Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 644
  • 629
  •   1
Отговори
# 495
Добър сън,измиване с почистващ гел сутрин и вечер и нанасяне на хидратиращ крем е моята рутина от години,за марката ви не съм чувала,но с удоволствие бих я включила в рутината си Simple Smile

# 496
  • Плевен
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа?

Добра козметика, сън и пиене на много вода. Да не забравяме и положителните емоции!

# 497
Максимална хидратация на кожата със доказани козметични продукти,1,5л. вода на ден+1-2ч. зелен чай.Не съм ползвала продукти на марката,но това,което прочетох в темата ме впечатли и с удоволствие бих използвала.

# 498
  • Варна
Красива и по-дълго млада кожа се постига с изградена рутина. За тази цел съм се доверила на моята козметичка, която ми дава насоки.
Не съм ползвала досега продукти на марката, но бих искала да опитам.

# 499
  • Стара Загора
Какво външната грижа за кожата е много важно да се хидратираме и отвътре, за да е свежа и сияйна. Пия много вода, старая се да ям всякакви зеленчуци и плодове, месо и риба от време на време.
Редовно почиствам, вечер задължително свалям грима и преди серума с крем обтривам цялото лице с шия с розова вода или тоник. Без околоочен крем два пъти дневно не мога.
Правя си лека ексфолиация и маска 1-2 пъти седмично и с това поддържам мека, гладка и подхранена иначе сухата ми кожа.
Чувала съм за продуктите на марката, но не съм ги пробвала.

# 500
  • Варна
Сън, хидратация и правилна козметика.

# 501
Не познавам бранда, но се опитвам да ползвам повече хидратиращи продукти.

# 502
Тайните ми за красива и млада кожа са добър сън, задължителна външна хидратация на кожата,достатъчен прием на вода.Нямам впечатления от марката, но с удоволствие бих пробвала продуктите.

# 503
  • Хасково
Кожата трябва да е почистена и хидратирана. Задължително да има слънцезащита.
Не познавам този бранд, за първи път се зазнавм него, но с удоволствие бих го изпробвала.

# 504
  • София
Ето още една тайна за зимата - сутрин хидратиране обилно, понеже студът буквално изпива влагата от кожата, а вечер подхранвам обилно, за да дам шанс на кожата си да се пребори с последиците от ледения вятър, защото пък много обичам да съм навън всеки ден. И никога не забравям слънцезащитата, защото през зимата УВ лъчите неусетно поразяват красотата ни, дори още по-активно, когато има сняг и той отразява лъчите.

# 505
Достатъчно сън, повече плодове и зеленчуци,  хидратиращ крем и пиене на вода.  Не съм пробвала марката "BeAdora", но с удоволствие бих.

# 506
  • Варна
 Минимален стрес, максимално спокойствие.Вода, сън, хубава храна и качествена бяла козметика.

# 507
  • Бургас
Много вода, добра храна и достатъчно сън.

# 508
Балансиран хранителен режим, достатъчно сън, хидратация на кожата и на тялото, хранителни добавки през зимата (особено важен е витамин Д) и разбира се качествена козметика - както бяла, така е декоративна Simple Smile

# 509
Тайните ми са: добър сън, външна хидратация на кожата и прием на вода.
Не познавам марката и ще ми бъде интересно и приятно да се запозная с продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт