СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 431
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Здравейте, само за инфо - от днес в Регалия може да се записва за пробните изпити.

# 601
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се чудя за Регалия, заради това, че са в пакет. Ако евентуално някой ги пусне в пощата, може да ги прави вкъщи. Не искам 6 уикенда да си ангажирам с ПИ. Същевременно тя е много притеснителна и явяване на присъствен ПИ може да я поотчупи, но пък 6 ПИ ще я претоварят.

# 602
  • ПЛОВДИВ
Здравейте! И аз във вашата група.

Разполагам с един седмокласник и един четвъртокласник вкъщи... красота и изящество!

От Пловдив сме...баткото се цели в езиковите, търговската и хуманитарната.

Ходи на уроци по математика, като учителката идва вкъщи, а по Бел е на курс.

Вчера се зачетох в темите и се притесних, че до сега моят не е посетил нито един ПИ.
Разтърсих се в нета и веротно ще го запиша в ОТ по математика и ще взема пакета на Примерно, понеже ПИ са в неделя.
Ще разгледам и на търговската датите, надявам се, там да са еквивалентни на реалното НВО.

Хубостникът си е мързелив и бавен по природа, но се справя. Налага се да съм му до главата. Има моменти, преобладават, в които казва - мамо, ела! Не мога да реша задачите, ако не си до мен! Тези думи означават - Толкова ми е скучно, че ако не ми седиш на главата, няма да свърша нищо.

Днес имат класна по математика върху целия материал от първи срок, вкл. цялото моделиране -сплави, движение, капитал и работа.

Притеснена съм от преразказите и там не мога да помагам. Срещнах в групата, че някои намират учители, които да ги проверят. Това е чудесна идея! Благодаря!

Здраве и благодат да има през 2025 година!

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 11:58 от viosisida

# 603
Има вариант за онлайн, където избираш кои изпити искаш / тогава не са в пакет/, правят се в деня на изпита. Аз купих преди малко присъствените, дори и да не отиде на всички, защото държа на присъствени. Иначе у дома ще му давам пробни тестове на Регалия или на други издателства за подготовка.

# 604
Здравейте, някой знае ли дали пробните изпити на Регалия ще включват и геометрия, видове ъгли ?
т.е. Какъв материал от 7 клас ще е включен ,защото те си ги правят спрямо материала взет на курсовете .

# 605
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, видях за онлайн, но не виждам смисъл, то все ще има някой ПИ в пощата, който да си направи вкъщи. А ако отиде на 4 от 6 изпита, ще ми излезе х 90.00 лв на изпит. Не ми харесва това обвързване в пакет.

# 606
  • София
Първата дата за математика е в края на февруари, така че трябва да има геометрия. В книжката им с пробни изпити за февруари има ъгли и ъглополовящи. За март вече има признаци за подобие, симетрали...
Някое от децата, ако ходи там, може да подскаже докъде са.

# 607
Преди 2 год. големия син ходеше на курс в Регалия, съответно и само там на пробни/освен тези в училище/. Като цяло с материала вървяха както и в училище /с много малки разлики заради това, че тук взима доста материал наведнъж в седмицата/ . Но не бих казала, че в Регалия вървят напред. Първия пробен по мат. е на 23,02,2025, нашите в училище скоро почнаха геометрия, така че ще има на изпита.

# 608
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам как успяват вашите деца да ходят на школи, на ПИ. На моята едвам й стига уикендът да си напише домашните за училище. Ако отиде на един ПИ, целият ден го пиша загубен. Кога да се наспи, кога да си почине, кога да излезем някъде....

# 609
  • София
Ами...как да ти кажа, училища всякакви! То и за това ходи на школи и уроци нашият седмокласник. По БЕЛ никога нямат домашно, с изключение на стихотворенията наизуст. По математика пък даже не попълват учебна тетрадка. Имат да си дорешат задачите от учебника.

# 610
  • Sofia
viosisida, едната ми дъщеря е 12 клас, другата 7 клас. Мисля, че те бия по красота и изящество Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Направо ще мина на тежки наркотици.
И малката не е ходила до сега на ПИ и за това ще я запиша в Регалия.
Образователни технологи още не са обявили дати за 2025

# 611
  • Отвъд алеята зад шкафа
А, в тази тема се оказахме супер много майки с красиви и изящни 7 и 12 клас. Кой ме би да раждам с 5 години разлика? При каката обаче е песен годината, а при малката не стига времето за нищо.

# 612
  • Sofia
А, в тази тема се оказахме супер много майки с красиви и изящни 7 и 12 клас. Кой ме би да раждам с 5 години разлика? При каката обаче е песен годината, а при малката не стига времето за нищо.
Във виното е решението!:wine_glass:

# 613
  • ПЛОВДИВ
viosisida, едната ми дъщеря е 12 клас, другата 7 клас. Мисля, че те бия по красота и изящество Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Направо ще мина на тежки наркотици.
И малката не е ходила до сега на ПИ и за това ще я запиша в Регалия.
Образователни технологи още не са обявили дати за 2025

Биеш, определено, по красота и изящество - във всеки смисъл на думите Laughing

В Пловдив има дати за януари зо ОТ
25 - математика
26 - БЕЛ

В Пловдив няма вече места за Регалия

# 614
  • София
На мен ми е интересно кога ще свършат местата в София за присъствени ПИ на Регалия. Миналата година май още първия ден приключиха.

Общи условия

Активация на акаунт