Кавги след раждане на детето

• 3 212
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Относно вземане на дете,в България,никой няма да вземе дете от майка,освен ако е доказана наркоманка или криминално проявена.Като го вземе,кой ще го гледа? Ако той има родители,гледай да поддържаш връзка с тях,защото ще имаш нужда от помощ.
Дори на наркоманките в затвора им взимат децата само временно. Като излязат, ако 6 месеца не се друсат и имат работа, пак им ги връщат. Не се хващайте на заплахи за вземане на детето. Бебе от майка да се вземе е 99% невъзможно.

# 16
Вие предлагате да стои ,да търпи мъжът и да изневерява?

Не зная дали изневерява,чуваме се през час,работи,не сме лишени от нищо.

Казвам да работи към примиряване и подобряване на отношенията с мъжа им, за нейно добро, за тяхно добро и най-вече за доброто на детето.

Хората са различни, за някой това, че мъжа ѝ гледа обяви на простутки и си пише с някакви анонимни профили, макар да е притеснетилно .. едва ли е достатъчно основателно да се съсипе бъдещето семейство на едно дете. Не казвам, че мъжа ѝ е ангелче, но все пак ситуацията може да се оправи. Пък и тя би трявало да знае с какъв мъж се захваща, че и дете му ражда. Сега ще носи последствията от избора си, но аз се надявам да се сдобрят тия хора, най-вече заради доброто на детето им.

Вие мъж или жена сте?

Пише го в профила ми - мъж съм, но това няма значение в случая.
Самият факт ,че си пише с други хора за мен е някакво предателство. Вместо да се грижи и да прекарва време със семейството си той се развлича по някакъв начин с други хора.
А

# 17
За съжаление си малка,необразована и глупава.Не те упреквам,може би обстоятелствата са били такива.Като си родила от първия срещнат,сега не чакай някой да те спасява,нито той да се промени.
Дорис ти го е казала.Снишаваш се докато дадеш детето на ясла ,тръгваш на работа,заделяш пари за самостоятелен живот.Този живот никак няма да бъде лесен. Относно вземане на дете,в България,никой няма да вземе дете от майка,освен ако е доказана наркоманка или криминално проявена.Като го вземе,кой ще го гледа? Ако той има родители,гледай да поддържаш връзка с тях,защото ще имаш нужда от помощ.
Извинявам се,но в никакъв случай не съм глупава. Защото работех и АЗ издържах родителите си,имам братче на 5,за което аз се грижех,докато моите наборки излизаха по дискотеки и айде да не казвам,щото всички знаем кво са правели. Нека си имаме уважението. Не отива на големи,уж интелигентни хора да говоря така на едно(според вас) дете. Това дете какво вие не наричате издържа неща,които доста хора не биха. Включително преборих рак преди години. Помислете преди да плюете. Хубава вечер 😚

# 18
Извинявам се,но в никакъв случай не съм глупава. Защото работех и АЗ издържах родителите си,имам братче на 5,за което аз се грижех,докато моите наборки излизаха по дискотеки и айде да не казвам,щото всички знаем кво са правели. Нека си имаме уважението. Не отива на големи,уж интелигентни хора да говоря така на едно(според вас) дете. Това дете какво вие не наричате издържа неща,които доста хора не биха. Включително преборих рак преди години. Помислете преди да плюете. Хубава вечер 😚
Всичко това не променя факта, че си забременяла и родила от човек, който не познаваш, без да имаш спестявания, място където да отидеш, сигурна работа, вероятно и майчинство. Мъжът ти те малтретира, малтретира и бебето си. Утре може да те удари и то лошо, да останеш инвалид, ти не го познаваш този човек.
Не хокай хората във форума, а си опичай акъла. Ще ти трябват години да излезеш от тази ситуация и да се стабилизираш за да имаш дом и прилични доходи. Който каквото иска да казва, но дете се гледа с пари.

# 19
Как така родила преди два месеца се оплаква, че мъжът й не прави секс с нея често. Едно време лохийте бяха 40 дни, сега нещо в биологията ли се е променило?

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 20:33 от Dincho

# 20
Как така родила преди два месеца се оплаква, че мъжът й не прави секс с нея често. Едно време лихийте бяха 40 дни, сега нещо в биологията ли се е променило?
Свърши течението ми още на 20 ден. Нормално раждане,без никакви разкъсвания,чувствам се добре. И мисля,че е нормално да имам желание за секс,все пак съм на 19г. Не мисля,че е срамно да го искам. По-скоро е срамно неговото поведение и отношение към жена,от която има детенце

# 21
Нали братът беше голям и под наем? Сега откъде изскочи това малко 5 г. братче, че и цялото семейство издържала? Т.е. ти имаш пари, имаш майчинство, бебето е супер спокойно, спиш си по цяла нощ, не си недоспала и най-големият проблем е сексът 2 месеца след раждане и фалшивите профили на мъжа ти в разни социални мрежи, където си чати с непознати от двата пола? Респект.

# 22
Ако един човек обижда двумесечното си дете( независимо каква е причината) значи е всичко друго, но не и човек! Повече нямам какво да кажа! Мисли много върху това дали наистина искаш "да си знае бащата" Има "бащи", които е по-добре да не се знаят, повярвай ми! Щом от сега има такова отношение към детето си, не ми се мисли по-нататък....

# 23
Не са проблем обидите към детето. Жената иска секс да прави, защото е на 19.

# 24
  • Down south
Цитат
Моля за съвет и мнение. С мъжа ми много бързо се събрахме,запознахме се и н author= петия ден вече живях у тях (квартира под наем). На 19 съм(тогава 18годишна). Бързо се подлъгах,защото майка ми е психично болна,а баща ми алкохолик. Забременях,не съжалявам в никакъв случай за бебето, обичам го безумно много (както всяка майка детето си).
Цитат
Имам брат с квартира под наем...той би ме приютил,докато намерим вариант. Просто идеята ми е била детето ми да си знае майката, да си знае бащата...Така не искам да се разделяме
Цитат
Извинявам се,но в никакъв случай не съм глупава. Защото работех и АЗ издържах родителите си,имам братче на 5,за което аз се грижех,докато моите наборки излизаха по дискотеки и айде да не казвам,щото всички знаем кво са правели.Нека си имаме уважението. Не отива на големи,уж интелигентни хора да говоря така на едно(според вас) дете

Само аз ли виждам белите конци или има и други.

# 25
Има, има… още в първия пост, ама после се е доразвила

# 26
Тази тема истинска ли е?
5 годишния брат ли е вече на квартира. Обърках се.

# 27
Някои хора имат 2-ма братя.

# 28
  • Поморие
За съжаление мъжете са себични и ужасни същества, е повечето не всички. Искат те да са добре, жена им да е мацка, детето да е послушно, никой да не крещи вкъщи, да си пият и да си излизат с приятели и да имат право на изневери...и др. И случайно ако не си съгласна с тях почват да ти набиват в глават, че видиш ли ти си виновна за тяхното положение, да обвиняват, да обиждат. Това се лекува със събиране на багажа веднага и забравяне завинаги за този човек. Ако каже , ще ти взема детето, кажете че ще влезнете докато спи и ще му отрежете малкия чеп и ще го пратите на майка му....
+1
Чета и тема след тема си приличат е този раздел и стигам само до един извод - огромно болшинство от днешните мъже не заслужават щастието да имат жена и деца.
Първото, което е - масово не са готови, трябва им доста обща култура по целия процес - бременности, раждане, отглеждане на дете, отношение към жената - всичко това се възпитава у дома, но явно за семействата им не е било приоритет да ги подготвят и за тази част от живота.
Второ - щом проблеми има и преди появата на детето, не само, че ще има и след това, но и ще става много по-зле.
Трето - ужасна грешка спрямо вас и детето е да стоите с човек, който насочва агресията си и към него - едно малко, беззащитно създание, което с нищо не е сгрешило в този живот и заслужава само обич. Вие също трябва да повярвате, че заслужавате да бъдете щастлива и да живеете нормално. Ако няма шанс нещата да станат по-добре, на ваше място бих се изнесла при първа възможност, още повече, щом имате и близък, готов да ви подаде ръка!

# 29
На авторката като и се прави секс,пък мъжът и търси щастие другаде,може и тя да поеме неговият път.
Съжалявам просто нещата не се връзват изобщо
П.С имам син на 5 скоро ще го пратя на квартира

Общи условия

Активация на акаунт