🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 39 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Препоръчвам силно Juror #2 на Клинт Истууд! Заслужава си да се гледа - трилър, драма, криминален.

# 406
  • София
kolevaangela,

Скрит текст:
Точно така. Simple Smile
Дони или Фройлайн както го нарича Ник на беше мозъка и това беше големия турист.
Иначе Веселякът си беше изпълнител, но с положение и уважение и си имаше свои си условия за да участва. Не е просто някакъв послушен изпълнител като масата...
Но да, правилно си схванала финала.

# 407
  • Burgas, Bulgaria
Diavolo, чета ревютата ти редовно, много са ми полезни! Благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 408
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Време е за добрите стари криминалета

Ето кои 6 филма (по 3 от жанр) от военните и ганстерските се класират за финала.

Военни:
1. Спасяването на редник Райън - 19 гласа

2. Взвод 17
3. Апокалипсис сега 16

Скрит текст:

Ганстерски:
1. Кръстникът - 26 гласа

2. Имало едно време в Америка 18
3. Недосегаемите 13

Скрит текст:

# 409
  • Berlin
Ух, не беше супер трудно, но доста филми са се класирали.
 Мъж под прицел, Седем (макар че не ми е много криминален май, по-скоро трилър) и Необичайните заподозрени са моите фаворити. Може да сменя Седем, ако не забравя.🤔

# 410
  • в сърцето на един мъж...
Ох, два пъти гласувах и трих Simple Smile Като свикнах да са по три и сега не се усетих, че трябва да са 6 гласовете Simple Smile Имам доста любими от тук класацията и е трудно да се откроят...

# 411
  • гр.София
Едва ми стигнаха гласовете за анкетата.
В предишната за военен не гласувах, а за гангстерски- радвам се ,че фаворитът ми е в тройката - Имало едно време в Америка.
За Бърлогата на крадци- първо изгледах новия на кино, а снощи- първия филм. Повече ми хареса актуалният. И ,разбира се- ефектът на големия екран си казва думата .По- малко екшън , ( не си падам особено) ,фантастични гледки и Ник ,макар и понатежал от кила и години , и по- омекотен като образ.
За мен беше важна част историята на семейството му,за да разбера действията му във втората част.
Финалът ме изненада -).
Ще чакам с нетърпение третия филм.

# 412
  • Berlin
А, не съм видяла и аз, че може 6 гласа. Допълних си с Колекционерът, Реката на тайните и Лице назаем.😀

# 413
Гласувах и аз. Трудно ми беше само 6, любим жанр. Седем води! Heart Exl

# 414
Хора преди малко изгледах " Злосторница ' и филмчето ми хареса .. Знам че е музикален но единственият минус и че има прекалено много песни , през две минути започват , и като времетраене не е малък , но минутите не се усетиха тъй като ми беше интересен .. Ще чакам с нетърпение втората част.  😊😊  💚💚

# 415
И от други хора го чух това, че им идва в повече музиката. Моята първа реакция след надписите беше, че не ме е натоварило количеството на песните, но аз бях изслушала албума предварително.
Не е добра идея да се прави, защото колкото и да не се вслушвах в текстовете, си спойлнах филма Simple Smile

# 416
  • IC 1101,Abell 2029
Много култови заглавия има в "криминалната" анкета.Гледал съм 24 от 34-те филма.Не 6,а 16 опции ми трябваха и още поне 15 които ги няма.Първите четири са ясни:Бандата на Оушън,Версия "Пеликан";Мъжете,които мразеха жените/за предпочитане шведската версия от 2009г./ и Седем.За останалите 2 гласа между Жега,Клопка,Пропукване и Точка на пречупване избрах последните два,тъй като са по-запомнящи за мен.Бих добавил и още два които ги няма:Истински романс/1993/ и Джак Изкормвача/1988/.Между другото за мен Италианска афера от 2003 е много по-добър от Италианска афера от 1969.А гледам че Точка на пречупване а.к.а Критична точка го има и в част 2 на екшъните,а Мъж под прицел води в част 3 пак там при екшъните.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 17:42 от alex_bg

# 417
На мен самата история на Уикед не ми харесва, прилича ми на фенфикшън на романа, като е променен самият му дух. Иначе обичам мюзикъли.
Ако става дума, филмът с Джуди Гарланд, е кофти адаптация. Гленда е к.чка, можеше да върне Дороти още в самото начало, вместо да я разкарва. В книгата няма такова нещо - тя я изпрати при друга добра вещица, защото наистина не знаеше как да й помогне.

И на Жокера 2 не му е проблемът, че е мюзикъл, а тъпият сюжет. Е, и това, че главният герой си мънка песнички под носа, не помага за зрителския интерес.

# 418
Препоръчвам https://www.imdb.com/title/tt18115352/?ref_=ext_shr "Нека танцът започне". В момента го гледам отново по Синемания, началото трябва да се види задължително.

# 419
За мен филмът със Джуди Гарланд е класика .. Колко много съм се страхувала от Злата вещица като бях по малка .. Маргарет Хамилтън мисля че се казваше актрисата която изигра този образ , и тя се справи повече от перфектно .. А песента която изпълнява Джуди за мен е една от най великите песни във филмовото изкуство.  😊😊

Общи условия

Активация на акаунт