СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 904
  • 806
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
  А, в нашето уч-ще са ,,умници"- тези, които имат първи час  контролно, пробно, тест и т.н. пращат в междучасието по онлайн групи какви са въпросите, та другарите им да се подготвят, тъй де, съединението прави...

# 46
Е, поне се учат как да прецакат системата, все важни умения в живота за по-нататък

# 47
Някой следи ли , има ли интерес за училищата към министерството на културата? Има специалности, които ни интересуват, но това означава и уроци по рисуване, не знам как бихме се справили и с това

# 48
Някой следи ли , има ли интерес за училищата към министерството на културата? Има специалности, които ни интересуват, но това означава и уроци по рисуване, не знам как бихме се справили и с това

Има интерес и то не е малък Blush Общо за София кандидатстват 500-600 деца средно на година. Има отделна тема за кандидатстване с рисуване.
Мога, обаче, да споделя от опит, че натоварването да се ходи едновременно на уроци по МАТ, БЕЛ и рисуване е огромно. По рисуване също дават задачи за домашно, ако не се правят, се губи целият смисъл на уроците.

# 49
Добър ден! В нашето полезрение е една паралелка с рисуване, но.. на уроци не ходи, и е само някакво ефимерно желание.
Седна да решава пробния по мат. от Междучасие - положението е оле-мале. Материал, и то лесен от 5 и 6 клас, е забравен. Сега почваме ударно с частната учителка да преговаряме.
А всъщност на дневен ред не е учението, а всичко друго. 😒

# 50
  • София
В училище правиха пробно нво по мат има 6, много ме зарадва, на На прощаване днес ще го изпитват. На 4ти ще имаме родителска среща.

# 51
Смятането на ум ще му изяде главата. Бил решил задачите и като тръгнал да ги записва, забравил как...

# 52
  • София
И моя така. Единствената му грешка на последното контролно - 67+23=100. От бързане и непроверяване след това.

# 53
  • Някъде Там
Здравейте, дали някъде има отговорите по МАТ от ТТ в неделя на СМГ учители, че не мога да намеря нищо Sad

# 54
  • София
Това ТТ пробен изпит ли е? Няма как да има отговорите, ако не са проверени тестовете.
Ако дадете задачите, ще ги решим.

# 55
  • София
Това ТТ пробен изпит ли е? Няма как да има отговорите, ако не са проверени тестовете.
Ако дадете задачите, ще ги решим.

Водят се тренировъчни тестове, от там е това ТТ Simple Smile иначе си е пробен изпит

# 56
  • София
Моята дъщеря на пробните в Междучасие има 60т БЕЛ и 69т. МАТ. Искрено се надявам в следващите месеци да успее да се подобри, че не ми се мисли направо.

# 57
Добър ден! В нашето полезрение е една паралелка с рисуване, но.. на уроци не ходи, и е само някакво ефимерно желание.
Седна да решава пробния по мат. от Междучасие - положението е оле-мале. Материал, и то лесен от 5 и 6 клас, е забравен. Сега почваме ударно с частната учителка да преговаряме.
А всъщност на дневен ред не е учението, а всичко друго. 😒
Добър да е. Мммм, става въпрос за паралелка в училищата към МК или такава в училище към МОН? Понеже моят отговор касае МК. МОН-ският изпит е с различен формат, по-лесен, с точки е, тъй като си е допълнителна матура... Ако става въпрос за него, то тогава подготовката е доста по-бързо и лесна. Даже можете да говорите с учителя по ИИ директно във вашето училище.

# 58
Чакам и аз резултатите от Междучасие, да видим.

Има интерес и то не е малък Blush Общо за София кандидатстват 500-600 деца средно на година. Има отделна тема за кандидатстване с рисуване.
Мога, обаче, да споделя от опит, че натоварването да се ходи едновременно на уроци по МАТ, БЕЛ и рисуване е огромно. По рисуване също дават задачи за домашно, ако не се правят, се губи целият смисъл на уроците.
Така е, но тогава или едното или другото. Друго е интересно може ли едновременно да участва в едното и другото класиране. Дали са съобразени като дати, срокове?

# 59
Чакам и аз резултатите от Междучасие, да видим.

Така е, но тогава или едното или другото. Друго е интересно може ли едновременно да участва в едното и другото класиране. Дали са съобразени като дати, срокове?

Напълно, да. За всяко училище към МК изпитът е отделен, но никой не съвпада с НВО-тата. Класиранията са също отделни за всяко от тези училища и не са през системата на МОН. Училищата към МОН, предлагащи паралелки с рисуване, са си през системата на МОН.

Общи условия

Активация на акаунт