Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, до коя седмица пиете естрофем след ЗЕТ? На мен ми казаха до като се чуе пулс, но започна да ми се гади от хапчето и затова питам. Следващият ми преглед е на 06.01.25. Благодаря предварително!

# 106
Едва ли е от естрофема гаденето.

# 107
Здравейте, до коя седмица пиете естрофем след ЗЕТ? На мен ми казаха до като се чуе пулс, но започна да ми се гади от хапчето и затова питам. Следващият ми преглед е на 06.01.25. Благодаря предварително!

Гаденето по-скоро е от бременността, не от Естрофема, иначе да, докато се чуе пулс го дават. Лека бременност и пухкав финал! 🤗

# 108
Момичета,моля за съвет днес бях на преглед след зет два ембриона 4свдмица и 6дни. Има два сака и в едното хубаво жълто мехурче. След прегледа нямах нищо. Но сега имам имам леко кръв по салфетката на превръзката няма нищо. Малко се притесмявам дали е нормално.

# 109
Най-добре се чуйте с доктора си. Това, което ми хрумва, е че може да ви назначи изследвания и при нужда да ви изпише да приемате прогестерон.

Виждам, че въпросът Ви е от вчера. Ако все още има кървене, задължително посетете АГ.

В този случай, вероятно е добре да си почине няколко дни - повече лежане и по-малко движение.

Пожелавам Ви спокойствие и успех!

ПС: И аз имах подобна случка в начална бременност, а сега господинът е почти на две годинки и отново се готвя за трансфер.

Всичко ще е наред!

Момичета,моля за съвет днес бях на преглед след зет два ембриона 4свдмица и 6дни. Има два сака и в едното хубаво жълто мехурче. След прегледа нямах нищо. Но сега имам имам леко кръв по салфетката на превръзката няма нищо. Малко се притесмявам дали е нормално.

# 110
Най-добре се чуйте с доктора си. Това, което ми хрумва, е че може да ви назначи изследвания и при нужда да ви изпише да приемате прогестерон.

Виждам, че въпросът Ви е от вчера. Ако все още има кървене, задължително посетете АГ.

В този случай, вероятно е добре да си почине няколко дни - повече лежане и по-малко движение.

Пожелавам Ви спокойствие и успех!

ПС: И аз имах подобна случка в начална бременност, а сега господинът е почти на две годинки и отново се готвя за трансфер.

Всичко ще е наред!

Благодаря все пак за отговора, не съм му звъняла , защото нямаше ярка чиста кръв и той има нужда от почивка. Прогестерон във всички варианти в големи дози приемам 😁 Сега нямам нищо , може би нещо почти незабележимо. Просто трети опит и страха е голям.

Успех на теб с предстоящият трансфер 🙏

# 111
Miss_kapriz13, разбирам. Изглежда, че всичко ще е наред. Почивай 2-3 дни, ако можеш.

Моята успешна бременност също е от трети трансфер 🥰 Сега ми предстои пети 🙄

Лека бременност пожелавам!

# 112
И аз ще правя трети трансфер другия месец, дано и за мен да е късметлийския 🤞

# 113
Здравейте и за много години Simple Smile Здраве и късмет Hug
Записвам се при вас Simple Smile Имам едно 2-годишно девойче от свеж трансфер и мечта за второ, която уви, ще трябва да се осъществи отново с помощта на д-р Станулов Simple Smile За щастие имаме 5-дневни снежинки за прибиране и няма да бъде толкова дълга и широка. Надявам се.

Първи ден от менструацията днес, утре преглед. Спомена, че ще приемам есtрофем. Това имам за сега. Признавам - бъкел си нямам от зет, не ми се наложи да чета предния път, тъй че се връщам назад да се ограмотя Joy

# 114
Успех, Inferiya!

Моето детенце също скоро ще навърши 2 годинки и този месец се подготвям за ЗЕТ Simple Smile
Последно замразено  ембрионче ни е. През м. Септември правихме ЗЕТ, но не беше успешен.
Сега направих хистероскопия и две биопсии ... да проверим за всякакви "подводни камъни" и се надявам трансферът да е успешен.

Здравейте и за много години Simple Smile Здраве и късмет Hug
Записвам се при вас Simple Smile Имам едно 2-годишно девойче от свеж трансфер и мечта за второ, която уви, ще трябва да се осъществи отново с помощта на д-р Станулов Simple Smile За щастие имаме 5-дневни снежинки за прибиране и няма да бъде толкова дълга и широка. Надявам се.

Първи ден от менструацията днес, утре преглед. Спомена, че ще приемам есtрофем. Това имам за сега. Признавам - бъкел си нямам от зет, не ми се наложи да чета предния път, тъй че се връщам назад да се ограмотя Joy

# 115
Какъв и по колко прогестерон ви изписват преди трансфер?

# 116
Циклогест 400, 2х1 (сутрин и вечер)

# 117
Какъв и по колко прогестерон ви изписват преди трансфер?

Пролутекс 25 2х1

# 118
Бях чела, че прогестерона не трябва и да е много висок преди ЗЕТ, но като гледам всички почти имат Пролутекс по 50мг на ден.

# 119
Аз този път имам 2 х 1 Пролутекс и 2 х 1 Циклогест. Някой бил ли е с тези дози?

Нямах директен контакт с доктора, получих рецептата от сестрата. Имам един успешен ЗЕТ преди точно 2 години, при който бях на 3 х 1 Циклогест и 2 х 1 Дуфастон и очаквах същото и сега. Тогава в деня на трансфера прогестеронът ми беше 35, което ми се струва достатъчно и сега се притеснявам да не предозирам. 😏

Общи условия

Активация на акаунт