Нашите second hand находки - тема 51

• 57 654
  • 593
  •   2
Отговори
# 375
А Манията на Опълченска затвори ли или е Контур?
Ако питате за тази в Била, която е-затворена е.

# 376

Това яке,но в черно, за 3лв.си намерих днес в Хумана...😊

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 20:07 от believe_

# 377
Някой има ли проблеми със сайта на Ремикс? От вчера са пуснали някаква нова версия и повечето бутони на сайта при мен не работят Sob съответно изобщо не мога да поръчвам, тъй като искат да си нанеса адреса отново, но точно този бутон не работи... Също така не мога да сортирам по размер, категория и т.н.
Влизах и от мобилното приложение, и от лаптопа - същата работа. Във фейсбук страницата има и други, които се оплакват, отговорът е, че сайтът нямал технически проблем Anguished

# 378
  • Пловдив
Някой има ли проблеми със сайта на Ремикс? От вчера са пуснали някаква нова версия и повечето бутони на сайта при мен не работят Sob съответно изобщо не мога да поръчвам, тъй като искат да си нанеса адреса отново, но точно този бутон не работи... Също така не мога да сортирам по размер, категория и т.н.
Влизах и от мобилното приложение, и от лаптопа - същата работа. Във фейсбук страницата има и други, които се оплакват, отговорът е, че сайтът нямал технически проблем Anguished

И при мен е така,успях през мобилната версия през телефон да поръчам;

# 379
И аз вчера успях да поръчам през телефона. Но всички описани проблеми ги имаше и при мен

# 380
Този проблем го имаше при мен преди няколко седмици. Продължи няколко дни. Почти всички бутони бяха неактивни.

# 381
И аз имах такъв проблем мисля миналия месец. Отворих сайта с интернет експлоър, вместо през браузъра на Гугъл и си работеше всичко там. Та може би пробвайте с друг браузър. И при мен се оправи след няколко дни.

# 382
Цитат
За 2-3год.съм си взела доста неща онлайн /от мания,контур и ремикс/на sheego
Замислям се за покупки онлайн, но не видя ли и пробвам нещо, по-трудно нацелвам.Знам, че целият свят вече пазарува дрехи онлайн, аз не мога да се пречупя.За обувки пък съвсем.

# 383
  • Sofia
Малко от поръчките не съм одобрявала…,но не  връщам нищо,подарявам 🤑
За Коледа зарадвах сестра ми с една дълга жилетка на sheego,много я хареса и си я носи с кеф 😍

# 384
Аз съм връщала със скрит дефект, или когато ми продават неточен размер. Да кажа че в Ремикс е много по-просто, отколкото в Уайкики и H&M, където обработката е по-бавна, а проблемите са същите.

# 385
# 386
Мен сайтът на Уайкики ме отказва от всякакви поръчки. Толкова зле е преведен (сигурно машинно), че рядко разбирам какво се случва - блузите защо са две на снимката, а в текста пише "Блуза" например.

На Хумана нали й падаха цените и под 5 лв за брой? Мернах банер, че в края на седмицата ще е толкова, но ако падат, ще се разходя другата седмица.

# 387
  • Бургас
На Хумана А магазините днес са по 11 лева. 5 лева, вероятно е за Б магазините на Хумана.

# 388
5 лв в края на седмицата пишеше, не за днес.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт