Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 29 751
  • 683
  •   1
Отговори
# 570
WitherWings, много ти благодаря. Със сигурност ще го пробвам и него.
Аз нямам отзиви за тези двата, надявам се да вършат работа.

# 571
Здравейте, предстои ми ЗЕТ, но се притеснявам, че ще ми дойде утре и ще е късно за понеделник да отида на преглед за да започнем стимулиран цикъл. Имало ли е някоя от вас подобен случай?

# 572
Здравейте, предстои ми ЗЕТ, но се притеснявам, че ще ми дойде утре и ще е късно за понеделник да отида на преглед за да започнем стимулиран цикъл. Имало ли е някоя от вас подобен случай?
Здравейте! Първо изобщо може и да не Ви дойде утре и второ, ако все пак се случи, пишете на доктора си. Той ще прецени дали да ви каже какви хапчета да приемате до прегледа в понеделник или чак като отидете ще ги започнете, в зависимост от това на какъв цикъл ще се прави ЗЕТ-а.
Не се тревожете!

# 573
Дойде ми още тази вечер, така че отлагаме за следващия месец..
Здравейте! Първо изобщо може и да не Ви дойде утре и второ, ако все пак се случи, пишете на доктора си. Той ще прецени дали да ви каже какви хапчета да приемате до прегледа в понеделник или чак като отидете ще ги започнете, в зависимост от това на какъв цикъл ще се прави ЗЕТ-а.
Не се тревожете!

# 574
Пиши на лекаря ти. Сигурно ще те погледне утре. Това се случва често и не мисля, че някой лекар отлага процедура, заради цикъл дошъл в четвъртък/петък.

Дойде ми още тази вечер, така че отлагаме за следващия месец..
Не се тревожете!

# 575
Мен са ме преглеждали и събота и неделя, особено ако ще се започва ЗЕТ.

# 576
Мен също ме прегледаха в събота дежурен лекар. Обади се, попитай най-добре. Аз просто се явих в клиниката и им казах положението. В понеделник си отидох при моята.

# 577
Според мен също няма да го отложат.. Все едно пункция или трансфер да отложат, защото е събота/неделя. Обадете се на лекаря или в клиниката и отидете на ден 2 или когато се разберете на преглед.

# 578
Обадате се днес в клиниката ви. Щом снощи е дошъл цикъла, броите днес за първи ден. Би трябвало за извънредни случаи да работят и събота и неделя. Аз съм имала пункция в събота.

# 579
И лекаря и ембриолога са в отпуск в момента за това ще отложим. Нищо, може да е за добро ☺
Обадате се днес в клиниката ви. Щом снощи е дошъл цикъла, броите днес за първи ден. Би трябвало за извънредни случаи да работят и събота и неделя. Аз съм имала пункция в събота.

# 580
И лекаря и ембриолога са в отпуск в момента за това ще отложим. Нищо, може да е за добро ☺
При мен се получи същото и отложихме август. Нищо, вярвам, че септември е нашият щастлив месец и ще се сбъднат много мечти ❤️

# 581
Здравейте, някоя от вас правила ли е ЗЕТ при задържан фоликул?
Вчера бях на преглед на втори ден от цикъла и видяха, че имам задържан фоликъл. Въпреки това док каза да започна подготовката с естрофем и след 12 дни да ида пак на преглед, на който ще се прецени дали да продължим с опита или не. За мен е протеснително да пия естрофем излишно, но  при прегледа бях притеснена и не успях да обсъдя това. Днес съм с угризения дали да продължа или да изчакам следващ цикъл. Достъп до лекаря нямам директно, а мед.сестра не е изобщо отзивчива ..

# 582
Доколкото знам не се прави.

Задържаният фоликул може да се резорбира в следващите дни, затова иска да те види (не си отиват само с цикъла). Ако си остане там обаче вероятно трансфер няма да има.

# 583
Когато аз се бях засилила за ЗЕТ имах задържан фоликул - предложиха ми 2 варианта - да почна естрофем за лигавица и да видим дали ще изчезне междувременно или да отложим. Избрах да отложим и да изчакаме чист месец без такива екстри.

# 584
Аз бях така този опит. Бях няколко дни на регулон и минахме с естествен цикъл и се беше спукал

Здравейте, някоя от вас правила ли е ЗЕТ при задържан фоликул?
Вчера бях на преглед на втори ден от цикъла и видяха, че имам задържан фоликъл. Въпреки това док каза да започна подготовката с естрофем и след 12 дни да ида пак на преглед, на който ще се прецени дали да продължим с опита или не. За мен е протеснително да пия естрофем излишно, но  при прегледа бях притеснена и не успях да обсъдя това. Днес съм с угризения дали да продължа или да изчакам следващ цикъл. Достъп до лекаря нямам директно, а мед.сестра не е изобщо отзивчива ..

Общи условия

Активация на акаунт