BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 490
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 480
Виктор като застане до Радостин и го гледа от ниско.

# 481
Гледах live видеото (в Неделя ли беше не помня), и общо взето после разпъват три дни локуми в следващите епизоди от времето на live-a.. явно са много скучни през останалото време всички там..
Някой е взел гениалното решение, че циврещият Виктор е най-интересното нещо за зрителите. Ако исках да гледам рев и сополи, щях да си пусна турски сериал. Пресоляват супата със сюжетните линии този сезон - едно нещо е интересно само ако свърши навреме.

Виктор ми беше най интересен в тоя епизод. Неговият образ е основен сюжетно изобщо за сезона, не само заради любовната история. Нетипичен образ. За това наблягат на него. Като почнем че за пръв път виждам батка либерал. Такова животно не знаех че съществува. За пръв път виждам и толкова чувствителен батка. Тоя човек толкова сълзи проля, дето има хора за цял живот не проливат толкова, и не всички бяха по адрес на Теодора, имаше и в редица други случаи. Като например с Гого, той и там се разчувства че Гого го е предал, като го е номинирал, пък той го чувствал като малкото братче, говорил си с Бебата, че Гого никога няма да го предаде, пък той го предал, та чак на Гого накрая му стана неудобно че го е номинирал и почна да пуфти.Grinning Той  е сред най интересните образи, защото е нетипичен. Либерален, чувствителен батка, това е поява на нов вид типаж в обществото.
Батка истерик - романтик. Марио не може да се вреди от него с някоя магаретия.

# 482
Безкрайно тъпа мисия. Както и всички други.
Те всички са тъпи, а тази кога обясниха каква е? Така и не разбрах..

# 483
Между другото Брадъра ще е по интересен, ако по малка част от епизодите са мисиите и по голяма част социалната динамика и психологическите образи вътре. Те в тоя епизод трябваше да режат не от Виктор, а от танцувалната мисия, и да развият малко и другите образи.

# 484
Виктор ми беше най интересен в тоя епизод. Неговият образ е основен сюжетно изобщо за сезона, не само заради любовната история. Нетипичен образ. За това наблягат на него. Като почнем че за пръв път виждам батка либерал. Такова животно не знаех че съществува. За пръв път виждам и толкова чувствителен батка. Тоя човек толкова сълзи проля, дето има хора за цял живот не проливат толкова, и не всички бяха по адрес на Теодора, имаше и в редица други случаи.
Чувствителността и сълзите могат да се обяснят със стероидите. Даже мисля, че някой го спомена по-напред в темата (или може би в миналата). Стероидените “батки” имат чести изблици на рев. Също проблеми с ерекцията, изблици на агресия и още много други.

Може и да греша и Виктор да е спрял стероидите, разбира се. Мисълта ми е, че много батки са свръхчувствителни.

# 485
Представяте ли си някой такъв да се вкопчи във вас и да ви обсебва постоянно? И да не смеете да го отрежете, защото ще заплашва, че ще се самоубие например и че няма смисъл да живее...  Това е откачена работа. Този Виктор е бедствие.

# 486
Да, стига с това, че емоционален бил. Знаем какво е емоционален човек, този или играе, или си е чисто маниакален.

# 487
Тази вечер не ги гледах.Дадох им шанс,ама оня пак със снимката и едно и също.Тая циганка излезе и те няма какво друго да въртят,освен това.
Изтърка се и на мен ми идва скучно и банално вече,за съжаление.

# 488
Представяте ли си някой такъв да се вкопчи във вас и да ви обсебва постоянно? И да не смеете да го отрежете, защото ще заплашва, че ще се самоубие например и че няма смисъл да живее...  Това е откачена работа. Този Виктор е бедствие.
Той е манипулативен и то много, особено за мъж. Как тънко на няколко пъти се опита да засрами Теодора, че има гадже, което е по-малко от нея, защото разбра, че нея това я притеснява. Сещам се, че докато обсъждаше уж неговата близка приятелка Ванеса, че има мераци към Гого, каза че е срам за една жена да бъде с по-малък от нея мъж. После уж защиваше Велин пред Теодора, но всъщност и казваше, че не става, защото е малък. Няколко пъти подчерта, че е малък и колко е важен опита за един мъж, така между другото хем нареди него хем изтъкна себе си

# 489
Веселка прилича на надувема кукла тук. От самото начало на риалитито я оприличавам като образ от картините на Фернандо Ботеро.
Скрит текст:

# 490
  • София
Сегашната мисия, не е мисия...Тичат отляво-надясно кат изоглавени и танцуват половин минута на тясно..Очаквах някакви по-големи цирки, да им дадат сюжет и всеки да влезе в роля, нещо комично да се получи, а то едно голямо нищо... Най-комичното е костюмът на Радо, с който успешно ще заработи някой лев на пл.Македония..

# 491
Толкова ли са скучни е няма какво да дават освен ревящия Виктор?! Склонна съм да го вярвам след като Теодора каза в интервюто как се разбирали и нямало скандали. Явно по цял ден стоят, говорят за манджи и битовизми.

# 492
  • София /Абсурдистан
Безкрайно тъпа мисия. Както и всички други.
Те всички са тъпи, а тази кога обясниха каква е? Така и не разбрах..
Не са обяснявали. Освен на лайфа в неделя да са обявили нещо, но аз не го гледах и не знам.

# 493
И на мене ми доскуча с реването на Виктор, изтърка се вече! Но пък се посмях с мисията на Ланеца и Веселка като счупи леглото.

# 494
И на мене ми доскуча с реването на Виктор, изтърка се вече! Но пък се посмях с мисията на Ланеца и Веселка като счупи леглото.
Радвам се, че поне един човек се е забавлявал с мисията на Ланеца. За мен беше абсурдна.

ББ: Георги, имаш тайна мисия.
Гош: Добре. А мога ли да кажа на другите?
ББ: Да. 😂

Общи условия

Активация на акаунт