Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 612
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Просто Найк ся големи боклуци напоследък, слагайте цветоулавящи кърпички.То не са само те, де.

# 541
Постоянно наливам пари в скъпи аптечни шампоани за пърхот. Всеки работи известно време, после друг. В момента пърхотът е малко, а пъпките са се изчистили. До следващия път.

# 542
Моля, пишете- за къси панталони ли е днес? Синът ми е навън с къси гащи,при положение,че имаше преди 3 месеца болка в коляното и аз си мисля какво ли не за това коляно. Бясна съм. Споделете вашите тийнове с къси панталони ли са днес навън, тъй като казах, че ще му прочета мнението на майките.

# 543
По къси гащи ходи от юни месец, когато стане 30 градуса. Абсурд е сега да тръгне така.

# 544
Днес е облечен, но онзи ден в студа беше по шорти.
Предупреден е, че ако се разболее, закарвам го до болницата и да се оправя сам.

# 545
Моят само мечтае да обуе късите панталони. Все още се въздържа.

# 546
Моя ми се обади в 17.30 че ще излиза и ме попита, понеже аз бях навън, става ли да излезе по къси гащи и тениска, че му се вижда адски топло.

Е излезе с дънки но по тениска Wink

Носа му тече от седмица…

# 547
Моите са по къси панталони днес и така ходиха и миналата седмица едни- два пъти в студа 😁 Било им топло, защото греело ☀️ На училище ходят с дълги все още. Оставила съм ги да ходят както искат. На мен постоянно ми е студено и си ходя още със зимно яке,но отчитам, че са млади и им е все топло 😃 Аз на тяхната възраст ходех с къса блуза и разкопчано палто в снега

# 548
  • пустинята Гоби
Днес беше топло, така че не си го слагайте на сърцето. Утре ще е по-хладно и със сигурност няма да е за къси панталони.

# 549
Да, с къси панталони и се прибра в 23ч след мач.Ходи с тениска и ветровка нагоре.Утре ще е пак така, но с дълги панталони, защото излиза сутринта.
Но днес следобедно беше много топло, аз бях по къс ръкав на двора, а при нас е по-хладно по принцип и ми беше
жега, зиморничава съм.Бях си оставила за 20мин една бутилка с вода на слънце и беше чай направо.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 10:51 от ДХ3

# 550
  • София
Моля, пишете- за къси панталони ли е днес? Синът ми е навън с къси гащи,при положение,че имаше преди 3 месеца болка в коляното и аз си мисля какво ли не за това коляно. Бясна съм. Споделете вашите тийнове с къси панталони ли са днес навън, тъй като казах, че ще му прочета мнението на майките.

Разбира се, че да - 20 градуса и слънце... Отдавна не ги обличам аз, само ако съм излязла вече за работа и вали, пиша в семейния чат. Имат си телефони, имат си апп-ове за времето, как ще се научат иначе?!?

# 551
  • София
И двамата бяха по къси панталони вчера, то на мен ми идваше да се облека някой летен тоалет, та момчетата ли няма, дето им ври кръвта ...

# 552
Аз не съм тийн, но и аз бях по къси панталони вчера. Само казвам…

# 553
Стане ли над 12-13 градуса със слънце, моят обува късите гащи. Даже не съм се сещала да му опонирам какво носи, не е на 5.
А вие защо му контролирате облеклото, стана ми много интересно? Хората имат различен праг, някои са супер калени и на тази възраст могат да преценяват. Пък ако им стане студено, ще се върне да се преоблече (както се случва често в пролетните или есенните месеци). Дайте му малко свобода 😄 нали мъже ще стават

# 554
Тя таЯ свобода обикновено ми струва около 200 лева в аптеката. Wink
За късите панталони не се впечатлявам толкова, но разходка по тениска на 8 градуса или разходка под дъжда без яке и чадър, обикновено ме карат да говоря с фалцет.

Вярно е, че е по-топлокръвен и със сигурност му е по-топло, но това няма общо с малкото мисъл която го владее сутрин.
Не контролирам какво купува и облича - модерни тениски с камъни, панталони широки като поли. Цветове черно и бяло. Прическа като ливада.
Външният вид си е негов. Само искам да разпознава сезоните и посред зима да не ми се прибира с къси гащи Wink

Като почне да ходи сам на лекар и да си плаща сметката в аптеката, може и гол да тръгне.

Между другото, вече ходи сам на лекар, зъболекар о т.н. Добре че хората са свестни та пращат редовно амбулаторен лист. Той все е неразбрал.

Общи условия

Активация на акаунт