Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
На мен докторът ми каза, че държи поне 1 ден след трансфера да останем. Ние с кола не сме пътували, но ни предстоеше дълъг полет със самолет, а той знаеше и може би за това го каза, не знам. Аз също бях предпазлива, за това всъщност останахме 2 дни след трансфера и на третия си тръгнахме.

# 241
Момичета, някоя от вас пускала ли е тест за ембриотоксини? Не откривам в интернет лаборатория, в която мога да направя изследването.

# 242
Момичета,
Днес ми е седми ден след трансфера на 5 дневно ембрионче.
Пуснах кръвен тази сутрин, по заръка на лекаря ми и резултата е 8.05 Sad
Малко съм тъжна....
Док ми каза, че бил положителен, но доста нисък резултат и да продължавам с медикаментите до понеделник.
Дали според вас има значение в коя лаборатория се прави теста? Искам да се хвана за нещо обнадеждаващо Simple Smile

# 243
Момичета,
Днес ми е седми ден след трансфера на 5 дневно ембрионче.
Пуснах кръвен тази сутрин, по заръка на лекаря ми и резултата е 8.05 Sad
Малко съм тъжна....
Док ми каза, че бил положителен, но доста нисък резултат и да продължавам с медикаментите до понеделник.
Дали според вас има значение в коя лаборатория се прави теста? Искам да се хвана за нещо обнадеждаващо Simple Smile

Съжалявам, според мен е отрицателен.Трябваше да е поне двуцифрено число

# 244
HubabubaAa, ние явно сме на един ден, и аз съм на седми ден след ЗЕТ. Моя доктор ми каза да пусна чхг най-рано в понеделник, 17-ти, така че не се отчайвай. Стискам палци!

# 245
HubabubaAa, ние явно сме на един ден, и аз съм на седми ден след ЗЕТ. Моя доктор ми каза да пусна чхг най-рано в понеделник, 17-ти, така че не се отчайвай. Стискам палци!
Кога ви беше трансфера? На мен четвъртък около 13:30 Simple Smile
Ще ми се да не се отчайвам напълно, но ...
Имам още 11 снежинки, все нещо трябва да се случи ...
Благодаря за подкрепата и стискам палци за положителен тест при вас Simple Smile

# 246
Ооо, цял снежен отбор си имате! Nature Snowflake Колко хубаво! На нас ни остава само още една снежинка.
И моят трансфер беше в четвъртък около 13,30-13,45 ч.
Не мислех, че този период ще е най-трудният Pensive

# 247
7дни? Пълна лудост според мен. 10 дни е в общата практика. Моят доктор каза, че ако искам мога да пусна и по-рано, но да не му го пращам.

# 248
7дни? Пълна лудост според мен. 10 дни е в общата практика. Моят доктор каза, че ако искам мога да пусна и по-рано, но да не му го пращам.
С тридневни на ден 9 ми беше трицифрено число ЧХГ,на ден 7 петдневни респективно трябва да е същото по моя логика.

# 249
Доколкото четох, при всяка жена различно се покачват стойностите.
При тридневни във Вашият случай с положителен резултат и то на девети ден, според мен е рядкост, но явно възможно Simple Smile
Както и да е, ще пусна пак в понеделник и ще видим Wink

# 250
Доколкото четох, при всяка жена различно се покачват стойностите.
При тридневни във Вашият случай с положителен резултат и то на девети ден, според мен е рядкост, но явно възможно Simple Smile
Както и да е, ще пусна пак в понеделник и ще видим Wink

Да,затова казах,че двуцифрено число бих очаквала поне.Моят резултат беше такъв вероятно,защото в началото бяха два ембриона и в самото начало единият е спрял развитие.

# 251
Момичета.......
Днес пуснах отново кръвен, резултата е 51.99
Не знам къде се намирам, ще звъня на док

# 252
HubabubaAa Чудесен резултат!
Пожелавам ти една прекрасна и здрава бременност 🍀❤️

# 253
Много благодаря!
Страх ме е да се зарадвам все още, това ще е евентуално първа бременност при мен и знам, че най - трудното предстои..

# 254
Много благодаря!
Страх ме е да се зарадвам все още, това ще е евентуално първа бременност при мен и знам, че най - трудното предстои..

Пусни след 2 дни пак да видиш как се покачва резултатът.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт