Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 359
  • 629
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не съм виждала BeAdora все още. Моите оръжия за хубава храна, чист въздух, хидратация и достатъчно сън.

# 256
Не познавам този бранд, с удоволствие бих опитала.
Правилата за ежедневна грижа за кожата, много хидратиране през студените месеци и отлична слънцезащита. Имам изградени навици и рутина, пия доста вода, приемам витамини и се опитвам да се наспивам.

# 257
Добър сън, прием на повече вода,  хидратиране на кожата.  Не познавам марката , но с удоволствие бих я прбвала.

# 258
Почистване и хидратиране. Не ми е позната марката.

# 259
За красива и млада кожа полагам грижи с хидратиране на самата кожа и с пиене на достатъчно вода и ядене на достатъчно зеленчуци и плодове. Без агресивна козметика.

Не познавам марката BeAdora.

# 260
Здравейте! Не съм попадала на бранда досега и не съм ползвала продукти все още. Тайните ми за млада кожа - винаги почиствам лицето преди лягане и ползвам нощен серум и/или ампули. Сутрин мия със студена вода, а когато имам време - минавам с леден ролер. Не слагам много грим и винаги е качествен.

# 261
  • София
Много вода, хидратация, достатъчно сън.
Не познавам марката, не съм ползвала нищо от нея все още

# 262
Всекидневно почистване с качествени продукти и сериозна хидратация.

# 263
Златни правила нямам,но старая се с ежедневно почистване и хидратация.
Не познавам BeAdora досега не съм използвала продуктите.

# 264
  • Варна
Здравейте, не отделям много време за това. Опитвам се редовно да посещавам козметик. Иначе много добре почиствам лицето си, използвам хидратиращи кремове и спя прекрасно. Все още не съм пробвала марката BeAdora, но бих с интерес.

# 265
Тайните ми са: Повече сън, повече хидратация, редовни посещения при козметик и използване на подходящи за моята кожа продукти.

# 266
  • у нас
Не съм запозната с бранда. Хидратация, крем за лице, сън и помещения без дим.

# 267
За хубава кожа следвам следните правила: стриктно почистване всеки ден, нанасяне на крем на кожата на лицето и шията, подходящ за моята кожа, достатъчно сън и пиене на поне 2 литра вода на ден.

# 268
Последователната рутина, слънцезащитата и сънят ми помагат много. Не познавам марката, но с удоволствие бих я използвала.

# 269
  • Не съм от тук и съм за малко
Достатъчно сън, почистване, хидратация, слънцезащита. Все още не познавам бранда BeAdora, но бих ползвала подходящи за моята кожа продукти.

Общи условия

Активация на акаунт