Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 361
  • 629
  •   1
Отговори
# 285
  • Plovdiv, Bulgaria
Сън, вода, витамини и добра козметика, подходяща за конкретния вид кожа. Не съм използвала продуктите Simple Smile

# 286
Подхранване на кожата, почистване, сън, витамини. Не знам марката и не съм ползвала продукти, но би ми било любопитно да я пробвам.

# 287
  • Б
Витамини, много вода, достатъчно сън. Козметика подходяща за кожата. Не съм ползвала продуктите от тази марка.

# 288
Не познавам BeAdora...все още.
За здрава и сияйна кожа предпочитам почистване и хидратация

# 289
Моите правила са спорт, пълноценна храна, хидратация- вътрешно и външно, без вредни навици (цигари и алкохол). Не познавам марката, но бих се радвала да я пробвам.

# 290
Тайни нямам, защото не правя нищо извън приетата за добра грижа а кожата, ежедневно почистване на лицето, козметика, процедури. С добрия сън, почивка и липса на стрес не ми се получават нещата и затова наблягам на гореизброеното.

# 291
  • Пловдив
Тайната за мен е само една - колкото по-малко химия на лицето, толкова по-добре.
Марката я чувам за първи път.

# 292
Достатъчно сън, дълбоко почистване, повече прием на вода и течности, използване на слънцезащита.

# 293
Използване на козметика с минимални количества химия, повече натурални продукти. Марката е непозната за мен, но пък  бих я пробвала

# 294
  • София
Достатъчно сън и без стрес по въъзможност. Хидратация с подходящи кремове. Не са ми познати кремове, но с удоволствие може да ги изпробвам.

# 295
  • Пловдив
Здравейте !

Моите златни правила са :Грижа за кожата  .Хидратация !Имам и златен закон  : Отнасяй се с любов към кожата си!
 Мой Flowers Roseфаворит :Нощен еликсир за лице Bright Rose BeAdora
Преди години BeAdora превлече моето внимание  като отначало си мислех ,че е немски бранд и хотелска луксозна козметика, бях приятно изненадана колко приказен  и вдъхновяващ е този бг бранд . Бях сладко завладяна с
усещане и мистично желание да се докосна до нежната козметична линия .За миг BeAdora се  превърна в  моя любима !Радвам се ,че преоткрих вълшебството в бурканче . С BeAdora кожата ми е обгрижена и нежна като бебешко дупе !Тя е моята муза на красотата-BeAdora! Flowers Rose  Heart Decoration

# 296
  • Пеликания
Спокойствие, достатъчно сън, хидратация както на тялото така и на лицето, слънцезащитни продукти и спорт.
Не познавам бранда, но ми звучи интересен.

# 297
Задължително почистване с нежни продукти сутрин и вечер, тонер, серум, хидратация и слънцезащита като последна стъпка през деня, био масла за запечатване на влагата е последното, което нанасям вечер. Периодично ексфолиране с киселинен серум. Използвам и силиконови пачове за челото и под очите.
Чувала съм за марката BeAdora, но все още нямам впечатления за продуктите. Изглеждат, като доста качествена грижа и за мен ще е удоволствие да ги изпробвам и да усетя действието им.
 Благодаря за възможността!
🤗🌷✌️

# 298
добрия сън е фактор ,но рядко ми се случва покрай детето ,почистване  на кожата и пиене на много вода. Все още не съм запозната марката BeAdora, но с удоволствие бих я пробвала

# 299
Хубава и чиста храна и много вода. Пълноценен сън и грижа за кожата. Не познавам продуктите на BeAdora за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт