Отговори
# 225
Хората в кома могат да мислят,чуват,чувстват и разбират.Правени са много експерименти, някой от тях във връзка с ефтаназията.Та,ако е странно развитието на живота на останалите персонажи то би могло да се обясни проекцията му в кома на Ферит с това,че някой му разказва за това.Предполагам.

# 226
  • София
Не ми се коментира толкова обстойно предварително, защото може да не е това и няма смисъл. Ако все пак е кома, самите сценаристи трябва да обяснят защо сме ги гледали тези 10 епизода. Не просто Феро да се събуди и да си продължим по старо му.
Иначе аз съм обещала стая в Х при кома. Ще я запиша за да може да се слуша по всяко време.
Кате, идеята за комата не произтича от това.

# 227
Цитат
В зависимост от причините, които са довели до появата й, видовете кома се делят на две групи – коматозни състояние вследствие дифузно увреждане на главния мозък и коматозни състояния вследствие настъпили огнищни увреждания на главния мозък.
Приемаме ли, че Ферит има мозъчно увреждане. А в един слънчев ден ще се събуди и всичко ще е прекрасно?

# 228
Благодаря за превода на фрага и озета на Еванджелин 💐💐💐
На мен фрага не ми допада много, твърде предвидим, очаквах повече. Даже не ми се гледа епизода особено. Да, СейФер са много красиви, магнетични, но до там. Сюжетът е пълна безсмислица и безкусица към момента. Нищо ново или вълнуващо. Претоплена стара манджа. Според мен кома никога не е имало, но сценаристите успяха да деградират главните герои, за да пълнят епизоди с глупости главно.

# 229
При диабетна кома, ако състоянието бързо се овладее не се получава полиорганна недостатъчност или увреждане на мозъка. При кома за болния няколко часа могат да са като преживяване от няколко дни, да е неориентиран за времето. Това е като съня, има нелогични събития.

# 230
Е да, ама тук става дума за 3 месеца най-разнообразни събития и преживявания на различни места с различни герои. Емрулах отговори съвсем категорично на питанията за кома. Мерт каза, че не харесва Ферит. Ами аз приемам, че няма съвършени хора и съвършена любов и това е. Съвсем друг е въпросът за някои сценарни решения и избори.
Днес четох за любовта на Ерих Мария Ремарк към Марлене Дитрих. Убеден бил великият писател, че тя е голямата му любов, а към края на живота си констатирал в дневника си, че е било просто страст, съпроводена с много скандали, измъчвания един друг, раздели... Видял я след години в едно кафене и написал: "Колко е остаряла", което не може да се каже за една велика любов.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 23:38 от Katya_I

# 231
Защо Ферит да изпада в кома, била тя и диабетна? Което състояние всъщност е много тежко, но се случва при хора на инсулин. Той беше болен от диабет преди два сезона, е, и после мистериозно оздравя. Ако някой е в кома във връзка с края на втория сезон, то това е Сейран. Тя припада, а Ферит в кома. Няма смисъл и последователност в това.

# 232
Чисто бизнес погледнато - няма кой да купи серял, на който 10 начални епизода е кома ....  това ще се знае и кой ще се навие да гледа сънищата им? Поне според мен няма как да стане. Малко от малко хората гледат да се продаде и този сезон. Разделени са, събират се, теорията за кома по се ядваше в началните епизоди, вече не ми се струва реална възможност.
В края на 73 еп. "апаратурата", която се чува е от песента, не знам дали сте го коментирали
https://www.youtube.com/watch?v=trMjKOAUYhY

# 233
  • София
Пелин напуснала сериала по собствено желание, според Бирсен. То много лесно било да напуснеш сериал, няма ли неустойки или за нея са направили изключение Joy
Писала е още, че ако паднат рейтингите ще приключи на нова година.
Пак за Афра и Мерт коментирала, че не може само тях да гледаме, някакви такива. Омразата и злобата й край нямат.
Нищо, че го продали в арабските държави и го излъчват паралелно, те на Стар пари не им трябват.

# 234
Според мен за Пелин са направили изключение с неустойките и са я изпратили по живо по здраво, защото сигурно Шнура се е чудил как да я махне без той да й плаща неустойка. 😄 Със сигурност като са я наели в началото не са очаквали чак такъв отпор от феновете.

# 235
Аз дълго време бях убедена,че има кома и то при Ферит.Вече съм 50/50…и то защото не си представям след всичко,което става около другите персонажи как ще го изиграят.Може и да ме изненадат и ще бъде интересно всички актьори да обърнат играта.Мина доста време наистина…4-5 серии да,но 10 са твърде много за тази теория…
Със сигурност снимат ден за ден и не спряха да залагат сюжети,които после зарязват…
Спомням си още в началото,когато Синан срещна Кязъм си каза под носа нещо от рода на “А,ти ли си този и с теб ще се разпрявам,когато му дойде времето” и после нищо по този повод не се случи…Тази реплика ме накара да мисля,че Синан е планирал да влезе в живота на Сейран,но после нищо по този повод не видях…
Колкото до тази Бирсен тя изобщо къде е фактор….последователите й в инста са много малко…и каква се явява тя,че да определя дали може само Афра и Мерт да гледаме…Аз мога!😍😂И ако е фактор в продукцията да си направи труда да намери поддържащи актьори на ниво,а не да ми пробутва нейните предпочитания.
Ще ви споделя,че преди време спрях да следвам Алина Боз заради Афра…ами щом е взела страна и аз ще взема страна…нали така?

# 236
100 процента са я уволнили, заради сценария тя почти го беше качила целия, това са измислици на Бирса, за да не я изложи че са я уволнили заради непрофесионализма и , Бирса измисли че Пакил го е поискала

# 237
100 процента са я уволнили, заради сценария тя почти го беше качила целия, това са измислици на Бирса, за да не я изложи че са я уволнили заради непрофесионализма и , Бирса измисли че Пакил го е поискала
Много злоба и жлъч има Бирсен към Афра и Мерт, никога хубави неща не е писала за тях. 
Ето един коментар от нея с негативност:

# 238
Добро утро, мацки! 🫶
Честит Чапкънов ден! 🤘

Бирса наистина е много противна! Стената ми в Х ще гръмне, бая акаунти са ѝ споделили измислиците ама това най-ми хареса! 😂

Скрит текст:

# 239
Ще приключи друг път...те промениха сериала, за да са доволни феновете, ще изпуснат златната кокошка...плащат й на тая бирсена да се прави на лошото ченге, защото не е нормално да си навличаш толкова омраза и гняв.... Пелин се е сетила,че ще получи само негативен рейтинг от участието си във филма и дим да ме няма....От последните серии вървим към Любовта и е естествено това да става на гърба на привлечените за няколко серии актьори, лесна слава няма.

Общи условия

Активация на акаунт