Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
miss_kapriz13, стискам палци да е положителен резултата. Аз съм в щерев при Юнакова, и съм имала досега само един свеж трансфер (неуспешен). Това е първия ми зет

На втори ден от цикъл ще те извика да те прегледа дали нямаш задържан фоликул, ако няма такъв ще пуснете прогестерен и ще започнеш прием на естрофем, това разбира се ако си на стимулиран цикъл и ако си на стимулиран ще имаш прегледи на 9/10 ден после 14/15 и по принцип около 19ти ден е трансфера

# 91
miss_kapriz13, стискам палци да е положителен резултата. Аз съм в щерев при Юнакова, и съм имала досега само един свеж трансфер (неуспешен). Това е първия ми зет

Колко време важат тестовете за хепатит, спин итн - 3 или 6 месеца

Тестовете за спин и другите полово-предавани болести важат 6 месеца.

Малко офф топик, вчера бях писала относно прогестерона ми в деня на трансфер, че стойностите му бяха адски завишени (390nmol/l) , бях си поставила пролутекса преди изследването. Днес отново тествах(реално 2ри ден след трансфер) и вече резултата е 89nmol/l , което е огромна разлика и доста по-нормален резултат разбира се, та пиша това изцяло информативно, за да не се стресират излишно и друго дами като мен ако направят грешката да си бият пролутекс преди изследването Simple Smile.

# 92
Цитонамазка важи 6 месеца, вирусология (ХИВ, хепатит, сифилис) - 3 месеца, микробиологиите - месец.

# 93
Цитонамазка важи 6 месеца, вирусология (ХИВ, хепатит, сифилис) - 3 месеца, микробиологиите - месец.

При мен около инсеминации и инвитро всичко беше както сте описала с изключение на полово предваните, както казах искаха ми ги на 6 месеца, може и да зависи от клиниката, не съм запозната.

# 94

При мен около инсеминации и инвитро всичко беше както сте описала с изключение на полово предваните, както казах искаха ми ги на 6 месеца, може и да зависи от клиниката, не съм запозната.

Това е масовото изискване, но е възможно различните клиники да имат различни изисквания. Пожелавам успех!

# 95
Момичета как ви се вижда прогестерон 148nmol/L и чхг 199 на 7ми ден след зет два 6 дневни. Не е ли много високо опасявам се да не е кухо яйце или там както се води при тези високи стойности за 7ми ден

# 96
miss_kapriz13 за мен резултата е повече от прекрасен! Аз когато бях с двечки петдневни ( свеж трансфер) на 9-ти ден беше ЧХГ 272 .
Всяка бременност е индивидуална , според мен и Прогестерона ти е чудесен.
Върви си пусни кръвен след 48 ч. ако се е удвоило всичко ще е наред ( за собствено спокойствие)
Успех ти пожелавам ! Вярвай ! 😇🙏

# 97
Добро утро, момичета!
Допълвам информация от поста ми в понеделник.
Преди малко ми се обадиха от клиниката.
7 достигнали фаза бластоцит с качество B и C.
Два ще поседят до утре Simple Smile
Знам, че е прекалено рано да се радвам, но въпреки това се чувствам щастлива мама на ембриони.
Отново пожелавам късмет на всички, този път придружен с пожелания за топли и весели празници! 🥰🍀🌲

# 98
Добро утро, момичета!
Допълвам информация от поста ми в понеделник.
Преди малко ми се обадиха от клиниката.
7 достигнали фаза бластоцит с качество B и C.
Два ще поседят до утре Simple Smile
Знам, че е прекалено рано да се радвам, но въпреки това се чувствам щастлива мама на ембриони.
Отново пожелавам късмет на всички, този път придружен с пожелания за топли и весели празници! 🥰🍀🌲

Супер новини, мама на ембриони звучи много мило 😍
Успех на трансфера и весели празници и на вас! 🎄🍀🤗

# 99
Здравейте, имам въпрос. В подготовка за ЗЕТ съм. Днес ми дойде и от утре започвам естрофем по схема. Въпроса ми е дали естрофема блокира овулацията, и ако да- то тогава как преценяват на кой ден да е трансфера?Ако има овулация-разбирам, че следят за това и после се броят точно дните на които са замразени ембрионите и се определя в кой ден да е . Но ако няма овулация - и се следи само лигавицата, то тогава как точно определят денят в който да се направи ЗЕТ. Много ще съм благодарна ако получа някакъв отговор, тъй като точно в един от дните когато евентуално ще имам ЗЕТ имам ангажимент (и нищо не мога да направя за да го отложа) - дали ще мога да коментирам с доктора денят за ЗЕТ?

# 100
Здравейте, имам въпрос. В подготовка за ЗЕТ съм. Днес ми дойде и от утре започвам естрофем по схема. Въпроса ми е дали естрофема блокира овулацията, и ако да- то тогава как преценяват на кой ден да е трансфера?Ако има овулация-разбирам, че следят за това и после се броят точно дните на които са замразени ембрионите и се определя в кой ден да е . Но ако няма овулация - и се следи само лигавицата, то тогава как точно определят денят в който да се направи ЗЕТ. Много ще съм благодарна ако получа някакъв отговор, тъй като точно в един от дните когато евентуално ще имам ЗЕТ имам ангажимент (и нищо не мога да направя за да го отложа) - дали ще мога да коментирам с доктора денят за ЗЕТ?

Много ги мислите нещата , а точно сега трябва да сте спокойна. Овулацията изобщо не играе роля в този процес. В деня на трансфера също можете да си свършите някой ангажимент. Винаги може да обсъдите с доктора датата на трансфера , също. Успех 🍀

# 101
Честито miss kapriz.

Чудя се дали да не се обадя да питам за тези изследвания и давността им въпреки, че те май са необходими преди инвитро, не преди трансфер

# 102
Честито miss kapriz.

Чудя се дали да не се обадя да питам за тези изследвания и давността им въпреки, че те май са необходими преди инвитро, не преди трансфер

Обади се и попитай , на мене преди всеки трансфер са ми ги искали

# 103
Момичета, каква ви е менструацията след неуспешен опит? Уж дебела лигавица е постигната, но на мен след стимулация с естроген и след подготовка само с таймираща и прогестерон , имам много оскъден цикъл, много по-оскъден от нормалното дори преди ин витро опитите.

# 104
И моят не беше по-обилен от обикновеното, обаче стомаха ме боля доста повече.

Общи условия

Активация на акаунт