Сухи и напукани устни

• 3 340
  • 66
  •   1
Отговори
# 30
Ползвала съм сумати балсами, но по-добър от този няма. На някой възможно прозвучи малко странничко, но това е крем за зърна. Между другото, има супер гланцов ефект, така че и няма нужда от друга декоративна козметика. Продават се по аптеките и в магазини за мами/бебета

# 31
Дефламол маз - действа моментално и безотказно.

# 32
  • София
Дефламол маз - действа моментално и безотказно.

Ей, да бе, как не съм се сетила! Още днес ще си взема една тубичка и аз.

# 33
И моите устни са се напуквали така от спорт на открито. Ползвам кокосово масло плътно намазано и спя така,вазелини,зехтин,мед и всичко,което се сетя... В една тема препоръчват някакъв балсам за кърмачки ( за зърна). Потърсете и го пробвайте.Нямам личен опит с него Струва около 20-тина лв.
ПП.От вазелин с прополис моите усти се изсушават още повече. Харесвах "меден вазелин" ,но не го намирам никъде.

# 34
И моите устни са се напуквали така от спорт на открито. Ползвам кокосово масло плътно намазано и спя така,вазелини,зехтин,мед и всичко,което се сетя... В една тема препоръчват някакъв балсам за кърмачки ( за зърна). Потърсете и го пробвайте.Нямам личен опит с него Струва около 20-тина лв.
ПП.От вазелин с прополис моите усти се изсушават още повече. Харесвах "меден вазелин" ,но не го намирам никъде.
Май го има в Лили или дм, в сектора около евтините кремчета, дето има и за напукани пети. Долу стоеше на рафтовете.

# 35
# 36
Такааа.. съвсем случайно си намазах устните с един крем, който по принцип е с друго предназначение 😀, просто работя при личен лекар и от време на време си взимам мостри, та имаше на този крем.
Две ползвания и устните са страхотни. Тези огромни кожи от нерви ги дръпнах и беше една голяма рана. Снощи нанесох, намаля раната, преди час отново нанесох и всичко е наред.
https://gpharm.bg/produkt/rogonil-rogonil-maz-za-podsychane-pry-bebeta-50-ml/

# 37
  • София
Тази година започнах да ги мажа с ланолинов крем за кърмачки и резултатът е добър, но трябва често да се нанася.

# 38
Да, и аз с това кремче мажа през час два. Облекчи наистина състоянието.
А какво мислите, гледах, че ако се нанася хиалуронова киселина на устните пак ставали пухкави като с инжекции, дали е вярно? 😀

# 39
Бах точно като Вас. Пробвала съм всичко на пазара от евтино до скъпо. Повярвайте, вземете си Eucerin стик за устни! За разлика от други, той лекува и устните после нямат нужда от мазане.
Не мехлем Eucerin Aquaphor, защото той нищо не прави,  а най-обикновеният им бял стик. Често има промоции 2 за 8 до 11лв.

# 40
  • София
Азара, хиалуроновата киселина върху кожата е ок, ако времето е влажно и ако все пак я запечаташ с нещо отгоре. Не прави чудеса с толкова напукани устни, но възстановява наранена кожа и хидратира, ако наистина има влага в околната среда.

# 41
Да, и аз с това кремче мажа през час два. Облекчи наистина състоянието.
А какво мислите, гледах, че ако се нанася хиалуронова киселина на устните пак ставали пухкави като с инжекции, дали е вярно? 😀
Стават, пробвала съм Цикатридина крем (не с тази цел), но не веднага(2-3 дена трябват), не задълго ако спреш да мажеш и не чак както с инжекции, слава богу.

# 42
Момичета, какво ви помага от херпеса? Има ли нещо което ви помага да мине възможно най-бързо?

# 43
Момичета, какво ви помага от херпеса? Има ли нещо което ви помага да мине възможно най-бързо?

Фенивир

# 44
  • София

Ациклостад/ Ацик.

Общи условия

Активация на акаунт