Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
HubabubaAa Чудесен резултат!
Пожелавам ти една прекрасна и здрава бременност 🍀❤️
Много благодаря!
Страх ме е да се зарадвам все още, това ще е евентуално първа бременност при мен и знам, че най - трудното предстои..

Пусни след 2 дни пак да видиш как се покачва резултатът.Успех!
142.9 от днес

# 256
HubabubaAa Чудесен резултат!
Пожелавам ти една прекрасна и здрава бременност 🍀❤️
Много благодаря!
Страх ме е да се зарадвам все още, това ще е евентуално първа бременност при мен и знам, че най - трудното предстои..

Пусни след 2 дни пак да видиш как се покачва резултатът.Успех!
142.9 от днес

Ако от 51 сега е 142 това е повече от двойно покачване,което е страхотно!Успех желая и дано все така добре се покачва и да се задържи бебчо ❤️❤️❤️

# 257
Здравейте, дами!
Включвам се и аз в темата тъй като ми предстои замразен трансфер, като нищо до сега не ми е чуждо просто съм забравила доста неща кое и как следва..
Живея в Германия и тук преди 4 години минах през дългия и трудния път да имам дете. Резултата е налице имам 2 годишен син, от 3 опит с 5 дневни ембриони. Имаме още 3 снежинки, за които събрах куража да мина отново през всичко. Утре съм на преглед и гоним овулацията, притеснено ми е доста тъй като вече имам и едно дете, за което трябва да се грижа, а с същото време трябва и да се пазя.

# 258
Здравейте! Нова съм тук и минавам да се запиша. Предстои ми ЗЕТ след неуспешен свеж трансфер. Надявам се да стартираме през март. Успех на всички! 🍀

# 259
Здравейте,

След неуспешен замразен трансфер и спиране на прогестерона, след колко време ви дойде?

# 260
Благодаря. Аз имах само два ембриона, които се използваха, но при свежия трансфер имах прогестерон 10 в деня на пункцията… бил е обречен. На някоя случвало ли се е ? И какво казвате на доктора?

И моят прогестерон беше 9 , имаше имплантация, но Чхг и прогестерон паднаха изведнъж и приключихме с биохимична.

Предстои ми втори замразен трансфер през март и този път мисля да си увелича дозата прогестерон на сама глава ако ми дадат същата рецепта от клиниката.

Пухилда, при неуспешния опит ми дойде точно седмица след спиране на всички медикаменти.

WitherWings , заедно сме в отбора за трансфер през март 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 да ни е на късмет и на всички чакащи резултати пожелавам положителни  резултати, на бременещите спокойствие и леко раждане на здрави, пухкави бебоци 🍀💫💫💫

# 261
Здравейте 🤗 През март месец предстои първият ми ЗЕТ на едно балансирано петдневно ембрионче 4 АВ . Държах да направим превантивно всички биопсии и цъфна проблем с имунологията . В момента следвам терапия назначена от имунолозите преди трансфера . На 26-ти съм при док , за да проследим фоликулите и хормони и ще имам повече яснота на коя дата ще е трансфера . Пожелавам на всички успех 🌺 Чета ви отдавна и стискам палци на всяка една 🤞🤞🤞

# 262
Здравейте! Записвам се и аз в темата. Предстои ми хистероскопия през март и ЗЕТ април. Ще ми се да направя и аз някакви изследвания превантивно, тъй като това са ми последните ембриони, а док не спомена нищо за допълните изследвания. Какви са тези биопсии? На ендометриална тъкан ли? В коя клиника ги превите?

Здравейте 🤗 През март месец предстои първият ми ЗЕТ на едно балансирано петдневно ембрионче 4 АВ . Държах да направим превантивно всички биопсии и цъфна проблем с имунологията . В момента следвам терапия назначена от имунолозите преди трансфера . На 26-ти съм при док , за да проследим фоликулите и хормони и ще имам повече яснота на коя дата ще е трансфера . Пожелавам на всички успех 🌺 Чета ви отдавна и стискам палци на всяка една 🤞🤞🤞

# 263
Здравейте! Записвам се и аз в темата. Предстои ми хистероскопия през март и ЗЕТ април. Ще ми се да направя и аз някакви изследвания превантивно, тъй като това са ми последните ембриони, а док не спомена нищо за допълните изследвания. Какви са тези биопсии? На ендометриална тъкан ли? В коя клиника ги превите?

Къде ще правите хистероскопията?

# 264
PandaBanda , става въпрос за ендометриална и имунологична биопсия . Взима се материал от матката , изследва за наличие на патогени и се прави оценка на имунологичния баланс в матката . При мен излезна проблем в периферната имунология т.е в кръвта . В болница Надежда съм аз .

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 15:23 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 265
Благодаря, Съншайн. Аз имам ендометриална биосия, ще питам и за имунологична.

Antilop_9723 в РепробиоМед, при Ковачев.

PandaBanda , става въпрос за ендометриолна и имунологична биопсия . Взима се материал от матката , изследва за наличие на патогени и се прави оценка на имунологичния баланс в матката . При мен излезна проблем в периферната имунология т.е в кръвта . В болница Надежда съм аз .

# 266
Здравейте,
Вземам Естрофем 3х1, но ме боли корема, горе слънчевият сплит-тъпа болка и парене.
Как е при Вас? Трябва ли да се притесняваме?
Това от Естрофема ли е?
Назначиха ми трансфер в събота, но се чудя да го отложа ли?
Има ли други с подобни "чувства" от естрофема?

# 267
Здравейте,
Вземам Естрофем 3х1, но ме боли корема, горе слънчевият сплит-тъпа болка и парене.
Как е при Вас? Трябва ли да се притесняваме?
Това от Естрофема ли е?
Назначиха ми трансфер в събота, но се чудя да го отложа ли?
Има ли други с подобни "чувства" от естрофема?

Честите нежелани странични ефекти от естеофем са :
Крампи в крака, гадене, болка, чувствителност или уголемяване на гърдите, събиране на течности и отоци.

Най-добре да се чуете със следящият ви лекар час по-скоро, за да му обясните състоянието си и заедно да вземете решение. Най-доброто мнение ще е от лекарите, тук можете да получите само съвет, но не лягайте на това бедро.

# 268
Здравейте, записвам се и аз в темата. Миналия месец направихме IVF и СЕТ, имаше имплантация, но завършихме много бързо с биохимична, извода - вероятно проблем в ембриона. Имаме една Скрежинка от предишен IVF, ПИД-ната, но много се чудим с мъжът ми дали да направим нова стимулация и пункция и веднага ЗЕТ със Скрежинката докато чакаме ПИД на евентуално нови бластоцисти, или да се отдадем само на трансфер, а ако не се получи, тогава всичко отново.
Някой бил ли е пред такъв избор, може ли да сподели мнение? Стимулацията дали намалява шансовете за имплантация заради извадените яйцеклетки и липса на жълтото тяло?
Благодаря и успех на всички Simple Smile

# 269
Момичета, на някоя от вас правили ли са надраскване (скрапинг), преди трансфер? Какво представлява, боли ли?

Общи условия

Активация на акаунт