Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 56 820
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мерси за новата тема, Дени! Flowers Hibiscus
Засега още нищо парфюмно не успях да забърша от намаленията. Бях се съсредоточила върху бялата козметика честно казано. Марнах обаче един комплект Flowerbomb, който много ще зарадва малкото и може и да й го взема предколедно.

# 136
  • Sunshine state
Такива са им шишетата тук и в Улта дори. От магазин в САЩ е, не мисля, че ще ти е от полза да ти го кажа. Simple Smile
Поръчах пистачиото на Калотинис. Казват, че не е като на Каяли. Исках да взема и cinnamon rolls, но навсякъде чета лоши отзиви за трайността и се отказах.
dariVale,
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:19 от Pupitka

# 137
Такива са им шишетата тук и в Улта дори. От магазин в САЩ е, не мисля, че ще ти е от полза да ти го кажа. Simple Smile
Поръчах пистачиото на Калотинис. Казват, че не е като на Каяли. Исках да взема и cinnamon rolls, но навсякъде чета лоши отзиви за трайността и се отказах.
dariVale,
Скрит текст:

Благодаря за положения труд. Важно ми беше да знам, че не е от БГ или Европа, за да не се чудя дали не съм изтървала нещо ново и интересно. (нямам навика да гледам, не знам къде и не помня кой потребител не е в България). А географското местополжение понякога определя вида на опаковката, понякога дори съдържанието.
Много радост да ти носи, аз част от наличните в България ги обожавам.

# 138
dariVale,
Скрит текст:

Току що го купих Пистачиото от бутика, а Канелените рула е разкошно гурме, ще видя трайност през деня.
Нищо общо няма с това на Каяли.

# 139
Аз не ми хареса нито един от трите новинки от Theodoros Kalotinis. Много бюджетно испълнение според мен.

# 140
  • Sunshine state
Какво не им харесваш? Ами те са си бюджетни като цяло и не са някои супер скъпи, но ако ще ми траят като спрей, по-добре да пропусна.
Денси, ще чакам отзив относно трайността. Благодаря! 👌🏻

# 141
  • София
Можете ли да ми предложите аромат за младеж на 17 г, който страшно харесва Arabians Tonka Montale, нещо подобно или аромат, който много се харесва на тази възрастова група, до 100 лв

Привет macadamia, опитайте с този: ScentStory 24 Gold EDT

https://www.fragrantica.com/perfume/24/24-Gold-16009.html

Страхотен парфюм, който имам и съм 100% убеден, че ще е успешен избор. Онлайн се намира на чудесна цена от около 55лв. Много секси амброво-ванилов аромат, с дървесна подложка и креместа текстура. Прекрасен ориентал за есенно-зимно време и мисля, че гледа в посоката на Arabians Tonka Montale.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 15:56 от Deetron

# 142
Здравейте, къде мога да намеря този парфюм във физически магазин?

# 143
Вероятно никъде, защото го спряха преди няколко години. Може някъде да има останали бройки, но е на късмет. При онлайн търговците все още се намира.

# 144
  • в Кошера
Здравейте, къде мога да намеря този парфюм във физически магазин?

Скрит текст:

В Елинор има наличен 50 мл, стои с "бърза доставка", та може и да се вземе от някой от обектите им без поръчка онлайн.
Може да ги попитате. Peace
Но предвид актуалните им кодове... поръчвате от сайта и вземате намясто за 42,90 лв.

# 145
Канелените рулца траят 4- 5 часа при мен. Вече почти не се усещат на ръката ми, а пръснах доста. На суха студена кожа ще е по-малко.
Обаче въпреки ,че не е много траен парфюмът е изключително реалистично гурме точно, а канелени рулца. Калотинис е цар на гурметата и това се затвърждава с всеки негов парфюм. Евтини са да, но миришат страхотно и са реалистични най-важното. За Пистачио Лате вече получих комплименти от колежките след като се напръсках над Akro Glow, който също не е супер траен и вече беше позалязъл от сутринта.

# 146
Прекрасна ,може ли няколко думи за пистачио лате?

# 147
Да го видя как се развива, да го опозная днес го пробвах за първи път и веднага го купих нямаше начин да пропусна. Аз много обичам шам фъстък.
Едно е сигурно тук има много, не миришат на мръсни чорапи, като се твърди за тези ядки в парфюми, а и не само и има много мляко. Сладко, топло бисквитено мляко. Мирише си десертно и много топло и вкусно. Натуралистичен шам фъстък с мляко си е. Четох, че са химични, няма засега такова нещо при мен.
Но трябва да обичаш шам фъстък  и такива откровени сладки гурмета, иначе не е за всеки този парфюм.

# 148
  • Пловдив
Момичета, търся си празни интересни шишета, ако някоя има и реши да ми ги даде да ми пише. Ще ги ползвам за декорация. Поемам си куриера.

# 149
  • Sunshine state
Денси, много благодаря за отзива. Обожавам шам фъстък и имам всякакви негови разновидности като парфюми, лосиони и масла за тяло. Определено ще го оценя! 💝
От Черния петък на Sol De Jeneiro си поръчах този комплект. 71 ми е любим. 😍

Общи условия

Активация на акаунт