BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 280
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 510
Не знам дали има официална страничка във фейсбук на Брадъра, но профила им в инстаграм е покъртителен. Под всяка снимка/видео има някакви супер нелепи изречения, по-скоро подигравателни към съквартирантите, които изглеждат супер непрофесионално. Сякаш някой 16 годишен им поддържа профила.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 12:00 от Emilie_

# 511
Гошо ланеца щеше да ми е забавен ако нямаше още 2 милиона като него,които шикалкавят,увъртат ,обиждат,изопачават истината,обвиняват в расизъм когато не им е изгодно и живеят на гърба на данъкоплатците. Същите се кълнат в децата си и после ги продават...Ами,предубедена съм, чуеци.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 12:18 от Lili Roze 748420

# 512
Добър ден. Точно придоби някакъв успех предаването и пак се свлече към безразличието с последните епизоди. Аналогично и темата тук върви към застой. Явно продукцията като нова за този формат, не си е взела поука, че трябва да има поне един откровенно луд участник, за да има висок рейтинг и съответно гледаемост.
Да, да Марио е ок в тази светлина, но е толкова обран милия, че чак буди съжаления. Липсва си тоталният непукист, откачалник, който да ги ръчка и побърква нон стоп, инак ще гледаме това - еднотипно поведение и глупави мисии.

# 513
Не следя формата и темата, но се сетих нещо да попитам -  бяха казали,че имало трети пол из съквартирантите - разкриха ли кой е?
Не са разкрили, че има със сменен пол съквартирант.
Вчера Пацо и Радо нещо промърмориха, за Ивон, обаче с недомлъвка.

# 514
Добър ден. Точно придоби някакъв успех предаването и пак се свлече към безразличието с последните епизоди. Аналогично и темата тук върви към застой. Явно продукцията като нова за този формат, не си е взела поука, че трябва да има поне един откровенно луд участник, за да има висок рейтинг и съответно гледаемост.
Да, да Марио е ок в тази светлина, но е толкова обран милия, че чак буди съжаления. Липсва си тоталният непукист, откачалник, който да ги ръчка и побърква нон стоп, инак ще гледаме това - еднотипно поведение и глупави мисии.

Трябва ни един Кулагин

# 515
  • София /Абсурдистан
Мебелите им, ако не се лъжа, бяха Виденов. Някъде видях реклама.
Имах преди един познат, бивш борец, 160 кг, казвал ми е, че си е подсилил леглото с винкел, иначе не ги издържа с жена му. За Веска също трябва нещо такова.

# 516
Не са Виденов. В Тикток един дизайнер показа леглата. Цената им е около 1100лв.

# 517

Майкоо моето за 200 лв държи 3 човека

# 518

Майкоо моето за 200 лв държи 3 човека
Е, надали тези трима са над 200 кг общо. Но пък тези в Брадъра изобщо не изглежда да си правят парите, ако наистина струват толкова.

# 519
  • Враца
Виктор:
"За такава любов, само може да си мечтаете" - ( той, целува снимката и души хавлията, а тя отвън се "шък,шък,шък с Велин (както би казал Петър)) - Е, аз за такава любов не си мечтая!

# 520
Виктор преиграва, но според мен го прави за аудитория от 1.
Все пак вече има гол пасив, па оня малкия изведнъж придоби и числено преимущество...

Но много недосетливо изтърси на въображаемата си любима "Аз и ти. Тандем!"
С оглед спонсорите на продукцията, трябваше да каже "Аз и ти. Орехи!"

# 521
Трябва ни един Кулагин
Примерно, но и шеф Петров с котките и Марс, Джейсън Люис, Мара отварачката, все качествени дразнители..

# 522
Виктор:
"За такава любов, само може да си мечтаете" - ( той, целува снимката и души хавлията, а тя отвън се "шък,шък,шък с Велин (както би казал Петър)) - Е, аз за такава любов не си мечтая!
Леле ама каква любов? Имало ли е любовни отношения, Теодора давала ли му е някакви надежди или аз нещо съм пропуснала?
Виктор се надява Теодора да го чака навън и да са заедно ,но отново ще бъде разочарован след финала

# 523
Тъкмо изгледах епизода от снощи. Виктор е дъното. Надявам се нито едно момиче да не се подлъже да има взаимоотношения с този маниак.
Както има природно интелигентни, така има и природно ниско интелигентни хора - това момче е с ниско IQ и нищо не може да ме убеди в обратното. За съжаление, освен че е глупав, е и обсесивен.
Амеба, от съжаление, може и да му замаже очите като си останат далечни приятелчета, но никога няма да бъде с него. Нито е толкова неадекватна, нито толкова изпаднала.

# 524
😂 Така като споменавате стари предавания,чак ме хваща яд ,че не съм ги гледала. Имам спомен от Кулагин, Захажаева, Луна,Фънки... Някои епизоди съм гледала с пияната Жени Калканджиева. В тубата Азов беше правил обзор на ББ фемили - това беше потресаващо!🫣😂,но в общи линии това е. Явно преди е било по-весело.
 За мен скуката тук идва от тъпите мисии,които им дават. Какви бяха преди ? Ако продукцията страда от творческа немощ да взаимства от предишните...

Общи условия

Активация на акаунт