BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 118
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Веднага си личи, ако някой участник пише. Засега не са ни удостоили с вниманието си.
И в темата за Островът на 100-те гривни също пишат участници.

# 901
  • Sunshine state
На мен Ванеса ми е типичната drama queen или кралица на драмата. Фалшива и лицемерна ми е, нагажда се и яхва вълната на възмущението при първа възможност. С това си изпълнение за мен си окъка играта тотално.

# 902
Чуеци, стискайте палци да отпаднат двама души тази събота. Ако приемем, че са шестима на финала, тази и другата седмица трябва да си ходят по двойки. Залагам един чувал брАшно на Веселка и Виктор. Но ако е само един, битката ще е оспорвана.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 17:11 от Lilly_85

# 903
# 904
Зачудих се онзи ден каква математическа е завършил. Каза, че на финала щели да са шест човека и той искал да е с шестимата си най-близки. 6+1=6? 😁
E сега де, петима и един Виктор от първо и трето лице едновременно. Така хем е шести, хем е седми. Пък и дето са 6, там са и 6-7 според "модерната математика". Може и да се обляга на имагинерните "стойности", той демонстрира, че ги владее до съвършенство. Или пък брои финалистите така: Виктор Отборния играч, Виктор Мъжкаря, Виктор Стихоплетеца, Виктор Математика, Виктор Момината сълза, Виктор Курваря, Виктор Раздаващия се, Виктор Бореца, Виктор Експириънса, Виктор Истинския... Мога така до утре. Ми, шестима са, поне...

# 905
От стори на Петър в ИГ.

Явно подкрепя реакцията на Ванеса.

# 906
И този не се е научил да пише.

# 907
Той хубаво благодари, само не разбирам в качеството си на какъв.

# 908
Те пишат на "модерен"български

# 909
Роналдиньо, ти ли си? Wink Напомня ми за ония герои на Господарите, дето "проститурваха" Simple Smile

# 910
Той хубаво благодари, само не разбирам в качеството си на какъв.
Той е поверил Атижа на Виктор да му я пази
Ванеса снощи сто пъти повтори,че му е поверена човек

# 911
🤣🤣
То правописа им верно като в детската градина, но и поведението не отстъпва.
Пазене, поверяване... имаме ли железни гащи с катинар.

# 912
С техните ценности ще трябва и на устата катинар
А аз не разбрах, вчера Атижа спомена,че когато посещавала гей- барове я опипвали и нямала проблем с това

# 913
Тоя верно се е писал Петър енигма Joy Joy

# 914
Тия светулки всичките казвали ли са какво ще правят с паричната награда ако я спечелят?

Общи условия

Активация на акаунт