Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 362
  • 629
  •   1
Отговори
# 300
Повече сън.Пиене на течен колаген наситени формули. Ходене на процедури за лице. Използване на слънцезащитен продукт. Не познавам марката , но много бих искала да я опитам.

# 301
  • София
Пия много вода, използвам продукти подходящи за моята кожа. За съжаление не спя много.
Продуктите на BeAdora не са ми познати.

# 302
Моята тайна за млада кожа е всяка вечер задължително да си попиствам лицето независимо дали съм се гримирала,не изпуска и хидратиращия нощен крем. Сутрин след като се измия ползвам някаква флорални вода за освежаване ,серум и крем за лице. За сега въпреки,че съм на 45 г.е много свежа. За първи път чувам за марката BeAdora и не съм я пробвала.

# 303
Годините си оказват влияние върху вида на кожата, особено на лицето - дехидратация, бръчки... Стремя се колкото мога да компенсирам с рзлични продукти, но до колко успявам?
Не съм ползвала продукти на BeAdora.

# 304
Не съм попадала на бранда досега и не съм пробвала нито един продукт. Относно красивата у млада кожа - ползвам качествени продукти, никога не си лягам с непочистено лице, а когато сутрин имам време, минавам лицето с леден ролер.

# 305
Моите тайни за красива и свежа кожа са: хранене предимно със свежи продукти, които не са обработени, достатъчен сън, прием на повече вода, масажни техники за лице, използване на слънцезащита. Не съм ползвала продукти на BeAdora, тъй като не съм ги срещала досега.

# 306
  • гр. Кюстендил
За да запазя кожата си в добро състояние използвам възможно най-леки и чисти продукти. Използвам слънцезащита, когато е необходимо. Не се гримирам. Опитвам се да пия и достатъчно вода. Не познавам марката и не съм използвала продуктите ѝ.

# 307
  • Пловдив
Почистване, хидратация, здравословно хранене и достатъчно сън са моите правила.

# 308
Почиствам много добре всяка вечер кожата на лицето си, използвам крем сутрин и вечер. Всеки ден задължително ползвам слънцезащитен крем. Няколко пъти в седмицата ползвам химически пилинг. Ползвам и Вит Ц.
Не познавам марката, но бих желала да пробвам продуктите.

# 309
Пия много вода ,ползвам натурална козметика ,спазвам редовна рутина за грижа за кожата си 🌹🎀🎁🥰

# 310
  • Пловдив
Добро почистване, хидратация, прием на хранителни добавки и достатъчно сън.

# 311
Повече сън,  плодове , зеленчуци и пиене на вода.  Не съм пробвала марката "BeAdora", но с удоволствие бих.

# 312
  • София
Здравословно хранене, много вода, много сън, добро почистване на кожата и качествена бяла козметика.
Не познавам бранда, но с удоволствие ще изпробвам продукти от него.

# 313
Добър сън, външна хидратация на кожата и прием на вода.

# 314
Почистване, хидратация, повече вода, слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт