BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 076
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 915
Той е поверил Атижа на Виктор да му я пази
Ванеса снощи сто пъти повтори,че му е поверена човек
Да, видях, много нелепо беше.
Въобще цялата работа около тях двамата е страшно насилена - Петър харесвал Атижа, но освен кринджави свалки не видях някакво по-специално развитие, което да обещава развръзка навън. Атижа си стои с усмивка на Мона Лиза не издава дали наистина го харесва или просто понася неговото харесване. Атижина мама момата не дава на млад юнак Петър. В къщата, вместо да заявят категорично, че подобно поведение е недопустимо и неприемливо само по себе си, разиграват "Граф Монте Кристо" в съвременен риалити-вариант, защото"най-добрият приятел" на Петър се опитва да спечели сърцето на неговата "годеница" Атижа, като я пляска по дупето. Тя пък няма нищо против, щото и в гей-баровете я опипвали (намек за Виктор ли усещам?...)
Тегава работа, чуек.

# 916
Разбирам мненията, че Петър не е никакъв на Атижа, но в крайна сметка си имаха някаква закачка и се разбраха като излязат да си дадат шанс. Съвсем нормално е да не му е станало приятно от това, което видя - всъщност, щях да се изненадам, ако не беше изкоментирал. Един път прости и забрави, когато Бебов се съгласяваше с Бебова колко безлична е Атижа. Но Виктор втори път минава границата в така нареченото им “приятелство”. Липсата на реакция от страна на Петър щеше да е дразнещ конформизъм.

# 917
Ха-ха. Сега видях какво съм написал и как се разбира. Нямах това предвид. Нищо, няма да се поправям, като се подигравам толкова яко на някой, нека и аз да си го отнеса Laughing

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 15:32 от kaspy

# 918
На мен са ми смешни такива вричания между двама души, след като между тях няма нищо. И не се знае дали изобщо ще се случи нещо. Семейни хора изневеряват, пък какво остава за само познати с бегъл флирт.
Ванеса се държи, като че ли Петър е съпруг на Атижа. Моралната полиция в арабските страни.
Дали Петър стои като монах? Това си е негова работа. И има право да не стои като монах.

Бас ловя, че единият номиниран в края на седмицата ще е Марио. Според мен трябва да са Веселка, Виктор и Ванеса(или Пацо).

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 15:40 от DNT177

# 919
  • София
А аз гледам и се чудя Атижа крайно наивна ли е или просто изключително глупава....

Защото някак няма логична връзка между това да си възрастен човек, да си живял в чужбина, да имаш джуки, възглавници вместо задник и същевременно да си толкова крайно тъп...

# 920
Не става въпрос за вричане. Добре, да перифразирам. Да речем, че сте излязли на среща с някакъв мъж 4-5 пъти. Нищо сериозно за сега, но ви е хубаво заедно, решили сте, че ще се пробвате да задълбочите отношенията си. Излизате някъде една вечер и негов приятел ви удря по дупето. Няма ли да очаквате реакция? Или ще предпочетете да ви каже “Еее, к’во толкова, ние да не сме се врекли”?

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 17:10 от Lilly_85

# 921
Красавицата Теодора вече със сигурност няма да даде шанс на витя
Шляпа друга по дупето в нейно отсъствие,казва и че е красива
Леле и тя каквато е крайна

# 922
Мисля си че Ванеса е била жертва или е станала свидетел на физически и психически тормоз или насилие. За да приема така крайно и толкова болезноно за нея такива ситуации. А то не и е за пръв път. ....
Преживяла тя други път. Показва на Краси Ванков талантите си и се бори за повече участия в негови проекти. И тя и Радо са работили преди с него като актьори. Видно е, че Ванеса разиграва всякакви състояния за да покаже какво може. Пък вие вярвайте, че е строжер на морала.
"Какво ще кажат баща й, брат й, съседа й?". А какво ще кажат твоите за професионалното фелацио на стъклото?  Излагациите са еднакви.
Много точен коментар. Бих добавила само, че се опитва да блесне и с правна реторика. Доста се поизложи на играта с думи, което не е ок за човек с нейното образование. Тя е влязла в ролята на мис Съвършенство и я играе с удоволствие. Първосигналната реакция на Атижа не беше на възмущение, по-скоро я е заболяло, защото пиян не се усеща колко силно удря.
 Ванеса се подразни допълнително от факта, че никой не застана на нейна страна. Тя и затова дръпна такава емоционална реч, за да ги убеди, че тя е права, а те грешат. Иначе Виктор си е селяндур, който не уважава жените, а ги ползва. Нито му пука за чувствата на Теди нито за тези на Атижа, да не говорим за Ванеса. В спалнята Ланеца и останалите обсъждаха, че е ударил Марио по дупето и пръст е имало (поне така разбрах аз), Марио потвърди, което е отвратително.

# 923
Разбирам мненията, че Петър не е никакъв на Атижа, но в крайна сметка си имаха някаква закачка и се разбраха като излязат да си дадат шанс. Съвсем нормално е да не му е станало приятно от това, което видя - всъщност, щях да се изненадам, ако не беше изкоментирал. Един път прости и забрави, когато Бебов се съгласяваше с Бебова колко безлична е Атижа. Но Виктор втори път минава границата в така нареченото им “приятелство”. Липсата на реакция от страна на Петър щеше да е дразнещ конформизъм.
Приемам и даже съм много съгласна, че е кавалерско да не си замълчи в ситуацията, но относно шанса, който са си обещали, нещо не са се разбрали с мама Ади. Атижа очевидно не е човекът, който ръководи изцяло личния си живот, самата тя спомена, че когато излиза, избягва да се показва как е облечена пред баща си, майката пък в социалните мрежи си позволи да се намеси очевидно без нейно знание, не знам дали двамата изобщо си вярват на това обещание за шанс.

# 924
  • София
Тия светулки всичките казвали ли са какво ще правят с паричната награда ако я спечелят?

Марио каза, че ще дострои баня и тоалетна  на баща си и баба/дядо си (не помня кое от двете беше), защото в тяхната къща няма.

# 925
Мисля, че на Ванеса ще и се размине дори и номинацията. Много слабо и донякъде тъпо изпълнение, но реално няма за какво да бъде номинирана. Не че това има значение. Смятам, че дори и Виктор няма да я номинира. А от другите не виждам кой ще я номинира, освен Марио може би. Ей това е най-хубавият момент в края на сезона, когато си играл съвсем сам като Марио - номинираш и няма от какво да се притесняваш. Всички останали, дето са "плели" с някого заедно ще почнат да усукват: "Ама аз не искам, но все някого трябва да номинирам...". И винаги ще се намери някой "предаден".

# 926
Приемам и даже съм много съгласна, че е кавалерско да не си замълчи в ситуацията, но относно шанса, който са си обещали, нещо не са се разбрали с мама Ади. Атижа очевидно не е човекът, който ръководи изцяло личния си живот, самата тя спомена, че когато излиза, избягва да се показва как е облечена пред баща си, майката пък в социалните мрежи си позволи да се намеси очевидно без нейно знание, не знам дали двамата изобщо си вярват на това обещание за шанс.
Така е, но това дали ще се получи нещо е отделен въпрос. А мама Ади е ужасна. По принцип не харесвам Петър - той ми беше един от най-противните съквартиранти. Но в крайна сметка дали ще се срещат е решение, което трябва да вземат той и Атижа. Аман от майки орлици, които се мешат в живота на порасналите си деца. Че и го обижда и напада публично без капка срам. Добре, че той не ѝ падна на нивото и отговори съвсем любезно. Има акъл поне за толкова.

# 927
Този аргумент с гей баровете не го разбирам. Гейовете и Виктор сравними ли са в този случай? Аз ли изпуснах нещо за Виктор?

Да не забравяме, че след "в гей барове ме пляскат" Атижа също каза "все пак не е ок". Като цяло идеята на шамариш дупето на непознат/неблизък не си е ок и за нея, но Ванеса не успя да се обясни.

Писах "не е ок" толкова много от вчера насам, че вече се чувствам като Ванеса и аз.

# 928
И аз не разбрах това за гей баровете

# 929
Не става въпрос за вричане. Добре, да перифразирам. Да речем, че сте излязли на среща с някакъв мъж 4-5 пъти. Нищо сериозно за сега, но ви е хубаво заедно, решили сте, че ще се пробвате да задълбочите отношенията си. Излизате някъде една вечер и негов приятел ви удря по дупето. Няма ли да очаквате реакция? Или ще предпочетете да ви каже “Еее, к’во толкова, ние да ме сме се врекли”?
Villanell е дала отговор преди мен.

Ситуацията не е точно така, както си я описала. Виктор не шляпна Атижа в присъствието на Петър. Петър го няма. Петър не е никакъв на Атижа. Не включвайте повече Петър в конфикта. Той не присъства физически там, не присъства и в мислите на Атижа. Петър даде заявка само за секс с Атижа, който щял да е хубав, понеже Атижа имала опит в удоволствията... мечтите на Петър. Сериозност не е обещавана. Това го писахме многократно преди Петър да бъде изгонен. Няма смисъл пак да ровим и преповтаряме минали неща.
Ванеса изманипулира ситуацията с "какво ще каже Петър" в момент на аргументативна немощ. Просто Ванеса търсеше от 9 кладенеца вода, за да нажежи обстановката още повече, да очерни още повече Виктор, който е достатъчно черен, и да блесне тя самата. Себеизпъкване, себеизтъкване беше целта на Ванеса.

Общи условия

Активация на акаунт