Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 18 982
  • 540
  •   1
Отговори
# 480
Празниците ще прекарам у дома със семейството.

# 481
За празниците винаги се събираме с любимите хора. А що се отнася до традиции в нашият край още се спазват. Даже още има коледари по улиците вечерта преди Коледа. Това винаги стопля душата.

# 482
  • sofia
Празничните дни ще прекараме у дома с приятели и семейство, а най-хубавата традиция е украсяването на елхата!

# 483
със семейството и родителите ми сред красива и вкусна трапеза Simple Smile Обичаме да приготвяме със сина ми коледедни сладки, да украсяваме елхата, да гледаме Сам вкъщи, да играем игри всички заедно.

# 484
  • София
Празниците ще прекарам със семейството си в къщи.

# 485
Празниците ще прекараме вкъщи, със семейството и приятели. Старая се да спазвам традициите, най-вече за храната. Къщата ни е украсена, топла и чиста и сме в очакване на Бъдни вечер.

# 486
Предстоящите празници ще прекараме у дома семейно.
Любими традиции са ни украсяването на елхата и дома ни.

# 487
Празниците ще прекарам със семейството ми! Обичаме заедно да украсяваме елхата и да приготвяме Коледната трапеза.

# 488
  • София
Празниците ще прекарам със семейството си. Вчера украсихме с дъщеря ми цялата къща и ни е празнично вече.

# 489
Със семейството у дома.

# 490
Празниците ще изкарам със семейството си, и по традиция ще приготвя коледната трапеза

# 491
Дом, сладък дом! Няма нищо по-хубаво от посрещането на празниците в уюта на собствения ти дом - така ще бъде и тази година. Стресът за мен е много по-малък, отколкото да сме някъде другаде. През почивните дни вероятно момчетата ми ще се заемат с украсата.

# 492
  • София
Всички празници ще сме си в къщи. На топло и с хубава храна, и коледни филми.

# 493
Това са семейни празници и трябва всеки да е със семейството си,в уютна обстановка, традиционни коледни гозби и ако има сняг още по-добре

# 494
Любимите ми традиции са украсата, подреждането на коледната трапеза, гледането на коледни филми с близките и прекарване на повече време с тях. Не съм готова още с плана за тази година.

Общи условия

Активация на акаунт