BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 403
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Замислих се докато гледах днешния епизод (явно Виктор ме отегчи тотално),че в предни сезони излъчваха повече разговори на участниците от изповедалнята как говорят с ББ. Емоции,настроения и тн. В тази сезон само влизат за мисия ако ще им се дава и за номинации и дори самите номинации са доста изрязани и някак набързо без ББ много да задълбава за доводи от съквартирантите

# 466
Гледах live видеото (в Неделя ли беше не помня), и общо взето после разпъват три дни локуми в следващите епизоди от времето на live-a.. явно са много скучни през останалото време всички там..

# 467
Гледах live видеото (в Неделя ли беше не помня), и общо взето после разпъват три дни локуми в следващите епизоди от времето на live-a.. явно са много скучни през останалото време всички там..
Някой е взел гениалното решение, че циврещият Виктор е най-интересното нещо за зрителите. Ако исках да гледам рев и сополи, щях да си пусна турски сериал. Пресоляват супата със сюжетните линии този сезон - едно нещо е интересно само ако свърши навреме.

# 468
Обаче моментът с чупенето на леглото беше много забавен, с глас се смях Joy

# 469
# 470
Теодора вече е разбрала колко са осмивани с нейния верен паж и той ще бъде аут от живота й, дори и да не е с гимназиста. А ВикитУ лежи на леглото, прегръща халата, мирише го, целува снимката й и се опиянява от собствените си стихоплетства и остроумия по повод красотата й, добротата и т.н. Цирки, чуек!

# 471
Кога Веселка ще започне пропагандата, че дебелите са красиви? Пам от Ергенът не помня кой сезон беше много по-убедителна. Но поне ми харесва, че отслабна, колко казвате, кг?

# 472
За съжаление са събрани много малко интересни участници. Или каста е много слаб или продуцентите могат да правят само продукции тип Съдби на кръстопът, явно и затова залагат на цигански свади, любовни драми, сълзите и терзанията на влюбения и съкрушен Виктор. Преди Беба и Бебо нямаше гледаемост, добре че не изгониха Теодора по-рано да натрупат малко рейтинг и не защото е много интересна персона, а защото хората на техен гръб правеха мемета, но поне за това стават, че другите са още по безинтересни. Марио и циганина могат да направят шоу, но като няма с кой и те почват да издъхват, даже Марио в началото беше къде по надъхан, напиваше се, падаше, богохулстваше, сега му остана единствено да чисти до финал да убие време и толкова.

# 473
  • SF
Цитат
Кога Веселка ще започне пропагандата, че дебелите са красиви? Пам от Ергенът не помня кой сезон беше много по-убедителна. Но поне ми харесва, че отслабна, колко казвате, кг?

Един.

# 474
Веселка и в Къщата на инфлуенсърите счупи леглото още в първата серия.

# 475
За съжаление са събрани много малко интересни участници. Или каста е много слаб или продуцентите могат да правят само продукции тип Съдби на кръстопът, явно и затова залагат на цигански свади, любовни драми, сълзите и терзанията на влюбения и съкрушен Виктор. Преди Беба и Бебо нямаше гледаемост, добре че не изгониха Теодора по-рано да натрупат малко рейтинг и не защото е много интересна персона, а защото хората на техен гръб правеха мемета, но поне за това стават, че другите са още по безинтересни. Марио и циганина могат да направят шоу, но като няма с кой и те почват да издъхват, даже Марио в началото беше къде по надъхан, напиваше се, падаше, богохулстваше, сега му остана единствено да чисти до финал да убие време и толкова.
Това абсолютно не е вярно. Рейтингът е публичен и е стабилен от самото начало.

# 476
И Ланеца ми се вижда отслабнал, загледах се и кой колко е висок. Мамасита наближава горната точка на вратата.
Виктор  ми се видя  по-нисък от Пацо, който е по-нисък от Ланеца,  ами Теодора с ниски май няма да иска да излезе.

# 477
Някой е взел гениалното решение, че циврещият Виктор е най-интересното нещо за зрителите. Ако исках да гледам рев и сополи, щях да си пусна турски сериал. Пресоляват супата със сюжетните линии този сезон - едно нещо е интересно само ако свърши навреме.

Виктор ми беше най интересен в тоя епизод. Неговият образ е основен сюжетно изобщо за сезона, не само заради любовната история. Нетипичен образ. За това наблягат на него. Като почнем че за пръв път виждам батка либерал. Такова животно не знаех че съществува. За пръв път виждам и толкова чувствителен батка. Тоя човек толкова сълзи проля, дето има хора за цял живот не проливат толкова, и не всички бяха по адрес на Теодора, имаше и в редица други случаи. Като например с Гого, той и там се разчувства че Гого го е предал, като го е номинирал, пък той го чувствал като малкото братче, говорил си с Бебата, че Гого никога няма да го предаде, пък той го предал, та чак на Гого накрая му стана неудобно че го е номинирал и почна да пуфти.Grinning Той  е сред най интересните образи, защото е нетипичен. Либерален, чувствителен батка, това е поява на нов вид типаж в обществото.

# 478
  • София
И Ланеца ми се вижда отслабнал, загледах се и кой колко е висок. Мамасита наближава горната точка на вратата.
Виктор  ми се видя  по-нисък от Пацо, който е по-нисък от Ланеца,  ами Теодора с ниски май няма да иска да излезе.

Не знам колко са високи Виктор и другото момче, но изглежда доста нисък Вико:

# 479
Виктор е най-нисък от мъжете, но пък как пъчи гърдите, докато се разхожда из къщата...
Една мисъл от Омар Хайям, която много ми напомня за него:
Колкото по-ниско е човек душевно, толкова по-високо вири нос. С носа си се тегли натам, докъдето с душата си не е дорасъл.

Общи условия

Активация на акаунт