Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 579
  • 540
  •   1
Отговори
# 495
Украсяването на елхата е традиция изпитана и устояла на времето. Подготовката на трапезата за Бъдни вечер също е задължителна част от нашата Коледа. Разбира се, разопаковането на подаръците и вкусният коледен обяд е най-веселата част.

# 496
Коледните празници прекарваме със семейството. На Коледа отваряме подаръците.  Радост за децата. Посрещаме Новата година с приятели.

# 497
Ще прекарам празниците със семейството! Любимите коледни традиции са: Украсяването на дома за Коледа, събиране на семейството в тихата и свята Бъдни вечер, обяда на Коледа в майка ми и най-вече времето прекарано с близките ми хора

# 498
Прекарваме празниците цялото семейство заедно. Традиция ни е коледната питка,късмети разбира се пожелаваме си по добра да бъде следващата година!

# 499
И аз като всички се надявам да плекарам празниците със семейството си. Искам да има топлина, детска радост и уют.

# 500
Да, вече съм направила планове как ще прекарам празничните дни и нямам търпение да ги започна! Ще бъда със семейството, както обикновено, и ще се постараем да съчетаем традициите с някои нови елементи.
Един от любимите ми моменти е декорирането на коледната елха – винаги го правим заедно с близките и е много специално за мен. Ще приготвим традиционни ястия за Бъдни вечер и ще споделим вечерята около масата, което също е важна част от празниците. Обичам да обменям подаръци и да създаваме незабравими спомени, затова очаквам с нетърпение всеки един момент от тези празнични дни изпълнени с много топлина и уют! ♥

# 501
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Обичам и всяка година организирам традиционна Коледа, с елха и гирлянди и играчки...
Събираме българската група на маса с обичайните постни ястия и питка...
В чашите... Е, там е ясно...
А температурите са летни и през балкона се виждаме да се развявят палмови листа...

# 502
За празниците ще сме в къщи със семейството-деца и внуци. Вдъхновява ме празничната суетня за Коледа. Купуването на подаръци, украсата на дома, подготовката на трапезата за Бъдни вечер и Коледа.

# 503
  • Варна
Светлите празници ще бъда в компанията на семейство и близки. Домашният уют за мен е от изключително важно значение. Здраве има ли, веселието е гарантирано.

# 504
Със семейството ми, обичаме да украсяваме заедно, да готвим коледни ястия.

# 505
Празниците ще прекарам със семейството си. Любими традиции са свързани с подготвянето на празничната трапеза и гледането на коледни филми.

# 506
Ще прекарам празниците със семейството! Любимите коледни традиции са: Украсяването на дома за Коледа, събиране на семейството в тихата и свята Бъдни вечер, обяда на Коледа в майка ми и най-вече времето прекарано с близките ми хора!

# 507
Заедно с внуците украсяване елхата! За Коледа се събираме деца и внуци! Масата е подготвена празнично, с всички ястия, които трябва да присъстват-пълнени чушки с боб, сърми, баница, салати.. Коледната пита... Под елхата са подаръците и всеки намира своят, светлините светят, всички сме весели и щастливи! ☃️🎄🎀

# 508
  • София
Коледа ще прекарам със семейството. Винаги украсяваме на първи декември елхата и спазваме традицията за нечетен брой ястия на Бъдни вечер.

# 509
Вече имам планове за празничните дни. Ще прекарам времето с близките си, като започнем с украсяването на елхата и приготвянето на традиционни ястия. Особено обичам да правя сладки с подправки и да се наслаждавам на аромата на канела и карамфил, който изпълва дома. Една от любимите ми коледни традиции е семейната вечеря на Бъдни вечер, където всички се събираме около масата, споделяме истории и се смеем. Също така обичам да разменям подаръци на Коледа и да наблюдавам радостта в очите на близките ми. Важно е за мен да съхранявам тези моменти на взаимна любов и подкрепа. Надявам се празниците да бъдат изпълнени с много радост и споделени мигове!

Общи условия

Активация на акаунт