BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 299
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 555
Оф ужас,Ами после навсякъде ще му се подиграват.
Ама той е себе си чуек!

А познайте дали някой ще ходи на тренировки при него след като излезе. Жените ще треперят, а никой уважаващ себе си мъж няма да стъпи при него. Виктор си е*а и прехраната
Чакайте, Виктор няма ли фризьорски салон? Не знаех, че се занимава с фитнес?

# 556
Има Берберски салон.Нали иска да го продава и да го мести в София.

# 557
Вижда,че Марио като мъченик печели зрителите,иска и той като самотен,изоставен да стане любимец на публиката. Ама е малко късно на хората им се повръща от него
Точно! Неговото са цирки.

Виктор вчера каза, че едва ли не благодарение на техния тормоз, Марио печели публиката и го играе жертва. Радо му обясни, че Марио не играе и му сподели, че не е бил ок от самото начало с това отношение към Марио. Излиза, че мъжете в къщата (и Ланеца каза на Пацо колко кофти се е държал с Марио) разбират, че несправедливо се напада един човек от всички и то постоянно, но си траят. Иначе  много се употребяват от тях думи като чест, достойнство, принципност, уважение, лоялност и тн. Видяхме им принципите, най-вече тези на Виктор. А Теди беше заслепена от донжуанските му похвати и затова го допусна толкова близо до себе си. Навън е разбрала що за мъж е и твърдо заяви, че шанс за нещо повече от приятелство, той няма да получи.

# 558
Доколкото знам Виктор е фитнес инструктор

# 559

Жоро  пее...😂😂😂Ужас някаква...

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 14:35 от Lili Roze 748420

# 560
Тя тая Теодора само се прави на недостъпна,трудно допускала някой до себе си дрън дрън . Имала принципи бля бля.

# 561
Тя тая Теодора само се прави на недостъпна,трудно допускала някой до себе си дрън дрън . Имала принципи бля бля.

То като се направиш на животно няма как да си принципен

# 562
Доколкото знам Виктор е фитнес инструктор
Това той ли го е казал? В къщата коментираше, че има барбер шоп. Още една допирна точка с Теодора. 🙄

# 563
В шок и бомба съм, че някой допуска, че Виктор има стратегия и играе сценки. То лъха на тъпота, момчето, откъде да я изкара тая стратегическа мисъл по-точно? От вечно болящия го фар? Grinning
Разбира се, че Виктор има стратегия. Прост е и затова му личи, че играе. Един безумно влюбен мъж не се държи така с любимата, не брои точки все едно е на състезание. Затова цялата любовна драма, вместо да буди съчувствие у хората, каквато му е идеята е, изглежда нелепа. Защо според вас  във вчерашния епизод го показаха няколко пъти как си изясняваше отношенията с т. нар. му приятели и Ванеса? Хората, които писаха тук, че го познават , казаха че е избухлив и сваляч, а и той си го призна.  То му личи, че е такъв, много общителен и с голямо самочувствие мъж. От ден първи започна да я ласкае със заучени фрази, да и говори за любов, деца и тн. Не казвам, че не я харесва, тя е хубаво и младо момиче, но той определено не страда от напускането и, както се опитва да го изкара пред хората.

Ммм, не съм много съгласна. Да, със сигурност някои от действията му са "стратегически", поне в неговата глава. Това с извиненията си е класика - той се смята за точен батка и ако някой му направи "добро" е длъжен да благодари, защото той си има принципи, налЕ, а пък и на камерата ще изглежда топ. Което няма да му попречи на следващия ден да соли и нарежда същия този човек.
Един безумно влюбен адекватен мъж наистина не се държи така. Но това не е нашият случай.
Смятам, че страда истински, къде за Амеба, къде за себе си, но лично за мен е органично драматичен и недоразвит емоционално, а причини за това - бол. Това поведение е привично за тийнове с бушуващи хормони - и аз съм се влюбвала от 1-ва среща, слушала съм жални песни, надувала съм главите на приятелките, цинкяла съм, целувала съм снимки и съм идеализирала образи. На 15/16/17 г.. И е изглеждало също така жалко, колкото и на Виктор изпълненията.

# 564
Това той ли го е казал? В къщата коментираше, че има барбер шоп. Още една допирна точка с Теодора. 🙄

В началото като фитнес инструктор го представиха. После като търсеше да се сближи с Теодора я пита тя какво работи, тя му каза "козметичен салон имам, а ти с кво се занимаваш?", и той вика "ми и аз със същото".

Не е ясно дали има барбър шоп, това му е мечтата за в Левски-Г, но определено е пипал и преди машинка.

# 565
Има. Помня, че още в началото каза, че е готов “ей ся да затворя шопа и да го преместа в София”. Нали - щото е краен, чуек. И неговата дума е закон.

# 566
# 567
Мъжете Овни(Виктор) са големи сметкаджии в реалния живот и си гонят целта до последно. Не се заблуждавайте, че Виктор е глупав. Може да не се изразява правилно, да няма дар слово, но сметалото в главата му чатка постоянно. Сещаш ли се? Не са случайни присламчванията му към този или онзи. Има си принципи. Точка! Satisfied

Късно започва Брадъра. В повечето случаи след 22:15 h. И продължава около 40 мин. + рекламите го докарват 1 час. Angry

# 568
В шок и бомба съм, че някой допуска, че Виктор има стратегия и играе сценки. То лъха на тъпота, момчето, откъде да я изкара тая стратегическа мисъл по-точно? От вечно болящия го фар? Grinning
Разбира се, че Виктор има стратегия. Прост е и затова му личи, че играе. Един безумно влюбен мъж не се държи така с любимата, не брои точки все едно е на състезание. Затова цялата любовна драма, вместо да буди съчувствие у хората, каквато му е идеята е, изглежда нелепа. Защо според вас  във вчерашния епизод го показаха няколко пъти как си изясняваше отношенията с т. нар. му приятели и Ванеса? Хората, които писаха тук, че го познават , казаха че е избухлив и сваляч, а и той си го призна.  То му личи, че е такъв, много общителен и с голямо самочувствие мъж. От ден първи започна да я ласкае със заучени фрази, да и говори за любов, деца и тн. Не казвам, че не я харесва, тя е хубаво и младо момиче, но той определено не страда от напускането и, както се опитва да го изкара пред хората.

Ммм, не съм много съгласна. Да, със сигурност някои от действията му са "стратегически", поне в неговата глава. Това с извиненията си е класика - той се смята за точен батка и ако някой му направи "добро" е длъжен да благодари, защото той си има принципи, налЕ, а пък и на камерата ще изглежда топ. Което няма да му попречи на следващия ден да соли и нарежда същия този човек.
Един безумно влюбен адекватен мъж наистина не се държи така. Но това не е нашият случай.
Смятам, че страда истински, къде за Амеба, къде за себе си, но лично за мен е органично драматичен и недоразвит емоционално, а причини за това - бол. Това поведение е привично за тийнове с бушуващи хормони - и аз съм се влюбвала от 1-ва среща, слушала съм жални песни, надувала съм главите на приятелките, цинкяла съм, целувала съм снимки и съм идеализирала образи. На 15/16/17 г.. И е изглеждало също така жалко, колкото и на Виктор изпълненията.
Хич не им благодареше, особено на Радо, Гого и Ивонне, а ги шантажираше така завоалирано да не го номинират повече, играе им по тънката струна. Той каза на Гого "аз теб няма да те номинирам, въпреки че ти ме, защото имам принципи", вменява му вина и очаква от него повече да не прави тази грешка. Направил си е математиката, както казва той. Събира силните на деня и печели мнозинството, за да е сигурен, че няма да излиза на номинации отново срещу Марио.
И аз съм била лудо влюбена и съм плакала (със сълзи при това) за мъж, че даже нямах желание от леглото да стана и затова съм сигурна, че неговото е театър. Чета, че пиян хващал за дупето Атижа, паднали са му задръжките  влюбения и страдащ мачо. Утре, ако помни какво е направил, не знам как ще се оправдава?  Иначе съм съгласна, че се държи като инфантил, но определено не страда.

# 569
Мъжете Овни(Виктор) са големи сметкаджии в реалния живот и си гонят целта до последно. Не се заблуждавайте, че Виктор е глупав. Може да не се изразява правилно, да няма дар слово, но сметалото в главата му чатка постоянно. Сещаш ли се? Не са случайни присламчванията му към този или онзи. Има си принципи. Точка! Satisfied
Как да няма дар слово? Как беше…

“Теодора, Теодора, Теодора
Ти си толкова красива
И много работлива”

И Шекспир не би могъл да го напише по-добре. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт