Как да продължа със съпруга ми?

• 12 109
  • 220
  •   1
Отговори
# 15
Не би живял, ама си я такова, нали? Абсолютни тъпизми ти ги реди. Мен щеше да ми е обидно, че ме има за такава патица. Един ден, като се осъзнаеш, много ще те е яд на себе си.

# 16
  • Обран бостан ;)
използва го служебно.

Аааа, шефка значи. Лошо. ЛО ШО ! Ако откаже, ще го уволни. Човека си пази работата един вид. То в тия времена, какво ли не прави човек за единия хляб. Wink

# 17
🤣🤣
Колко му е.
Мести си го от жена си в на шефката.
Ей, съсипаха ги тия мъже.

# 18
Няма как да продължиш, защото той не иска. Вариант е да живеете като съквартиранти и всеки да си ходи с който иска, където иска. Той го прави, явно ти не можеш. Не ти в нужен детектив, за да му доказваш, че те лъже. Той не се и крие. И играе много долно, манипулира те. Щяла да си развалителката на семейството, ама вие няматв семейство... да не ти пука какво казва. Ти си се вкопчила в спомена за вас, който избледнява с всеки ден. Този човек си му е удобно у вас, а не би се хванал с "жена като нея", защото сигурно е заета или го е резнала за нещо по-сериозно. Ако му свирне, рязко ще си тръгне от вас.

Да, жената е семейна, не става, тя няма да си развали семейството заради него. От онези е, които използват служебно, въртиопашка. Но той, глупака, сигурно си мисли, че е нещо сериозно и може да се е влюбил.
На въпроса, защо точно когато се появи тя, той реши, че е нещастен с мен - нямало общо, ха ха. Не мога да я разбера и нея, при положение, че знае, че аз знам и други познати, ако продължава, как го прави? Не я ли е страх?

Цитат
Не би живял, ама си я такова, нали? Абсолютни тъпизми ти ги реди. Мен щеше да ми е обидно, че ме има за такава патица. Един ден, като се осъзнаеш, много ще те е яд на себе си.

Уж не бил я таковал, само искал един път, ама нещо се развалило, той ли, тя ли... Flushed Тя му е само приятелка...

Цитат
Аааа, шефка значи. Лошо. ЛО ШО ! Ако откаже, ще го уволни. Човека си пази работата един вид. То в тия времена, какво ли не прави човек за единия хляб. Wink

Не, той е по-високо. Тя не може да работи, той работи и за нея.

# 19
  • София
Отговори ми само на един въпрос.
Ако имаше готов апартамент, където да отидеш сама, щеше ли?
Ами това е.

# 20
Абе, хубава-лоша, факт е, че има връзка с другата жена. Говори ти ги тези неща, колкото да ти замазва малко очите. Какво очакваш да ти каже - тя е топ, прави страхотен секс, с нея се чувствам фантастично, а ти си досадна лепка, която ми е писнала?

Човекът не те обича, а си гони интереса. Явно те вижда, че си лесна за манипулиране и те крепят някакви надежди - възползва се. Дори да прекъсне отношения с нея, няма да ви се възстановят отношенията както преди - при много, много малко хора това се случва.

Иначе имам близко семейство, което вече е на възраст. Те се разведоха преди много години, но останаха да живеят в жилището и двамата. Жената така и не формира други отношения, тя все се надяваше, че един ден господинът ще с вразуми и ще я пожелае отново. Е, той си хойкаше свободен, докато тя чистеше и пазаруваше. Сега вече и двамата са болни, но пак тя върти домакинството, той си почива. Това ли искаш?

# 21
Отговори ми само на един въпрос.
Ако имаше готов апартамент, където да отидеш сама, щеше ли?
Ами това е.

Щях. Но не е ясно дали е заради мен или по-скоро за да го накажа да остане сам. Аз не искам да съм сама.
Аз сама ще се оправя, но той ще изпитва трудности. Винаги е казвал - аз без теб съм за никъде и ако ме зарежеш, ще пропадна.

Аз на инат мога да отида на квартира, например. Но:
1. Ще съм съвсем сама. Сега поне ми помага, има човек вкъщи. Страх ме е от самотата.
2. Няма как да го оставя в семейното жилище на рахат, а аз да се мъча някъде. Трябва развод, но сега финансово не съм готова.

И дотогава все някак трябва да живея спокойно с него. Той не ме притеснява, но не ми и дава.

# 22
Мъжът на приятелката, ако някак разбере, тя ще стане свободна жена. Ще се вземат влюбените и ще се махне от главата ти. Такива жени, това заслужават!
Аз се чудя как ще иска авторката интимност с такъв мъж. Той и болести може да довлече, гнусно!

# 23
Мъжът на приятелката, ако някак разбере, тя ще стане свободна жена. Ще се вземат влюбените и ще се махне от главата ти. Такива жени, това заслужават!
Аз се чудя как ще иска авторката интимност с такъв мъж. Той и болести може да довлече, гнусно!

Кълне се, че не я е таковал.

И като стана въпрос за четвъртия в квадрата - мъжът и - според вас трябва ли да разбере?
И да, за мен, най-доброто е, той да си тръгне - с нея, без нея - но не иска, щом като всички сте на мнение, че той няма да се промени. Явно трябва да го приема и да не се заблуждавам повече.

Но нещо, вътре, там, в душата ми, въпреки всичко, го иска да е с мен, но променен!!!

# 24
"Не искам да се развеждам заради самия развод, делене на имущество, багажи и няма къде да отида."

В такъв случай си оставаш с него, живеете си и това е. Бракът ви е умрял, може да му направите символично погребение и да си бъдете като съквартиранти. Любов, интимност и подобни е хубаво да потърсиш другаде.
Специалистът правилно те е посъветвал да се разведеш. Това е единственото правилно за мен решение.

Но не е речено, че ти искаш това - ти искаш да сте си вкъщи. Там сте и сега. Още се траете, но след година съвсем няма да се търпи. Изчакай.

# 25
Е, не се знае в какъв брак е любовницата. Не е сигурно, че като мъжа й разбере, ще се разделят. Хората са дебелокожи и не им пука, гледат си интереса и удобството. Само авторкта е голяма бяла птица и не знае какво да прави и как да се приспособи към новата реалност...

# 26
На калъп да го хванат, ще отрича. Чувала ли си тази приказка?

# 27
Аз разбирам, че този мъж не е нещо особено във всяко едно отношение, но 2 жени се борят за него.
И то едната очевидно не го търси за семейство и пари, кое остава...
Детето ако е вече самостоятелно и живее отделно, може да си живеете като разведени, дори и да не го правите.
 Ходи по екскурзии, театър, ресторанти. Живей си живота. Просто го остави чисто емоционално.
Имам чувството, че си по-млада от него. Един мъж над 50 те, ако не се поддържа, спортува, храни здравословно и няма хубави гени е доста изхабен. Да не пиша нещо по-лошо. На него вече всичко му влияе. Аз не бих заставала на челна стойка, той не иска да се развежда. Ако му стане нещо или се разболее ще вземе пак да се върти в кръг. Не знам какво бих направила в подобна ситуация, но аз нямам планове да се омъжвам повторно. Не бих се занимавала с делби на имоти и съдилища.

# 28
Той нищо не отрича. Казва на жена си в прав текст, че не я трае. Искрен е. Аз това го уважавам. Никоя жена не трябва да чува подобни истини, но щом са казани вече, сама си е виновна, ако стои там. Не те ли искат - не се натискай, това е един хубав принцип.

# 29
Ох, наистина не разбирам жени като вас, авторке. Как пък нямате капка гордост?
Той Ви е разказал дори, че са имали опит (според мен успешен) за сексуални отношения, виждала сте чатове (май), очевадно не Ви иска, също и до колкото разбрах не му става ...от Вас.
А Вие, на фона на всичко това, искате да сте си с него..  Големи хора, а детски изпълнения.
Живота не е само комфортна зона, понякога се налага да се разведем, изнесем, сменим града, компанията, мъжа, жената, и т.н. .. Гадно щяло да Ви е сама, ами не Ви ли е по-гадно да живеете с някого, който не Ви уважава и постоянно Ви кара да се чувствате зле, недостатъчна, непривлекателна дори ?
Гадно Ви било, че щяло да му е трудно ако го изгоните, ама на него не му е гадно да се закача с колежката и да Ви приема само за съквартирант.

Не Ви разбирам, наистина.
Поне от самоуважение не позволявайте на някого да се държи неуважително, било то и непряко с думи, а само с действия.

Общи условия

Активация на акаунт