BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 066
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 675
Преекспонира малко Ванеса в реакцията, но принципно съм съгласна с нея, че не е правилно. Сигурна съм, че и Атижа не е "ок" със ситуацията, но противно на предизвикателната си визията е твърде скромна и мила, за да го направи на проблем.

# 676
Смешно беше. Атижа си знае. Щом е ок.
Аз инстинктивно, ако някой ме барне, се обръщам и бия шамар. Всеки си знае.

# 677
Разбрах Ванеса защо се възмущаваше, че е видяла пениса на Марио, обаче сега преиграва, определено.
Според мен Виктор изобщо не е пиян. Погледът му е съвсем бистър, дори и подпийнал не е. Слабо театро.
Вчера гледах епизода с Марио и Ванеса. Ако не са отрязали нещо преди това, нищичко не се вижда, той само си опъва малко по-нагоре боксерките, че и странично от нея стои. Нито му бяха свалени, нищо. Всичко беше отразено в огледалото зад Ванеса. Дори и малка част от задника му не се вижда. Подчертавам го, защото Марио пред Гого съвсем умишлено и изцяло си отвори фронтално халата и в това няма никакво съмнение. Ванеса има добри попадения, но на моменти играе адски слабо. Това е второ подобно изпълнение, където прави от мухата не слон, ами стадо от слонове.

# 678
Атижа е певица ,колко са я шляпали...

# 679
Атижа не го прави на проблем, защото най-вероятно не й се занимава с пияндето. Веселка продължава да ми е антипатична. Беба може и да не се е усъмнила, че Ивоне е мъж, защото "мацките" като Беба с тези пластични интервенции приличат на транс. Пацо, Радо се усетиха за това.

# 680
  • До сърцето...
На Ивоне краченцата по-големи от тези на Пламен...

# 681
Поне да им пускат по-хубава музика Joy

# 682
Атиджето артикулира, като една арабска диетоложка. Имена не помня.
Обаааче... не знаех , че истинските мъже пият жълта лимонада, с още нещо...
За втори път го съпикасвам - най мъжественият мъж във вселената да употребява някакви неустановени течности, със странен цвят.
От които се опива/оплита , като пате в кълчища.
Брадъре, не се е$аvай с наборите - нямате права(или вкус), че не им пускате правилната музика!?
Първото парче трябваше да е  Steppenwolf - born to be wild.
Отново липса на вкус брадъреее...

# 683
  • София
Ванеса да не е излязла от манастира на кармелитките или на светата Дева от Гуадалупе?
Морален стожер висша степен. 🤣🤣🤣 Ама нещо не го вярвам.
Тя го играе моралната полиция в къщата.
Бих я разбрала, ако се беше случило на нея, но този театър е леко като театрото на Виктор. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Добре го каза Георги

# 685
Атиджето артикулира, като една арабска диетоложка. Имена не помня.

Енджи Касабие ли? Joy

# 686
Виктор пиеше коктейл - "отвертка" 😂 😂 😂

# 687
Добре го каза Георги

Напълно прав беше, но Гого явно не го разбра. Човек може да е интересен и без да бяга и скача.

# 688
  • SF
Вчера останах с впечатлението, че Пламен, Радо и другите подозират трансформацията на Ивоне, но днес като го гледам как й казва "дай целувка", малко ме съмнява, че знае какво целува.

# 689
Ако бяха избрали Виктор да танцува в тая стая с часове ,не го виждам ,щеше да припадне,да повърне и да заспи.

Общи условия

Активация на акаунт