Нашите second hand находки - тема 51

• 75 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Едни пролетни обувки

# 361
От две години само се оплаквам от ву.Най-вече от ''мания''.Преди съм слагала снимки тук на много красиви дрехи, шалове, обувки.Скапаха я тази верига, а и някои магазини затвориха.Новата от халите, пак промени.Не успях да разбера нищо.Някои дрехи бяха с копче, останалите с цена.Всичко това смесено.Нищо и никакви демодирани дрехи с високи цени. Confused В края на януари попаднах на двулевовите намаления в Теранова.Вечерта почти нищо не беше останало, но купих дънки, 2 чифта долнища анцузи и един панталон.Имаше ризи от гадна материя.Чисто нови 2лв.Гадна материя в ''мания'', носена 11лв. и нещо.Как да стане?

# 362
Нали...оляха се с цените. Лошото е че рядко вече има находки, като хубава материя, скандинавски дизайн. Хубавата дреха не се износва така, с хубава кройка е, класика, но уви, рядко има. Преди излизах с по два чувала дрехи, сега само парцали. Скъсани, мръсни....в хумана е пълно с дрехи от shein, които мога да си поръчам и сама на душата цена, да бе говорим какво качество и материя са

# 363
Нали...оляха се с цените. Лошото е че рядко вече има находки, като хубава материя, скандинавски дизайн. Хубавата дреха не се износва така, с хубава кройка е, класика, но уви, рядко има. Преди излизах с по два чувала дрехи, сега само парцали. Скъсани, мръсни....в хумана е пълно с дрехи от shein, които мога да си поръчам и сама на душата цена, да бе говорим какво качество и материя са
Още нещо ми прави впечатление за тях-преди в зала Б с всеки ден цената падаше с 1 лев,сега е по няколко дни на една и съща цена,изхитриха се и те!Усетиха,че има печалба,че хората ги предпочитат и....

# 364
И аз не бих си купила shein по принцип, а пък от ВУ - съвсем.

# 365
  • Sofia
За 2-3год.съм си взела доста неща онлайн /от мания,контур и ремикс/на sheego.
Допадат ми моделите най-вече на блузи,туники,жилетки,якета.
В неделя си взех от Мания ВМА блуза на същата марка от новите им стоки с етикет.Имаше някакво намаление и от 26лв ми излезе 15 🤑
Беше много претъпкано със стока в зала А,не успях много да се поровя,голяма теснотия е там и се изнервям 🥺

# 366
Много си го харесвам якенцето Heartbeat Не е баш твърдата черна, рокерска кожа(което исках и търсех), но пак съм много доволна Simple SmileSimple SmileSimple Smile

* с интересни пеперудки отзад на гърба Laughing

И една пижамка за студа, която е с джобчета и май се оказа бутиково панталонче. *пише и да се мие само ръчно, на етикета LaughingLaughingLaughing Но ще си я ползвам за пижамка Wink

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 21:56 от AniNe

# 367
Днес инцидентно влязох в едно малко магазинче до Графа. Направо се вцепених от цени. Пуловери/ жилетки около 70лв. Да, кашмир, вълна, но такива цени за втора употреба не бих дала, а и тези материи не нося. Добре, че е Ремикс. Дадоха ми код и пак поръчах

# 368
Колежка, която не обикаля по втори употреби редовни купува такива пуловери от групи и им се радва, че е на далавера, а дава 50-80лв за тях. 100% някои като нас са ровили и намерили нещо в килото и изкарват пари на неин гръб 🤷🏻‍♀️

# 369
И аз съм влизала от любопитство по тези малките до Графа. Стоките са наистина подбрани по материи и марки, но установих, че са същите, каквито и аз съм намирала на доста по-ниски цени. Цените на повечето хубави неща бяха над 70, 100 лв. Една приятелка си взе от там един копринен пола-панталон за 55 лв. с намаление.
Ами който може да изкарва пари, то дали ще печелят от нови или втора употреба, все е търговия, едната поне е по-екологична понеже е кръгова. Joy

# 370
На Графа само за "Опера" се сещам. Скоро не съм ходила натам, някакъв нов магазин ли има?

# 371
  • Sofia
На Графа само за "Опера" се сещам. Скоро не съм ходила натам, някакъв нов магазин ли има?
На Попа имаше Дрехата, не знам дали още го има, но аз никога не съм влизала в него.

# 372
Преди години в Манията в Дружба в деня на зареждане имаше доста хора, които не купуват и търсят за себе си. Търсеха определени марки... Познават си клиентите и знаят какво е вървежно. Като хиени бяха...

# 373
Дрехата на Попа още съществува. А Манията в Галакси трейд център е с намалена на половина площ вече.

# 374
А Манията на Опълченска затвори ли или е Контур?

Общи условия

Активация на акаунт