Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 643
  • 629
  •   1
Отговори
# 510
Почистването на кожата в няколко стъпки е доста за мен. Защитата на кожата от слънце и студ, пиенето на много вода и хидратацията на кожата.

# 511
BeAdora благодарение на тази игра чувам за Вас.
Не я съм ползвала, но обичам да пробвам нови продукти за грижата на кожата си.
Вече съм във възраст в която грижите са много важни, за да нямам бръчки.
Когато имам време слагам маска за лице и пачове под очите.
Все още не ползвам ботокс и филъри. Нямам нужда.
А от скоро се старая да пия повече вода.
Съня ми винаги е около 7-8ч и ми действа благоприятно.

# 512
  • Once there was a Hushpuppy...
Хидратиране на кожата с подходяща козметика. Достатъчно сън.

# 513
Най-общо казано - здравословен начин на живот, спокойствие, положителни нагласи и осигуряване на радостни емоции на ежедневна база.

# 514
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.

Сън, хидратация (външна и вътрешна), почистване на лицето не само когато е с грим. Редовна грижа за кожата и използване на слънцезащита във всеки сезон. Не познавам бранда, но бих опитала ваши продукти.

# 515
Добра хидратация - отвътре и отвън. Здравословна храна.
Не познавам марката.

# 516
Добрия външен вид на кожата поддържам с добра хидратация отвътре и отвън.Бранда не го познавам, ще се радвам да го пробвам.

# 517
Почистване, хидратация, достатъчно сън (доколкото изобщо е възможно), балансирано хранене и като цяло - употреба на качествена бяла козметика. С удоволствие бих опитала продукти на бранда BeAdora, тъй като към момента не съм пробвала.

# 518
  • Бургас
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.
- Нямам такива Laughing Старая се да остарявам красиво и знам, че няма как да победя времето. Не съм ползвала продукти на BeAdora.

# 519
Вечер почистване и използване на подходящ нощен крем, сутрин измиване и поставяне на хидратиращ крем. Задължителен прием на много вода през деня.

# 520
Хидратация. сън, разходки на чист въздух

# 521
  • София
Моите тайни са почистване и хидратация, достатъчно сън. Не познавам марката BeAdora и бих се радвала да я изпробвам.

# 522
Подходяща козметика, качествено и редовно почистване. Много вода, слънцезащита, почивка. В почивните дни понякога правя и маски с натурални продукти.
Не съм използвала продукти на BeAdora засега, бих пробвала.

# 523
Разходки, спокойствие, хубава косметика, редовна хидратация отвън и отвътре -това е подмладяваща формула.Искaм да опитам и подмлaдяваща сила на ВеАdora

# 524
Златните правила са чиста и хидратирана кожа!
Не познавам марката BeAdora, но с желание бих я изпробвала!

Общи условия

Активация на акаунт