Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 29 673
  • 683
  •   1
Отговори
# 615
Е с извинение, бах го. Откри се нещо да ми влияе по зле от стимулацията.

Момичета, не знам дали от естрофема ми става нещо или какво ама 5 ден съм на него и ми е адски изтощено, психически се чувствам под напрежение и усещам едни горещи вълни. Засякох че и температурата ми се вдига на около 36.6 - 36.8 а аз съм попринцип с доста по-ниска. Предния ЗЕТ бях на естествен цикъл така че нямам база данни

От Естрофема е

# 616
  • София
Момичета, в деня на ЗЕТ и вие ли се чувствате толкова уморени? По принцип не спя следобед, но....направо взех да се чудя дали не ни впръскват в матките и някакво успокоително или упойка, не знам, нетипично много ми беше отпаднало....Дано е за добро! 🙏🤞🍀❤️

# 617
Според мен е пост-ефект след цялото напрежение, чакане и всичко то този финален момент. Тялото си казва “евала, добутахме я до тук, сега може ли да се отпусна вече поне малко или ще продължим с истериите?”
Успех, Нинфа! Почивай си!

# 618
Две от най добрите ми дрямки бяха след пункцията и след трансфера. След пункцията ясно заради упойката (аз бях 2 часа заспала) след трансфера мисля че най сетне си поех изцяло дъх и просто спах. Три дни. Ставах лягах спах седнала дори. Правих си йогата и си захърках и тогава.

# 619
Две от най добрите ми дрямки бяха след пункцията и след трансфера. След пункцията ясно заради упойката (аз бях 2 часа заспала) след трансфера мисля че най сетне си поех изцяло дъх и просто спах. Три дни. Ставах лягах спах седнала дори. Правих си йогата и си захърках и тогава.
Пфффф, нямам търпение за това точно заспиване.

# 620
И аз бях така в деня на трансфера, че даже и деня след това. Нищо не ми се правеше, просто си лежах. Чак на втория ден започнах да имам желание за каквото и да било 🤣🫣

# 621
Не съм имала ЗЕТ, само СЕТ, но на мен постоянно ми се спи, така че .. 😂

Иначе днес бях на преглед и имам зелена светлина да стартираме подготовка за ЗЕТ.
От утре започвам хапчетата. Прогестерона ми е 0.43 . Дано този път да бъде успешен за всички ни ! 🙏❤️

# 622
Този естрофем ми разказа играта. Толкова зле не съм се чувствала психически. Моля ви се кажете ми че се пие само до трансфера и после се спира че не виждам как трябва да съм спокойна докато съм на него.  Почнах да ходя на психолог а го приемам едва от седмица.

# 623
За съжаление доколкото знам се продължава. Дано имате успех с този трансфер!
Ако случайно не, стига да е вариант за вашия случай, можете да разпитате за трансфер на естествен цикъл.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 09:13 от Semirra

# 624
Аз бях на естествен предния трансфер. Всичко си беше нормално, имах страхотна лигавица, ембриончето се имплантира просто не беше качествен явно и свърши с БХ. Единствено овулацията ми е изместена заради поликистозата и затова сега съм на естрофем да можем по лесно да я засечем. Ама предпочитам да се разхождам до София през ден отколкото този ад

За съжаление доколкото знам се продължава. Дано имате успех с този трансфер!
Ако случайно не, стига да е вариант за вашия случай можете, да разпитате за трансфер на естествен цикъл.

# 625
Scar12346, за съжаление Естрофем се пие до сърдечна дейност или поне  така аз знам.
Съжалявам, че ти се отразява така, аз също при предния ми ЗЕТ бях много зле от него, но на този сякаш организмът ми изгради някакъв толеранс.
Сподели на твоя репродуктивен какво става и стискам палци за положителен резултат от трансфера Simple Smile

# 626
А какви са страничните реакции от естрофема ? Аз на предстоящия ми трансфер ще бъда на естрофем .

# 627
А какви са страничните реакции от естрофема ? Аз на предстоящия ми трансфер ще бъда на естрофем .
Аз лично страдам от депресия и тревожност, при мен всичко се засили по 100, но не знам дали при при човек без такива проблеми би имало такъв ефект. Надявам се не.

# 628
Аз не съм имала никакви. Сякаш всичко е индивидуално.

# 629
И при мен имаше някаква емоционална въртележка (аз го пих след пункция, превантива срещу ЗФ, заедно с утрогестан до началото на новия цикъл, не заради трансфер), сърцебиене, топли/студени вълни, тревожност.. оказа се проблем с щитовидната всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт