Промоции на книги - тема 21

• 48 420
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Добре, че ми обърнахте внимание. Мислех утре да им звънна но няма да е! Благодаря! 🌷

# 256
Няма ли институция към която да се подаде сигнал за такъв подмамващ сайт? Особено щом е с името на съществуващ търговец Rolling Eyes

# 257
Няма ли институция към която да се подаде сигнал за такъв подмамващ сайт? Особено щом е с името на съществуващ търговец Rolling Eyes
КЗП?

# 258
# 259
# 260
Много харесвам календарите на издателството. Хубав коледен подарък

# 261
Сиела
✨✨На 11 декември ОЧАКВАЙТЕ луксозното издание „ЛИЛИ“ от уважавания журналист и продуцентGeorgi Toshev – документален разказ за българската естрада през призмата на неповторимата Лили Иванова. ✨✨

*Линк за поръчки очаквайте на 11 декември, когато книгата ще бъде налична.

🎤Лили Иванова.
🇧🇬Когато става дума за българска естрада, всички пътища стигат до нея.

💫С непреклонна амбиция и стремеж към съвършенство тя напуска малкия град Кубрат, за да застане под светлините на голямата сцена.

💥Професионалният ѝ път е белязан от падения и възходи, а личният ѝ живот – от любов и предателства.

📖 Тази книга е плод на години проучвания, срещи и интервюта на журналиста  Георги Тошев.

✍️Документален поглед към един удивителен живот и респектираща кариера.

📸Тук ще откриете фотографии, документи и свидетелства на хора, които се публикуват за пръв път.

🌹Разказ за Лили Иванова през времето

# 262
Чакам поръчка от Сиела,но 5ти ден пише 'задържана'. Какво означава?

# 263
Книгите, които исках от Озон и за които чаках намалението на панаира са намалени само с 15%. Не съм доволна.

# 264
  • София
Аз се отчетох в "Озон" и оползотворих един БеГемамски ваучер с кеф Simple Smile

# 265
  • София
И аз хвърлих по едно око сега, но не видях особени намаления да има.

# 266
Аз се отчетох в "Озон" и оползотворих един БеГемамски ваучер с кеф Simple Smile
Аз доста се чудих, но реших да го прехвърля за обувки. Ще ги поръчвам, колкото толкова, едните ще са ми коледен подарък, а и ми трябва пак за тогава една детска книжка  на издателство Рибка, тя така или иначе никъде не е намалена.

# 267
Промоциите на Озон не са нещо невиждано, но повечето книги, които искам са намалени с 20 %. На Панаира на книгата се съмнявам да има по-големи промоции, освен на книги, които никой не иска или на такива, които са им застояли. Обичам да ходя на Панаира, но когато е на открито през топлите месеци. В НДК хич не ми е любимо през зимата с това носене на дебели дрехи, липса на въздух и бутане.
А и в Озон и аз ще се възползвам от скромното дарение на форума!

# 268
  • в сърцето на един мъж...
Аз поръчах сега от озон, обаче не ми даде стандартното намаление за ниво там. Вероятно защото книгите имаха намаление, ама до сега винаги е смятал и това Sad Както и да е, поръчах си разни неща и оползотворих подаръка от тук.

# 269
  • Разпиляна във въображението
Не съм забелязала да ми "натрупва" ниво + намаление.

Общи условия

Активация на акаунт