BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 349
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 815
  • софия
Епитетите към Георги са резултат от неговото поведение и говорене.
Вари го, печи го, циганинът си е циганин. Винаги е най-прав, винаги има само права, без задължения, винаги e дискриминирВан, когато от него се изисква елементарно поведение и задължения, каквото има към останалите нецигани. Нагли, арогантни и агресивни докрай.
Ако не ви е срам, гласувайте за циганин (манталитет, който етносът винаги проявява). Ще продължите да им плащате социалните, да се страхувате от тях, а те ще продължават да ви псуват, крадат и обиждат в лицето, "защото не са лицемери", а са прости наглеци.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 13:58 от zvаnchе

# 1 816
Гледам бързичко вчерашния лайф и в сегмента за Марио се видя това, което коментирахме кратичко наскоро - човекът си е сексуален дегенерат. Виждам, че във фейсбук се въртят абсурдни мнения от рода на "ама какво толкова пречил, че хвърлял по някой поглед, когато жена се преоблича??", но със сигурност е ад да живееш под един покрив с такъв човек. Продукцията просто хвана, че като създаде жертвата и емоционално манипулира зрителите, може да навие доста балами да си изтеглят приложението на Нова (което в крайна сметка беше целта на този тип гласуване), за да могат да гласуват. Иначе е ясно, че това е било поведение от ден първи. Все още се сещам онзи момент в самото началото на сезона, когато Кристи го слагаше да спи, за да не се излага повече с пиянството си, а той я питаше некомфортни въпроси за сексуалните й преживявания с жени. Обаче, ако го бяха показвали във всеки един епизод, щеше да изхвърчи още в първите седмици и нямаше да има участник, който да генерира такава страстна фен база, която да им прави цифри на приложението, та продукцията нямаше келепир от това да набляга на поведението му на абсолютен дегенерат.

# 1 817
  • SF
Ох... бих пуснала наша си анкета с етикетите, но участниците са много.

Най-най, ама до нетърпимост най-арогантната участничка е Весела.
Най-гей, двулично, клюкарско, вмешателско и интригантско поведение има Ивоне.
Тя е навсякъде. Някой си изживява нещо, без да желае парад и "пози пред камерите" - Ивоне е там! - "Ама за какво плачеш, бе, маме? Дай мама да те гушне! Кажи сега какво има!? Няма нищо! Не си се изложил! Защо плачеш? Защо плачеш? Биг Брадър, той плаче!!! Всички наоколо, той плаче!!!"
Вчера Георги показваше пред камерите, че хич не му пука. Обаче му пука и се скри, доколкото може да се скриеш в тази къща. Ивонето веднага му скочи в леглото и събра публиката.
Атижа, естествено, заповтаря като папагалче да не плаче, не заслужава това, да не обръща внимание.
Те го накичили с техните етикети: двуличник, интригант, тъповат и т.н., той да не обръща внимание и да се прави, че си носи ланците.
В случая не анализирам поведението на Георги, а на нахалното клюкарско същество Ивоне и придворната й дама Атижа.
Виждат, че някой е моментно слаб, и цоп! - веднага там утешителките! Така прави и с Виктор, и с Марио, и с всеки, който не иска да събира парламента и да говори пред публика.
Радо и Гого - най-разочароващи образи. Доста са посредствени и... обикновени, безинтересни, нагаждачески персонажи.
Пламен - най-неприятен.
Виктор- самонавива се, наивник, глупак на моменти, уонаби, прекалява с всичко. Наистина с всичко - пиене, ядене, влюбване, изразяване на влюбването. Вчера исках той да си тръгне.
Георги - най-добре ги нарежда и най-точно ги анализира. Вчера беше прав за всичко, което им каза.
Искам първата напуснала да бъде Веселка. Втората - мамаситата им.

# 1 818
Марио е човек с много проблеми. Публиката явно иска да му се възхищава  и да го подкрепи като на човек, изплувал и преодолял тези проблеми. Дали е така обаче?
Циганина и ивоне изнесоха сезона на гърба си, но не мисля че заслужават победата. Противоречиви личности, като цяло положително представяне ,но на моменти лъсват кофти неща. Нещо като лъжичка лайна в кажа мед...усеща си се и не мож преглътна.
Ванеса е изключително противна, с което ме изненада неприятно.
Веселка е семпла. И скучна. Липсва й щипката уау, която да направи една дебела или каквато и да е обикновена жена в нещо уау.

# 1 819
В прав текст казва да не го наричат българин, защото го е срам. Едно и също предване ли гледаме?
Е и? Това нещо обидно ли е? Не ги е нарекъл с никакъв епитет на етническа основа (за разлика от другите него).  И мен много често ме е било срам. Предполагам, че и Вие сте имали такива моменти. Особено в чужбина, защото знаем с какви изцепки сме известни. С тази разлика, че аз не съм ром, за разлика от Георги. Хайде да не вменявате кой как да се чувства и кой какъв патриот да бъде.
И докато Георги рецитира “Аз съм българче” наизуст, аз не мога. А Вие?

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 09:15 от diziler

# 1 820
Стига вече сте се драли с Георги, сякаш да си обидчив и избухлив са най-големите грехове на света. Другите мишки в къщата щото са светата вода! Аз гласувах за Георги, харесвам го, първичен е и се бори сам срещу всички, като изключим интриганта Ивайло който е такъв приятел, че врагове не ти трябват. Чиста българка съм, ако се питате дали само роми гласуват за него 🙂

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 09:21 от Catfish

# 1 821
За протокола: не съм гласувал за Георги в Нова плей.  Ама да се вменява как обиждал българите е нелепо. Подкрепих Марио, въпреки всичките му кусури.

Фолк певици разни подкрепят Георги.

# 1 822
Епитетите към Георги са резултат от неговото поведение и говорене.
Вари го, печи го, циганинът си е циганин. Винаги е най-прав, винаги има само права, без задължения, винаги и дискриминирВан, когато от него се изисква елементарно поведение и задължения, каквото има към останалите нецигани. Нагли, арогантни и агресивни докрай.
Ако не ви е срам, гласувайте за циганин (манталитет, който етносът винаги проявява). Ще продължите да им плащате социалните, да се страхувате от тях, а те ще продължават да ви псуват, крадат и обиждат в лицето, "защото не са лицемери", а са прости наглеци.
Много точно казано! Благодаря Ви за това мнение! Докато толерираме простотията по телевизията, ще ни я показват.

Било ви срам, че сте българи в чужбина-ами точно от неговия етнос правят най-големите мизерии в чужбина и създават лошо впечатление!

# 1 823
И какво предлагате да направим с етноса им? Значи Георги все пак е прав, че цялата критика всъщност е на етническа основа. Какво трябваше да направи, да сведе глава пред мазняр като Пацо, злоба като Веселка, дървен философ като Гого и т. н. Защо нито веднъж не се скара с Атижа? Защото всъщност той през цялото време се защитава от нападки на не толерантни селски тарикати

# 1 824
Ако нещо обединява циганите и ултра националистите е речите за "народа" и "човек от народа". Стана вече пословично, че ако си екстремно недодялан, груб и невъзпитан, значи си човек от народа. Само, че те не го виждат като груб и невъзпитан, а като неподправен и истински. Това всъщност са сбърканите ценности на нашето време, а не Ивонето с незнайния пол, или кой си е направил фалшиво дупе.

# 1 825
Не знам какъв милионер е тоя Гого, но цялата му рода живеят във Враца. Сестра му е 7 клас и учи във Враца. Майка му  - представителка на LR. Ако някой има някакви милиони е някой от родителите на гаджето му. Враца е малък град и всички се познаваме Simple Smile

Гого- е отишъл да "манекенства" в Милано! Милото момченце, вкара го ББ с фалшива история за милиони, той е ограничен с беден речник и още не обръгнал в лъжите. Трудно му е да комуникира и видяхме , че ББ го бутна между капките с въпросите Кой е по богат от Гого? 😂😉🤣 Демек ББ го определя за милионер, който милинкия е влезнал в ББ за да вземе едни бързи 100 бона и да се качи в новата кола и да отпраши към милионерския си топ живот в Милано.

Айде моля ви се ББ съвсем за шарани ни взехте/ Никулденски.

# 1 826
Ланеца, независимо от етноса, си има ценностна система и е доста цветен.
Все за Марио гласувам, но реално какво видяхме от него? Освен че "обръща и другата буза" когато го хулят и че чисти нон стоп? Дадох си сметка, че може би всички, които го номинират имат основание донякъде и ми падна в очите.

# 1 827
Всички захапаха въдицата, пусната от Емануела, че Марио щял да проиграе наградата на хазарт. Понеже е конкурент на Ванеса, давай да го нароча за изгонване. Аз пък не бих гласувала за другите, които 2 месеца се скатават, мълчат, не си показват истинското лице, с цел да изградят положителен образ, да спечелят и да си изплатят заемите. ББ е шоу, искам да гледам шоу, характери, поведение, а не статисти, играещи ролята на табуретки и използващи ББ за уреждане на заемите си. Такива като Радо, Пацо, Ивоне, Ванеса със заем и тя, а Гого много да го харесвам заради етикета "милионер" и заради хубавата му приятелка. Не зная защо постоянно ни се натрапва хубостта на приятелката му и че трябва да го харесвам заради хубавата му приятелка. Тя не участва в ББ.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 09:44 от DNT177

# 1 828
Ако нещо обединява циганите и ултра националистите е речите за "народа" и "човек от народа". Стана вече пословично, че ако си екстремно недодялан, груб и невъзпитан, значи си човек от народа. Само, че те не го виждат като груб и невъзпитан, а като неподправен и истински. Това всъщност са сбърканите ценности на нашето време, а не Ивонето с незнайния пол, или кой си е направил фалшиво дупе.
Ивон е отвратителен като човек, а не защото си е сменил пола. Вулгарен, интригант, агресивен и фалшив, навлиза в личното пространство на хората с опипванията си, обижда нееднократно, манипулатор, перверзник без всякакъв морал, един нечистоплътен човек, мъж или жена все тая

# 1 829
Ланеца, независимо от етноса, си има ценностна система и е доста цветен.
Все за Марио гласувам, но реално какво видяхме от него?
Естествено, че си има ценностна система. Семейството на първо място.  Пацо, дето най-много скочи на тема кой обиждал българите, същият той какъв "патриот" е? 31 години се евакуирал в чужбина, що? Да си беше стоял в България, щом толкова обича България. Видяхме му елементарните разсъждения по отношение на еврозоната и още куп неща, свързани с политиката.
И аз все гласувам за Марио, ама докога ли...  Сега вече имаме на пангара всички останали, не само трима-четирима номинирани. Така че ще преосмисля.  Жалко, че вотът не е отрицателен, веднага Пацо и Веселка щях да обстрелям. Иначе не ми пука от останалите кой ще спечели.

Общи условия

Активация на акаунт