Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 360
  • 629
  •   1
Отговори
# 270
За красива кожа е нужно добро почистване, подхранване и хидратация в зависимост от състоянието и, много сън и приемане на достатъчно вода. Все още не съм употребявала продукти на марката

# 271
Достатъчно сън, повече прием на вода и течности, използване на подходящите за моята кожа продукти. Познавам марката само по име, но с удоволствие бих я използвала.

# 272
Почистване и хидратация са основните неща,които не пропускам. Лятото използвам слънчезащита.Не познавам продуктите.

# 273
не познавам марката, но бих я пробвала. старая се да поддържам кожата чиста и хидратирана.

# 274
Да пия достатъчно вода, да се храня здравословно, да ползвам правилна грижа за кожата. Не познавам марката "BeAdora".

# 275
Моите правила са здравословно хранене, хидратация - както вътрешна, така и външна, използване на слънцезащита, старателно почистване в дълбочина.
Не съм използвала продукти на BeAdora досега.

# 276
  • София
Това, което правя за хубава кожа, е да я почистван добре, хидратиращи кремове, както и си правя масажчета. За първи път чувам за бранда BeAdora.

# 277
Златните ми правила са да почиствам всяка вечер кожата си от грим , да използвам хидратиращ продукт и слънцезащита , от BeAdora любимци са ми серума и лосиона за тяло с частици

# 278
  • София
Хубаво почистване, хидратация, слънцезащитна и позитивна нагласа към живота 😊

# 279
Тайните ми за красива кожа са често почистване, добра хидратация, задължително слънцезащита дори и през зимата, подходящи продукти за всяко едно състояние на кожата ми.
Не съм ползвала продукти на марката, но това, което разгледах ме заинтригува.

# 280
Грижа се за кожата си с хидратация, понеже след измиване става доста суха. Не познавам тази марка все още...

# 281
Моите златни правила за красива и млада кожа са:
- използване на качествен грим
- добро почистване на кожата
- и подхранвани чрез маски и козметика, подходящи за моя тип кожа.

# 282
Моите тайни са добър сън, хидратация на кожата, домашни маски за лице, а от скоро и йога за лице
Не съм използвала продукти на марката, но много бих искала.

# 283
  • на дъното
Моите правила са спазването на трите стандартни стъпки
1.Почистване с тоалетно мляко или мицеларна вода
2.Измиване с олио или гел
3.Нанасяне на нощен или дневен крем така също и околоочен крем.
Помякога използвам и серуми.
Задължително поне един път в седмицата правя маски на очи и лице
Сутрин след измиване минавам лицето с тампон напоен с розова вода.
Не познавам вашият бранд и ще съм щастлива да го пробвам 🙂❤️

# 284
Не съм от най-грижовните. Почиствам с мицеларна вода и нанася крем. Не съм чувала марката и би ми било интересно да пробвам продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт