Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 872
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.
Аз пак с въпрос свързан с шарката 🤷🏻‍♀️
Понеже беше с по-голяма коса и покрай боледуванията израстна още...та вчера баща му го подстрига и с ужас установихме, че на местата където имаше пъпки липсва коса 😱😱😱😱😱
Дали ще порасне?Да мажа ли с нещо?
Прилагам и снимка на едно за да придобиете представа. Общо са 5 такива.
Скрит текст:

# 136
Не се притеснявайте. Ще се възстанови отново, но е нужно време. Ако не са разчесвани не оставят следи.

# 137
  • София
♡Queen*of*darkness♡, предполагам когато напълно заздравее мястото ще порасне и коса. Но трябва време.
Аз се бях сдобила с огромно голо петно и още 2-3 по-малки от глупост (използвах силен шампоан с изтекъл срок на годност и т.н.). Порасна нова коса за няколко месеца. Няма никаква следа.

# 138
А аз мисля, че
може да не порасне ако там се р създала цикатриална тъкан заради някоя голяма разчесана пъпка.Дано се оправи.
Моят син си цепна главата отзад и го лепиха, коса не порасна.
Иначе аз на купони съм ходила от много малка, първо с вечерен час, после с преспиване.И НГ съм карала само с приятели.Моите деца също.Малкият онзи ден беше на рожден ден с преспиване.На 15 е.

# 139
  • София
И според мен може да остане така. Малкият ми има 5 - 6 такива белега от шарка в косата си, беше бебе като я изкара, така останаха.

# 140
Моето дете, когато кара варицела имаше даже и на долния клепач пъпка в областа на миглите и там косъмчетата паднаха, имаше и много по главата, но днес няма нито едно петънце или липса на коса, даже и косъмчетата на миглите си пораснаха отново. Единственото място с липса на коса е белег при падане и лепена рана на тила. Тази година вследствие на вирус и последваща пневмония с висока температура открих няколко петънца опадала коса, много се притесних, но 1-2 месеца по късно се възстановиха. Затова мисля, че не бива да се тревожите.

# 141
Моят почти 17 годишен е крайно недоволен, че на НГ ще е с нас и сестра му.
Но той няма компания в града ни. Искал да го водим на сняг, ние сме старички вече за такива преживявания.
Вашите къде ще посрещат НГ?

# 142
Нашият  тийн е с нас, на ски. Обаче не кара с нас, били сме бавни. Децата на наши приятели са сформирали група, около 30-те и е с тях- кара с тях, на спа пак с тях. Снощи например с тях игра на Катан до 2 часа. Как се събуди днес не знам.
Тази вечер обаче героите са уморени, след като караха, ходихме на прасе. Изгледаха последния епизод на сериала му и всички по леглата. Утре 7.30 трябва да са на път към пистата.
Все още е навсякъде с нас, но си намира други занимания. Може би защото групата ни е много разнородна и за всеки има по нещо.

# 143
  • София
Обикновено голямата не празнува с нас, но тази година ще посрещаме празника всички в домашна обстановка.

# 144
С нас е, на Банско сме, хотел със Спа, само мрънка.

# 145
Винаги празнуваме и Коледа, и Нова година у дома  с различни приятелски семейства. Така и синът ми си има компания. Обикновено след празниците отива с баба си за една седмица някъде, но тази година сменихме програмата и само двамата ходихме за няколко дни между Коледа и Нова година. Няма причини да мрънка - където и да ходим и каквото и да правим, неговите интереси и желания винаги се вземат предвид.

# 146
Нали преди няколко страници обяснянах, че не го пускаме по къщи и вили Joy е, пуснах ме го. В къща на 10км от нас, 10тина тийна, родителите на домакина са там и не е по балканите. Дано всичко да е наред. На 16г. е

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 21:37 от caprice

# 147
Щом родителите са там, нещата са добре.
Другите сте с компания с деца, пак добре.
Нашият е с голяма разлика със кака му и нас, но това е  положението.

# 148
С нас или сами с компания, да са живи и здрави момчетата, а и разумни. Моите синове не искаха никакви подаръци, купуваме нещо, когато имаме нужда. За празниците - нещо символично. Малкия беше с нас, големият - сам с приятели.

# 149
Тази година за празника и нашия така:
-Нищо не искам за Коледа,нямам нужда от абсолютно нищо!
Мислих,мислих,но и аз можах да се сетя с какво мога да го изненадам.С РД средата на ноември и имен ден през декември наистина получи и си купи каквото искаше.
В крайна сметка след Коледа намалили онлайн някаква игра от 140 на 40лв и си взе нея.

Общи условия

Активация на акаунт