BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 507
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 170
Съжалявам,че Гого,Веселка ,Пацо и Радо стигнаха до тук....Абсолютно безполезни индвиди.Толкова скучни и незабележими. Гого е пълна мишка,която отвреме навреме църка....Нз какво толкова му харесвате.Ок, възпитан е и до там.Пълен сухар.В брадъра е влязъл,защото майка му го е пратила.Нищо мъжко не виждам в този човек- нито характер, нито поведение !!

# 1 171
Последно Георги беше срещу Косара, а по-предния път едвам да падне от Кристи. Каква рода го е подкрепяла преди, че сега има съмнения за победата на Марио? Марио си има неговите 50-60% без проблем.

Все пак мисля, че това е краят за Бебиния. Ако има двойна елиминация ще стане по-интересно.

# 1 172
  • София
Мого ми харесва Гого. Възпитано момче, което за съжаление е попаднал в абсурдна среда....сигурна съм , че в ежедневието си не среща такива хора. И въпреки всичко запазва самообладание и не пада на нивото им. Единствения стойностен там.

# 1 173
  • Варна
Твърдо вярвам, че ББ решава кой да отпадне, а не родата, маалата и т.н.

# 1 174
Гого започна да се изявява и той, но дразнеше Георги без да повишава тон и с много заучени фрази за 'затапване', постоянно благодарене, абе, културен спор един вид.
Нормално е нервите да не издържат към края, Ивоне и тя/той започна да раздава правосъдие, и то беше породено от това, че тя е направила нещо, а другите нехаят. Лъвовете са иначе мързеливи, ако не си е сменила и рождената дата.
Веселка хубаво и каза, че като по-голяма, не значи, че нейното е the best. Защо Ивон не уважава и младите, може да са по-умни от нея?
Ванеса гледаше с голяма омраза хората, които идват да я номинират. Няма я предишната мекота.

# 1 175
Добро утро. Както и предположих Ванеса с нейните алогични пуритански истерии си докара номинация. Остава да се потвърди и втората част от моето мнение, че утре вечер е аут, в което трудно намирам аргумент да се съмнявам.

Изумен съм от властта, която демонстрира Ивонне при автоскандала си, пред другите. Изключително малодушие от останалите.От нейната реторика излиза, че всеки 50+ може да раздава правосъдие и морал, а всички под тази възрастова граница са длъжни да слушат и изпълняват. Още една личност, която е загубила вътрешният си компас в процеса на самовлюбването и нарцисизма си.
Искрено се моля, зрителите да са много мъдри и да отсъдят правилно.

# 1 176
  • София
Мого ми харесва Гого. Възпитано момче, което за съжаление е попаднал в абсурдна среда....сигурна съм , че в ежедневието си не среща такива хора. И въпреки всичко запазва самообладание и не пада на нивото им. Единствения стойностен там.

Какво значи “попаднал там”? Тези хора са минали през минимум 3 кастинга в рамките на 8 месеца някъде. Той ако живее в Италия значи съвсем нарочно се е прибирал до България, за да се явява. После е стоял още с надеждата да изберат него от всички възможни за последен съквартирант.

Абсолютно целеустремено е там и се опитва да се прикрива, за да стигне до финала. Най-големият му плюс е, че е възпитан и мълчи 😃

# 1 177

Абсолютно целеустремено е там и се опитва да се прикрива, за да стигне до финала. Най-големият му плюс е, че е възпитан и мълчи 😃
Ми то му е само възпитанието, друго няма. Доколкото разбрах не е искал да влиза,но майка му го е накарала.Навярно оперира и с мамини пари.....,демек мамино синче. Всъщност му й личи.... Нищо мъжко.Не случайно жените напоследък са по ''мъже'' от останалите....правя обобщение на цялата бг действителност.Напълни се с такива като Гого...безхарактерни...

# 1 178
Каква е политиката на новия продуцент за коментарното студио на шоуто - още ли се търсят Примери за подражание и Любим/а на България и подобни гадни клишета или  вече по-приземено се обсъжда поведение и отношения на участниците?

# 1 179
Ние зрителите имаме много изкривена представа какво става в къщата, може да не са ни показвали всички герои. Но участниците си знаеха някакви истории, които са си ги говорили, примерно за Ванеса, Веселка извади някакви обяснения какво и се било случило в миналото...
Те сигурно после нямат търпение да се видят какъв образ им е докарал Брадъра. Защото може целенасочено да показваш само една страна на героя. Марио имал 'няколко различни личности', многопластов -- ама показаха ли кадрите? Ако някой е разбрал да ги изброи.

# 1 180
Теодора трябваше да стигне напред за сметка на Веселка и Паци. Не я харесвам, но тя и Виктор избутаха сезона, а Паци, Веселка и Гого бяха като мебели през повечето време

Да, с Виктор толкова избутаха сезона, че чак пресолиха манджата малко. По едно време имах чувство, че гледам един и същ епизод всяка вечер. Двамата в някой ъгъл начумерени, мърморещи. Разбрахме Теодора колко е крайна, колко принципен човек е, колко е велика и т.н. От Виктор разбрахме, че рИве и е обсесивен. Получи се сравнително добър сеир, но кошерът там трябваше да бъде разбутан.

Нямаше как да видим нещо кой знае какво от другите участници, заради този сюжет. Според мен топ 3, които ще се борят за първото място са Ивонне, Ланеца и Марио тъй като са доста колоритни образи. Допускам Гого да размести някой от тримата. Паци, Веселка и Радо са участници тип статисти. Ще видим кой ще излезе в събота, вече горе долу ще можем да си направим някакво наше си класиране тук. Laughing

# 1 181
  • София
Ние зрителите имаме много изкривена представа какво става в къщата, може да не са ни показвали всички герои. Но участниците си знаеха някакви истории, които са си ги говорили, примерно за Ванеса, Веселка извади някакви обяснения какво и се било случило в миналото...
Те сигурно после нямат търпение да се видят какъв образ им е докарал Брадъра. Защото може целенасочено да показваш само една страна на героя. Марио имал 'няколко различни личности', многопластов -- ама показаха ли кадрите? Ако някой е разбрал да ги изброи.

1. Пияница-перверзник
2. Светец
3. Жертва
4. Дразнител

# 1 182
Леле какава диаметрална противоположност са Ланеца и Гого. Единия пълна простотия, нарцисизъм, лукавост и клише, другия фин, възпитан, без истериите на 90% от участниците. Как харесвам у него това, което и аз не притежавам: обяснява спокойно на този питекантроп, докато оня с зейнала паст нарежда глупост след глупост. Бил по-възрастен, имал семейство, деца и трябвало да му има респект и да го слуша. Ами да, да го понаучи на манговия начин на живот и култура.Велико!

# 1 183
Зависи от критериите, ако Победителят трябва да се държи като в цирк и да развеселява зрителите от скуката им, може и Георги да е най-подходящ?
На мен нещо кратко ми се вижда, няма време да се номинират всички по един седмично, накрая ще ги гонят накуп през 30 мин.

Който и да остане накрая си е заслужил, че е идържал да не го номинират или има зрителска любов. Не е лесно да се оцелява в такава среда, този сезон без много силни дразнители.

# 1 184
Вече и на мен ми писна от драмите и голямата уста на ГошУ.Витьо тоже вън.Ей и снощи една номинация не може да преглътне мъжки,започва да трепери.
Ванеса няма никакво чувство за хумор,тази девойка приема всичко на живот и смърт.
Веска е нагла,тя си го каза ,а и на лицето ѝ е изписано.
Ивонка беше в криза на жена в мено...
Гого има умението да мълчи и да води интелигентно спор,но ми е прекалено мамин.
Атижа и да спечели едва ли ще разбере. Simple Smile
Пацо е селски бек,а и Радо не му отстъпва.
Марио си е все същия с провокации и после.. тих като мушичка.
Все ми е тая кой ще спечели.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 11:19 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт