Вкусни коледни награди от „Мое Твое Наше“ – участвайте в играта!

• 13 038
  • 251
  •   1
Отговори
# 15
Никога не съм виждала продуктите на марката в магазини около нас и не ги познавам, но ще потърся специално и ще се запиша в играта.

# 16
  • Сливен
Любимата баница със сирене
 Необходими продукти :
1 пакет кори за баница
1 кофичка кисело мляко
1/2 ч. ч.олио
2 яйца
300гр.сирене
1 п. Бакпулвер

Смесваме всички продукти в купа. В намазнема тава или такава с незалепващо покритие/в моя случай/, нареждаме по 2 листа,като на всеки 2 листа, слагаме от сместа. Последните 2 листа, намазваме с малко олио. Печем 40 минути на 200 градуса.

# 17
За съжаление около нас не продават вашите продукти но ще ги потърся за да ги опитаме

# 18
  • Б
Тези продукти не се предлагат в магазините до нас. Смятам да ги  потърся да ги опитам.

# 19
Салата с печени чушки: 6-7 червени печени и обелени пиперки нарязвам на ивици и обърквам с чаша натрошено сирене, 2-3 лъжици кисело мляко и лъжица майонеза. По желание може да добавите накълцан чесън или копър.

# 20
  • При децата ми
Всяка събота или неделя приготвям баница с кори или т. н. мързелива баница.

Ето от вчера мързелива баница.

3 яйца се разбиват с малко сол. Сипват се 16 лъжици пресято брашно, около 300 гр. сирене, плюс две лъжици олио. Всичко това се омесва и се сипва в намазнена и набрашнена тава. По желание отгоре може да се сложат парченца краве масло.

# 21
Баница с кашкавал и сирене

400 грама сирене
300 гр кашкавал (настърган)
4 супени лъжици кисело мляко
9 яйца
Кори на сач. Задължително е да са такива.
Най-хубавата ми баница

Плънката се смесва и всяка кора се намазва с олио. Слага се плънка и се навива. Вита баница.

# 22
Ваши продукти не съм ползвала досега, защото ги няма в магазините, от които пазарувам.
Ще ги потърся, надявам се да ги намеря и да мога да приготвя с тях нещо вкусно, с което да участвам.

# 23
И аз моята баница я правя със сирене "Мое Твое Наше" и става ЧУДНА, благодаря! Simple Smile

# 24
  • софия
С дъщеря ми много обичаме баница със спанак.
Намазвам корите 2*2 с масло. Събирам средите на четирите страни към центъра и слагам плънка от бланширан спанак, краве сирене и яйце в средата. Загръщам с четирите кайчета.
Готовите розички-топчета набождам с вилица и отгоре заливам с малко газирана вода.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:01 от zvаnchе

# 25
  • София
И моята домашна баница със сирене
 Необходими продукти:
1 пакет кори за баница
1 кофичка кисело мляко
1/2 ч. ч.олио
2 яйца
300гр.сирене
1 ч.л. сода за хляб изгасена в киселото мляко.

Смесваме всички продукти в купа. В намазнема тава подреждаме на охльов корите с пълнежа. Печем 40 минути на 200 градуса.

# 26
Баница със сирене и извара.
1 пакет кори
400 мл газирана вода
2 яйца
200 гр извара
200 гр сирене
Олио

# 27
  • Бургас
Харесваме сиренето с мента, идеално е полято със зехтин.

# 28
  • Пловдив
Любим тутманик:
Замесвам тесто с 3 яйца (1 жълтък отделям за намазване отгоре, преди печене), чаша затоплено прясно мляко, в което слагам 1с.л. захар и пакетче жива мая, 200гр кисело мляко, олио, 2 с.л сол и около 1кг брашно. Оставям на топличко да втаса за около 1-2 часа. След това премесвам и още 1 час втасване. След това нареждам тутманика по най-различни начини, като любими на семейството ми са охлювчетата. Използвам мас + масло и разбира се любимото сирене „Мое Твое Наше“ . Така нареден, втасва трети път, след което мажа с жълтък и пека на 170 градуса.

# 29
Пица със сирена:
За блата:
мая - 1 пакетчета суха (по 7 г)
вода - около 2/3 ч.ч. топла (150 мл)
брашно - 300 г + за работния плот
захар - 1 ч.л.
сол - 1/2 ч.л.
зехтин - 1 с.л.
Смесваме продуктите, замесваме меко тесто, което оформяме като блат за пица.

Добавя се моцарела, сирене на топчета и краве сирене нарязано на кубчета, риган/босилек, струйка зехтин и обилно настърган кашкавал - всички от марката "Мое Твое Наше“ Simple Smile

Печем в предварително загрята фурна на 230 грауса.

А за десерт : макарони на фурна със сирене -"Мое Твое Наше“ Wink
500гр сварени макарони
4 яйца
1л.прясно мляко
1ч.ч. захар
300гр краве сирене "Мое Твое Наше“
1/2ч.ч. олио
1п. ванилия

Сварените макарони разбъркваме с останалите съставки и печем на 180градуса 30мин.

Общи условия

Активация на акаунт