Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 17 583
  • 540
  •   1
Отговори
# 525
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Топла Коледа с топла напитка - смес за ошав, с добавена пръчка канела и малко карамфилчета.

# 526
Празниците прекарвам със семейството ми. Любимият ни обичай е украсяването на елхата.

# 527
Празниците ще прекараме на гости на родителите ми в чужбина.
Любимите ми традиции са украсяването на дома, споделеното време със семейството и отварянето на подаръците

# 528
Празниците ще прекарам със семейството си. Топло , уютно и добре украсено Christmas Tree

# 529

Плановете ми за празниците са събиране на семейството, понеже сме в различни градове, дори и държави, покрай празниците се събираме цялото семейство и братовчеди, затова празничните и почивните дни в края на годината са ми любомо време от годината.

# 530
 У дома със семейството. Стараем се да спазваме всички традиции.

# 531
У дома със семейството ми,с вкусни ястия и подаръци за семейството ми

# 532
На Бъди вечер и Коледа със семейството, на Нова Година с приятели. Постите ястия на Бъди вечер са ми любими традиция, питката с паричка, баницата с късмети и подаръците за всички.

# 533
Да прекараме празниците със семейството. ❤️

# 534
Празниците ще прекарам със семейството. Къде и как- още уточняваме.

# 535
Коледните празници ще прекараме отново на гости на родителите ми с цялото семейство. Любимите ми традиции са да сме всички заедно, да украсим елхата и опаковаме подаръците. А най-любимо ми е детето ми да разопакова и да се радва на всеки подарък.

# 536
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Добро утро.
Коледата е и декорация на дома и дребни закачки, като моите ръкавички и поставките за чашките.

# 537
  • София
Повечето от празничните дни ще съм на работа, за съжаление.
Любима традиция е отварянето на подаръците.

# 538
  • Велико Търново
За Коледа ще сме вкъщи цялото семейство, а на Нова година ще сме с приятели в планината.
Обичам тези празници и всичко около тях. Емоцията, приготовленията, духа.

# 539
  • Пловдив
У дома там е най-хубаво и уютно.

Общи условия

Активация на акаунт