Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 357
  • 629
  •   1
Отговори
# 240
Бранда не го познавам, но бих се запознала с удоволствие с него.
Кожата си поддържам млада като я хидратирам редовно с качествени серуми и козметика. Никога не излизам без слънцезащита, пия много вода, не пия алкохол и не пуша цигари. Опитвам се да спя минимум по 8 часа през нощта.

# 241
  • Варна
Използвам качествени продукти, съобразно състоянието на кожата ми. Не съм ползвала ваши продукти.

# 242
  • Пловдив
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.
Почистване и хидратиране са златните ми правила за хубава кожа. Сън и вода. Не познавам бранда, но бих ползвала продукти на марката.

# 243
  • София
Много сън, вода и добро почистване на лицето вечер.
Не съм ползвала нищо на марката, но с удоволствие бих пробвала техен продукт.

# 244
Най-важното е слънцезашитен крем.
Стъпките по почистване и хидратация са важни, но мога да преживея без серум, докато липсата на слънцезащшита ще има по-лош ефект.

# 245
  • оттам, откъдето започва България
Не знам дали при всяко ежедневно откриване на подаръка трябва да отговаряме на поставения въпрос.
Но все пак да кажа, че освен сън, слънцезащитна и хидратиране кожата има нужда и от почистване.

# 246
Грижа според типа кожа, сън. Не познавам бранда BeAdora, но с удоволствие бих ползвала техни продукти.

# 247
  • София
Моите златни правила са: достатъчно сън, добра храна, почистване на лицето всяка вечер преди лягане, използване на серум, качествен крем и периодично маски. Не съм използвала продукти на марката, но бих се радвала да я опозная.

# 248
Ежедневно почистване и хидратация, слънцезащита целогодишно. Само съм чувала за марката, но не съм пробвала.

# 249
  • Вдън горите тилилейски
Достатъчно вода и сън, чиста храна и качествена козметика.

# 250
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Хидратация, ядки, вода, много плодове. Чувала сам за марката, не съм използвала продукти, но с удоволствие бих изпробвала.

# 251
Доволна съм от марката, превъзходна е. Грижа се за кожата си, полагайки грижи  с ежедневна рутина с козметика, здравословно хранене и спорт.

# 252
Редовно почистване и хидратация, подхранваща грижа с маски и грижа за здравето отвътре.

# 253
Достатъчно сън, добра хидратация, редовно почистване и здравословно хранене. Все още не съм ползвала марката, но бих я тествала.

# 254
Полагам доста грижи за кожата си,които включват почистване,добра хидратация и подхранване,слънцезащитна.За съжаление не съм ползвала продукти на BeAdora и се надявам с тази игра да променя това.❤️

Общи условия

Активация на акаунт