Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 18 990
  • 540
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ще прекарам коледните празници с любимите ми хора - съпругът ми и двете ми прекрасни дъщери, на вилата ни, високо в планината. Надявам се да е студено, снежно и уютно! Ще пием топъл чай, ще си приготвяме вкусотийки за хапване и ще прекараме качествено тези дни, заедно!

# 466
Коледа ще я прекараме с близките си. Любимо е украсяването вкъщи, както и приготвяне на традиционните ястия за празничните трапези.

# 467
  • Враца
Ще прекараме празниците семейно. Стараем се да спазваме българските коледни  традиции.

# 468
Със семейството

# 469
У дома, с близките, спазвам всички традиции.

# 470
Както всяка година - със семейството и с роднини, които си идват от чужбина за празниците. Играем игри, посещаваме коледния базар в града си, правим си коледни фотосесии... С бабите готвим любими на семейството ястия и очакваме с нетърпение дядо Коледа заради децата.

# 471
Със семейството като спазвам всички традиции.

# 472
  • София
Ще прекараме празниците семейно. Събираме се отблизо и далеч, с много деца, спазваме българските традиции.

# 473
Празничните дни се събираме цялата фамилия Simple Smile

# 474
Няма да сме на заведение,а на гости.
Всичко Коледно ми е приказно и уютно!

# 475
Нямам планове още. Любимата традиция ми е украсяването на елхата и подаръците под нея Simple Smile

# 476
  • Сф
Със семейството ще сме по празниците, вкъщи.
Всички традиции свързани с празника са ни любими, плюс това имаме и рожденик.

# 477
Коледа у дома с деца и внуци. Нова година в Турция. Украсяването на дома

# 478
Част от празниците ще прекарам със семейството. Любимо ми е и вече се е превърнало в традиция заедно да приготвяме коледната вечеря.

# 479
Със семейството ще бъдем по празниците, вкъщи.Любимото ни е да украсяваме елхата .

Общи условия

Активация на акаунт