Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 338
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Измъквам го за пране само с условие, че после отива в сушилнята и на другия ден пак с него.
Същото е и у нас.

# 616
Ох, успокоих се Joy
Черно и синьо, чорапите често са различни - от един модел, но с различни по цвят шарки.

# 617
Надали. И мъжът ми и тийнът носят само черно, което пък мен много ме улеснява и при пазаруване, и при пране.

# 618
  • София
Здравейте. Чудех се дали да не пиша в пазарската тема, но мисля, че от вас ще получа повече идеи като по-запознати с дрехите за момчета. Трябва ми тъмно синьо долнище на анцуг, памучно, без абсолютно никакви надписи, нито картинки. Преди съм взимала от аутлета на Уайкики на Щросмайер, но последния път (миналия август) бяха доста намалили площта и нямаше никакви панталони и анцузи за по-големи. За София питам.
Може да погледнеш и в сайтовете sport depot и sport vision. Доставката до техен магазин е безплатна, периодично имат намаления. Връщането може да се направи също в магазин и превеждат парите по сметка или на каса. От детското има размери до 176, мъжкото започва от XS. Декатлон има добри попадения. Също и от е-маг може, напоследък цените им са без конкуренция, особено ако има някакъв ваучер за намаление.
Аз поръчвам онлайн, защото в реалните магазини обикновено има само новите и най-скъпи неща.
От LCW поръчвам все още за 13-14, но долнищата мече не стават като дължина, все пак е почти на 16. Добра идея са дали за Reserved, техните детски определено са уголемени.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 10:10 от Cuckoo

# 619
  • София
Nedinka, в H&M има изчистени памучни долнища на анцуг без никакви надписи и всякакви базови цветове. И в момчешката, и в мъжката секция има basics раздел.
Нещо такова: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1236577003.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1012056013.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0970817001.html

# 620
Обръщайте внимание за причината на деца, които настоятелно искат да се обличат само в черно. Модата е типична за така наречените "локални".

# 621
Благодаря ви пак. Ще погледна Н&М и Уайкики. Физически магазин ми трябва, поръчка по интернет е изключена като вариант в конкретния случай.

# 622
  • София
Аз и баща му сме основно в черно, локални ли сме... не е зле понякога да се внимава с обобщения на ангро.

# 623
Жената е написала” на деца, които настоятелно…”.Просто обръща внимание,че и това съществува.Не говори на ангро.

# 624
Жената е написала” на деца, които настоятелно…”.Просто обръща внимание,че и това съществува.Не говори на ангро.

Благодаря за коментара. Върнах се да прочета изказа си, но явно не е проблемът в него.

Наскоро и аз разбрах за това "увлечение" в някои деца.

# 625
  • София
Аз и баща му сме основно в черно, локални ли сме... не е зле понякога да се внимава с обобщения на ангро.
И аз се подразних. Не е мястото тук да ни се дава наклон.

# 626
Какъв наклон, дами, жената ви информира за това ново и опасно явление сред младежите, просто го имайте предвид.
Къде каза, че
който се облича само в черно е “едикакъвси”.И аз нося много черно, но не виждам защо да се засягам.:
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/kogato-agresiiata-stava-mo … -huligani-2416753

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 14:03 от ДХ3

# 627
  • София
Изобщо не е ново явление, винаги си е имало разни квартални хулигани. Просто някой вдигна шум, малко преекспонирано според мен, винаги има някакви лелки, които цъкат с език за упадъка на семейството и ценностите. Сега ние сме такива.
Наскоро в КФС на Гарибалди сякаш влязох при ято врани - всички клиенти бяха ученици/чки, облечени в черно или друг тъмен цвят. Едва ли всичките бяха локал(н)и, поне не се държаха така.

# 628
Ок, стойте информирани просто.Не виждам защо се хващате за всяка дума.По наше време не беше баш така.Или толкова масово.

едит: гледах сега интервю с криминален психолог във връзка със случая “Хасково”, като една част от разговора се измести към агресията у тинейджърите.Човекът каза, че има разлика между “едно време” и сега.Ако някога е било повече “инструментална агресия”- начин да те накарат да се подчиниш чрез действия, които не са насочени да наранят жертвата, сега агресията е съвсем друга у подрастващите, но ми избяга термина и идеята на прилагането ѝ не е доминация и лидерство, а именно нанасяне на болка на потърпевшия.
Така че си отваряйте очите и ушите, защото децата, за които се коментира в тези емисии са нечии, нищо чудни лично наши, които у дома са ангелчета.Аз поне винаги прилагам критично мислене и наблюдавам.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:40 от ДХ3

# 629
Препоръчайте ми нещо за повишаване на апетита. Синът ми- на 16г., от около 2 месеца казва,че по средата на яденето му се отяжда и спира да се храни. Слаб е, 180, 69 кг., но не ме притеснява,че е слаб, а това,че яде малко. Казвам му,че като се храни не трябва да се разсейва, а той се гледа нещо на компютъра или телефона, пробвахме и с нас да се храни, без да се разсейва- същата работа. Не бих се притеснявала, че е слаб, ако се храни добре, но той яде малко и спира и казва,че вече не му се яде. Скоро беше с вирус с температура, но това мина и храненето си е пак така, както преди боледуването.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:11 от maca-niki2008

Общи условия

Активация на акаунт