Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 56 845
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На Калотинис парфюмите наистина са ужасно реалистични, мен точно това ми идва в повече, не ми миришат на парфюм.

# 151
  • Варна
Мнение за ЕДП MySLF на YSL?
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/MYSLF-Eau … Parfum-84094.html
Аз го харесах. Обмислям го за Коледа за сина ми, 19 г. Носи много неща, но любим му е Sauvage EDT.

# 152
Сетих се нещо, което беше написано от приятел на Калотинис в наша парфюмна група. Тези парфюми са буквално от миналата седмица, трябва да зреят, да престоят и тогава ще са по- устойчиви и по- трайни.

# 153
Deetron, много благодаря , в голяма чуденка бях, доверявам се на 100 процента 🍀

# 154
  • София
Deetron, много благодаря , в голяма чуденка бях, доверявам се на 100 процента 🍀

macadamia - Благодаря за доверието, ще се радвам да споделиш реакции на получателя Smiley

По темата Theodoros Kalotinis - нямам никакви проблеми с трайност и сияж. Вчера бях с Pistachio Latte - сутринта сложих 4-5 пръски(което не мисля, че е много), а следобяд към 4 часа, приятел ме пита с какво страшно вкусно нещо съм се напръскал. Предишния ден пък носих Bubble Gum, който може би е още по-мощен и траен. Днес съм с Cinnamon Rolls и перфектно си го усещам и се разнася около мен. Animal Heart Eyes Cat
Другите ми парфюми на Kalotinis също са много трайни и излъчващи.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 10:48 от Deetron

# 155
  • на терасата
Преди време някой беше споделил, че е открил в дъното на шкафа забравен парфюм. Това се случи и на мен вчера, въпреки че нямам много парфюми. Но бях скрила Непростойната Органза на възможно най-забутаното място. Върна ме много години назад този аромат. В средните и базови нотки почти няма промяна, но връхните не са вече така искрящи и чисти, променил се е. Отчитам като грешка, че не съм го изпръскала, когато е бил с най-доброто качество, така че, както написа преди много години Стефан Цанев, "Носете си новите дрехи, момчета". Ще го довърша тази зима и, колкото и да ми е мил, не мисля да го пазя още n на брой години.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 11:00 от рак-щрак

# 156
  • Бургас/Пз
Привет на всички!
Надявам се на вашата помощ за препоръката за парфюм за тинейджър. Иска нещо свежо и "младежко" , както той се изразява, защото твърди , че на баща му парфюмите миришат на мъж, а той искал да мирише на "boy" 🤣🤣🤣 Нещо около 100лв при възможност. Не държа да е трайно кой знае колко, защото той тренира и се къпе по два пъти на ден, така че ще се пръска доволно често

# 157
Montblanc Explorer?
Черния

# 158
Привет на всички!
Надявам се на вашата помощ за препоръката за парфюм за тинейджър. Иска нещо свежо и "младежко" , както той се изразява, защото твърди , че на баща му парфюмите миришат на мъж, а той искал да мирише на "boy" 🤣🤣🤣 Нещо около 100лв при възможност. Не държа да е трайно кой знае колко, защото той тренира и се къпе по два пъти на ден, така че ще се пръска доволно често

Може да се харесат
Aqua di Gio Armani
Dolce&Gabbana Pour Homme
Versace Man Eau Fraiche
Dylan Blue Versace
Всичките са бюджетни и миришат свежо и приятно Simple Smile

# 159
  • Melmak
Invictus? Много са, бъркам ги вече и аз..

# 160
ani_, моят младеж има Аqua di Gio edp. Колкото и да пробвахме по-нови, този си е страхотен. Бяха ми дали тестер с моя поръчка и много си го хареса.

# 161
Наскоро избрах за подарък  за млад господин - Paco Rabanne Paco EdT. Изненадващо, много ми хареса. Не знам защо във Фрагрантика е обявен за унисекс? Съвсем мъжки аромат е и мисля, че е много подходящ за момче и млад мъж. Цената в Parfium.bg е чудесна. Бутилката вече е черна.
https://www.fragrantica.com/perfume/Rabanne/Paco-1487.html

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 20:14 от Magda Dimitrova

# 162
Здравейте!
Можи ли мнение за Devotion Dolce&Gabbana? Подхосящ ли е за поръчка на сляпо?

# 163
Здравейте!
Аз го тествах в Дъглас.Не ме впечатли.Интенз версията ми хареса много и според мен тя ми напомня на Divine на JPG

# 164
Здравейте!
Ванилия и лимонови резанки. За мен е чудесен и подходящ дори  и за насляпо, ако харесвате обаче посочените съставки. По принцип не е добре да се купува нищо насляпо, но хората ме убеждават, че няма/не могат да пробват  и купуват само така.

Общи условия

Активация на акаунт