мечтаната баня е в цвят мрамор с лунички на тавана.Бял шкаф и голяма порцеланова мивка. По-голяма глава на душа от Темпеста и по-големи дупки на душа,за да е меко изплискването на водата към кожата! Има удобна слушалка със светлина обливайки тялото.Пейка под душа от гранитогрес с голяма душ кабина за релакс. Колонка с музика вградена в шкафа за успокоение! Защо не и подгряваща вана със различни балончета за отпускане след работа и топъл халат да те прегърне на излизане от ваната,който е бил закачен на лирата.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 00:52 от bellaa

# 215
Функционална, практична и удобна.

# 216
С вана и много място пред мивката .

# 217
  • на дъното
Моята мечтана баня си я представям в топли неангажиращи цветове.Да преобладава предимно имитация на дърво.Да е с мека светлина.

# 218
Голяма, с красиви плочки, ярко осветена, с душ кабина, с много опции.

# 219
Много искам голяма баня с място за вана и отделно душ кабина, двойна мивка и шкаф, който да събира всичките ни неща

# 220
Функционна, модерна, вече ми стана задължително с термостатичен смесител и голям душ.

# 221
Опишете ни как си представяте мечтаната баня и трима от вас ще спечелят един от представените в темата ръчни душове GROHE.

Представям си я голяма,с достатъчно място за шкафове за всички шампоани,душ голове и хавлии.С плочки до тавана в отпускани цветове и мечтания душ на GROHE

# 222
В топли тонове, с вана и душ-кабина, с плочки, които не се пързалят.

# 223
Светла, просторна, топла, уютна, с вана.

# 224
Голяма и топла! Винаги съм мечтала за голяма баня, за да има място за вана (до прозореца), душ пространство и голяма мивка с шкаф под нея!

Общи условия

Активация на акаунт