Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 341
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
От разказа на майката на детенцето от зъболекарския кабинет, май това е станало и там, освен продължителността…

# 601
  • София
Те и възрастните вече на много места третират така и не е просто приспиване, а обща анестезия, което без реанимация е просто потрес. Ама да не им пречиш и да не се знае какво и как ти слагат из устата. Докато чаках във въпросната клиника излезе мъж с конски зъби, толкова огромни, но му обясниха, че просто не е свикнал и го пратиха да си ходи. Плюем в пазва и далече от такива места.

# 602
Какви ужасии пишете... Някой ни пази децата.

На мен ми казаха преди операцията, че щом няма алергия не се прави тест. Аз му направих на своя глава и излязоха алергии към 2 упойки. Та имаше предписание за две инжекции час преди операцията.
С дъщеря ми по това време бяхме в чужбина  (не очаквах толкова скоро да мине под сколпела и бях резервирала 2 месеца по-рано) и се побърквах. А младежът бил доволен, че го оставили в болнична стая след операцията - "ще се наспя". Joy

# 603
Здравейте. Чудех се дали да не пиша в пазарската тема, но мисля, че от вас ще получа повече идеи като по-запознати с дрехите за момчета. Трябва ми тъмно синьо долнище на анцуг, памучно, без абсолютно никакви надписи, нито картинки. Преди съм взимала от аутлета на Уайкики на Щросмайер, но последния път (миналия август) бяха доста намалили площта и нямаше никакви панталони и анцузи за по-големи. За София питам.

Мерси предварително.

# 604
Декатлон, НМ се сещам.Пул и Биър.В Пепко и Синсей.Всички имат сайтове и може да се провери.Reserved също.

# 605
На waikiki аутлета е доста голям при джъмбо на ботевградско. Т.нар с ново име ХОпарк:-)

# 606
Nedinka, проверете и в Пепко.

# 607
  • Русе
На waikiki аутлета е доста голям при джъмбо на ботевградско. Т.нар с ново име ХОпарк:-)

Вече не е аутлет. Нормален магазин е Sad

# 608
Подобни долнища - памучни и напълно изчистени съм купувала от
1. Лидл и Кауфланд. На различни марки (за веригата) но изглеждат еднакви - черни и тъмно сини. За съжаление там зареждането е според седмичните оферти. Но синът ми предпочита точно тях. Те са с еластичен  кант отдолу и така според модата му се виждат глезените.
2. От метро - те бяха като панталон също тъмно сини и черни. Тяхната материя беше по-добра но моделът не беше одобрен от тийна. ММ ги подноси с удоволствие.

# 609
Благодаря ви. Ще проверя на предложените места.

# 610
Да се посмеете малко с моя тийн.

Отиваме днес с него и сестра му в Пепко. Всеки обикаля и мята разни неща в кошницата. Купил си боксерки и чорапи. Взе си анцуг от мъжкият щанд, С-ка. Показва ми го, гледа размера - С.
Тениски избирахме заедно, от юношеското. Търсеше бели. Взе си няколко цветни и 2 бели. Гледаме една бяла, с малка вазичка и две цветенца (с черен контур). Хареса му. Сестра му каза "ама как така ще му купуваш тениска с цветя???" И той изведнъж реши, че не я иска.

Прибираме се. Беше си натрупал покупките и преди малко решил да мери. Обул едните боксерки и казва "Ама тези са ми нещо големи". Видимо - доста големи. Питам го кой номер е взел... "Ми не знам", "Какво пише на картона?"
"Ама то е xL! xL!!!" Joy

Забравих да уточня, че боксерките са от мъжката номерация. И моят тийн носи С, но бих казала, че е по-скоро за хС.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 23:26 от Бетелгейз-An

# 611
Ние имаме страшна драма с дрехите...нищо не дава да бъде изхвърлено, гащите и чорапите с дупки му били ЦЕННИ! Като партизанин тайно се промъквам, измъквам по някой парцал от гардероба му и тъпча на дъното на коша за боклук. Драмата сега е за любимата тениска, която вече е по-тънка от дантела и има една хубава дупка пръста си да мушнеш. Купих шест тениски, не успявам да го подкупя, не смея да я изхвърля тайно. Има няколко суичъра, носи само един! Измъквам го за пране само с условие, че после отива в сушилнята и на другия ден пак с него.

# 612
Еva +, ох, голям сладур! Аз да попитам нещо.Само моят ли иска да носи черни дрехи ? Каква е тази мода...😄

# 613
  • София
Не е само твоят. Черно, в краен случай тъмносиньо или войнишко зелено. За дрехи, за обувки, за шапки (макар че какво беше това шапка, не носим такива работи, че се разваля перчема на перуанска лама). Bowtie
Други цветове носи само, ако трябва да сложи спортния екип за тренировка.

# 614
  • София
Моите пък носят черно, бяло или сиво. В някои случаи и синьо, но рядко.
Ще им мине все някога ...

Общи условия

Активация на акаунт