BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 054
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 945
Бил е в дом за сираци, но доколкото разбрах и двамата родителите са живи. Майка му има шизофрения и е бил отнет. Баща му къде е бил и защо не си го е прибрал вкъщи - не знам.
И аз се чудих защо баща му не го е взел. Предвид, че живее без баня, предполагам е без доходи. Може би е болен? Марио веднъж каза, че се гордее с него. Явно не таи лоши чувства.

Също - от каква възраст Марио е в дом? Дали майка му вече е била болна, когато го е родила, или се е случило по-късно? Реално погледнато може да е бил там от бебе, но може да е отишъл чак като тийнейджър.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 18:10 от Lilly_85

# 946
В промото дават Ивонне да крещи на някого много ядосана. Доживяхме някой да я изкара извън нерви Sunglasses

Да не я е нападнала Ванеса на сексуална основа, че опипва мъжете. Защото подозирам че ако го направи, за първи път ще видим бясна Ивоне, как я изяжда с парцалите, да не си вре носа в чужди работи.

За Ивонето не е двоен стандарт. Важи същото, жертвата решава дали е жертва и дали е имало сексуално насилие. И там не решава Ванеса. Щом досега някой от мъжете не се е оплакал, а и май е легенда, че обарва всички мъже, тръгнала още там от математическите характеристики на мъжките достойнства в къщата, направена от Ивоне, което е измишльотина. Аз не съм видял кадри да ги приклещва и да ги бара.

# 947
Аз по принцип съм феминистка, обаче не мога да приема да се приравнява шляпване по дупето със сексуално насилие, защото според мен така се омаловажава самият израз сексуално насилие. А и от личен опит - никога не съм се чувствала "насилена" от пляскане по задните части, най-много да го приема като безвкусно и просташко.
 А Марио ако и Виктор го е опипал накрая...това момче ще излезе травмиран от къщата😬
Когато Виктор посегна към "предните части" на Марио, Марио го удари и се отдръпна. После се върна и показа на Виктор, че ще го бие. Имаше само бързи кадри, без говор. Този път Марио не отстъпи.

# 948
В промото дават Ивонне да крещи на някого много ядосана. Доживяхме някой да я изкара извън нерви Sunglasses

Да не я е нападнала Ванеса на сексуална основа, че опипва мъжете. Защото подозирам че ако го направи, за първи път ще видим бясна Ивоне, как я изяжда с парцалите, да не си вре носа в чужди работи.

За Ивонето не е двоен стандарт. Важи същото, жертвата решава дали е жертва и дали е имало сексуално насилие. И там не решава Ванеса. Щом досега някой от мъжете не се е оплакал, а и май е легенда, че обарва всички мъже, тръгнала още там от математическите характеристики на мъжките достойнства в къщата, направена от Ивоне, което е измишльотина. Аз не съм видял кадри да ги приклещва и да ги бара.
За другите не помня, но Ланеца го беше приклещила веднъж. Бяха в баня или перално помещение, не им се ориентирам в къщата.

# 949
      Иначе, браво на "дъртаците" в мисията с танците. Шест часа танци, сериозно? Хайде, Ивончето е огън, лудичка и купонджийка, но от киселия Пацо не го очаквах.
Нали е  Чикагски дисководещ на българите, някой каза, че и английски може да не знае, но това си го може Паци.
 А на Ивонето ще и пуснат после и модно  ревю да прави. Или ще пуснат някоя знаменитост за целувка?

# 950
Ивонне най-накрая да избухне срещу някой. Ще бъде интересно.

# 951
Радо за какво въобще е там, аз след нз колко епизода го отразих че съществува

# 952
Не знам кой е, но според мен избухването на Ивонне е доказателство, че този човек е голям дразнител. Щом тя с нейните желязни нерви не е успяла да се сдържа вече.

# 953
  • Враца
Пускайте къде гледате.
Аз никога не успях да запомня, къде излъчват промотата.. Simple Smile

# 954
  • София
Пускайте къде гледате.

Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/18QHkUiKQn/

# 955
  • Враца
Пускайте къде гледате.

Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/18QHkUiKQn/

А! Верно!
Аз не следвам групата, защото гледам с доста закъснение и да не ми излиза, какво се е случило и кой са изгонили.
Блгодаря! Heart

# 956
Ей един ден да не влезеш и ще изпуснеш шоуто тук.

# 957
  • Враца

Най-вероятно, срещу Марио.

# 958
Ванеса да не е излязла от манастира на кармелитките или на светата Дева от Гуадалупе?
Морален стожер висша степен. 🤣🤣🤣 Ама нещо не го вярвам.
Толкова се напъва милата да влезе в кадър, че чак предОбря. Сигурно мисли, че Виктор с неговата сълзлива любовна история е потенциален победител и се опитва да го дисквалифицира. Язък, грешна преценка, само дето демонстрира собствените си истерични дадености.

# 959
  • Варна

Най-вероятно, срещу Марио.
И аз мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт